Haziranda doğum yapacak öğretmen anneler ve izinleri

evet ela hanım çalışabilir raporunuzu okulunuza vereceksiniz onlarda üst yazı ile ilçe meb i bilgilendirecekler o kadar.

aklıma gelmişken söyleyeyim eğer doğumda kırk haftadan önce olursa atıyorum 38 ya da 39 o zamanda doktorunuz erken doğum şeklinde rapor veriyor size o sürede doğum izninize ekleniyor.

ela hanım dün cevap yazdım ama kusura bakmayın ben ağustosta yazan yeri okuyunca 28 haziran gözümden kaçmış. sizin yaz tatilinize denk geldiği için aktarılamıyor malesef

aklıma gelmişken söyleyeyim eğer doğumda kırk haftadan önce olursa atıyorum 38 ya da 39 o zamanda doktorunuz erken doğum şeklinde rapor veriyor size o sürede doğum izninize ekleniyor.
ama zaten yaza denk geliyor kullanamıyoruz......

31 İN BİTMESİ GEREKİYOR 32+0 DA ALINABİLİYOR DİYE BİLİYORUM

32+0 zaten 32'nin bitmesi demek.ben de niisan 17 de 32yi bitiriyorum ama 3 nisan gibi rapor alıp ayrılıcam.doktor plesentamın aşağıda olduğunu söyledi.çok yorulma dedi o nedenle erken başlıcam biraz doğum iznime.
buarada öğretmenim okulda merdivenleri inip çıkmak çok yorucu olmaya başladı

bende de aynı durum var yorgunluktan ölüyorum bende bir hafta erken alırım diye düşünüyorum..

ben de dörtgözle bekliyorum izni.sanırım son iki haftam, bakalım doktor nası bi hesap yapıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…