Aşılama HAZİRAN VE TEMMUZ'DA AŞILAMA YAPTIRANLAR GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM 🐣🤗🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bide benim akıntım çok olmuyor oda kötü bu c life kullanırken yürüyüşe çıkınca baya akıntı geliyor du hafif sarı renkte
Normal su içip yürüyüşe çıksan akıntı olur soğan suyu çok etkili rahimi temizliyor incir, kuru incirde yumurtalıkların çatlaması için çok etkili şahsen ben macunu para tuzağı olarak görüyorum

Ne biliyim kuzum bi ümit işte aldım kullandım sayfasındaki mesajları da okuyunca şu kadar zaman olmadı bunu kullanınca oldu yazanlar var yorumları okuyorum bazısı da bizim gibi çelişkide kalıyor galiba o kadar sene doktorlara tedaviye rağmen olmamış bi macun lamı olmuş yazanlar var ne diyim belki vesile olur

Hayırlısı olsun canım

2 tane yeterli normal bir bireyde bile fazlası zarar olabilir
Yumurta sayısının mı canım ayy bilmiyordum inşallah bişey olmaz benim 3 taneydi kist felan olmaz demi bide çoğul gebelikten bahsetti doktorum Rabbim dağına göre kış verirde öyle bi ihtimalden de korkuyorum biraz tabi o annelik hissini yaşamadığım için korkuyorum belkide

Korkma kafaya da takma akışına bırak verende allah alanda

Seninde hayırlısı olsun kuzum inş güzel haberler alırız ya anlamadım yani nerde yanlış bişey yok diyor olmuyor yumurta büyüyüp gelişmiyor herhalde bilmem anlamadım klomen yine içtim bugün gittim sağda yumurta var ama az daha büyüsün dedi bu akşam olma iğne yarın akşam ol dedi sonraki akşam gün aşırı ilişki başla dedi habire başa sar çok sıkıldım valla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…