- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 26
-
- Konu Sahibi mavispreyboya
Normal su içip yürüyüşe çıksan akıntı olur soğan suyu çok etkili rahimi temizliyor incir, kuru incirde yumurtalıkların çatlaması için çok etkili şahsen ben macunu para tuzağı olarak görüyorumBide benim akıntım çok olmuyor oda kötü bu c life kullanırken yürüyüşe çıkınca baya akıntı geliyor du hafif sarı renkte
Bu ay benimde öyle oldu kuzum ilaçtan dır ya pko olmama rağmen bir tane anca gelişiyorFemara çok güçlü bir ilaç cidden bende yumurta tembelliği vardı doktora gittim 2 tane çatlama evresine geçecek yumurtalıklar vardı
Ne biliyim kuzum bi ümit işte aldım kullandım sayfasındaki mesajları da okuyunca şu kadar zaman olmadı bunu kullanınca oldu yazanlar var yorumları okuyorum bazısı da bizim gibi çelişkide kalıyor galiba o kadar sene doktorlara tedaviye rağmen olmamış bi macun lamı olmuş yazanlar var ne diyim belki vesile olurNormal su içip yürüyüşe çıksan akıntı olur soğan suyu çok etkili rahimi temizliyor incir, kuru incirde yumurtalıkların çatlaması için çok etkili şahsen ben macunu para tuzağı olarak görüyorum
2 tane yeterli normal bir bireyde bile fazlası zarar olabilirBu ay benimde öyle oldu kuzum ilaçtan dır ya pko olmama rağmen bir tane anca gelişiyor
Hayırlısı olsun canımNe biliyim kuzum bi ümit işte aldım kullandım sayfasındaki mesajları da okuyunca şu kadar zaman olmadı bunu kullanınca oldu yazanlar var yorumları okuyorum bazısı da bizim gibi çelişkide kalıyor galiba o kadar sene doktorlara tedaviye rağmen olmamış bi macun lamı olmuş yazanlar var ne diyim belki vesile olur
Yumurta sayısının mı canım ayy bilmiyordum inşallah bişey olmaz benim 3 taneydi kist felan olmaz demi bide çoğul gebelikten bahsetti doktorum Rabbim dağına göre kış verirde öyle bi ihtimalden de korkuyorum biraz tabi o annelik hissini yaşamadığım için korkuyorum belkide2 tane yeterli normal bir bireyde bile fazlası zarar olabilir
Çokda pik değil ama hala lh hormonu salgılanıyor demekki canım kaçıncı gün pik görmüştün yumurtlama içinAdetime 4 gün var ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sizce bir sey var mı.
Çokda pik değil ama hala lh hormonu salgılanıyor demekki canım kaçıncı gün pik görmüştün yumurtlama iç
Ee neden ovu testi yapıyorsunuz ki normal gebelik testi dururken bende yumurtlama takibi yapıyorsunuz zannettim17 haziranda catlatma ignesi vuruldum
Korkma kafaya da takma akışına bırak verende allah alandaYumurta sayısının mı canım ayy bilmiyordum inşallah bişey olmaz benim 3 taneydi kist felan olmaz demi bide çoğul gebelikten bahsetti doktorum Rabbim dağına göre kış verirde öyle bi ihtimalden de korkuyorum biraz tabi o annelik hissini yaşamadığım için korkuyorum belkide
Test yaptın mı canım kaçıncı deneyiş14 gün geçti catlatma iğnesinin üzerinden
Test yapmadım korkuyorumTest yaptın mı canım kaçıncı deneyiş
Sadece ovulasyon yapıyorumTest yapmadım korkuyorum
Öyle tabi kuzum elimizden geleni yaptık sabırla bekleyecez işteKorkma kafaya da takma akışına bırak verende allah alanda
Ya kıyamam dünyanın sonu değil ya yap gitsin verende allah alandaTest yapmadım korkuyorum
Aynen öyle canım benimÖyle tabi kuzum elimizden geleni yaptık sabırla bekleyecez işte
Seninde hayırlısı olsun kuzum inş güzel haberler alırız ya anlamadım yani nerde yanlışAaa iyiyim kuzum sen nasılsın ben hesabı kapattım bi ara yokdum buralarda sonra geri açtım kk sız olmuyorümidini kaybetme öyle kuzum benim bende farklı bi ilaç kullandım bu ay benimkilerde büyümemişti bir buçuk gün sonra vurdum iğneyi bende değiştir istersen canım doktordan doktora da çok fark ediyor sıkma canını yeniden tedaviye başlamışsın emek vermişsin inşallah olur bu ay o ihtimali düşünmek istemiyorum ama olmazsada dediğin gibi doktorunu değiş kuzum sıkma canını geçen ay olmayınca doktorum aşılamaya geçti bende onu bekliyorum daha geçen hafta salı günü oldu Allah tan hayırlsı hepimizin hakkında