- 21 Kasım 2020
- 371
- 274
-
- Konu Sahibi mavispreyboya
İnşaallah canım inşallahBak sana da vermiş benimki ya önemsemiyor ya bildiği var ondan aaa bendr tam sana onları diyecektim canım ye diye kabak çekirdeğini bilmiyor dumda avokadoyu cevizi bide sabahları mutlaka haşlanmış yumurta ye diyecektim aynen kuzum hiç beklemediğimiz bi anda gelecek o
Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Bende anlatayım şimdi. Bende pcos var bide yumurta tembelliği doktorum bana femara ve folikasit verdi. 1 hafta kullanıp doktora gittim. Geçen c.tesi baktı daha gelişmemiş yumurtalar git salı günü gel dedi folikasit devam et dedi. Neyse Salı günü oldu yani dün gittim 2 tane yumurta istenilen çapa gelmiş. Doktor hemen 1 saat içinde gidip iğneyi vur dedi yarından sonra gün aşırı ilişkiye girin dedi. Bende dün geldim iğne mı yaptım 4 5 saat geçti ilişkiye girdik. İğneden öncede 2 gün mü 3 gün mü ilişkiye girmedim eşimle ta ki düne kadar. Umarım güzel haberler alırızAaa hayırlı olsun sanada kuzumayy inşallah tutunur yumuşların sana aşılama olmadan öncemi ilişki oldu canım aşılamadan sonra mı doktorun bişey dedimi ilişki için. Bizim süreci anlatayım her doktor farklı olabilir biz aşılamadan önce gece 12 de iğnemi vurdum geçen pazara denk geliyor oda ilişki olmuştu o sabah daha sonra salı günü aşılama oldu 2 gün ilişki olmadı eşim sperm örneği verceği için ilişki perhizi yaptık salı günü aşılama oldu doktorum bana çarşamba akşam ilişki olsun sonraki günlerde de gün aşırı dedi benim de 3 tane yumurtam vardı aşılama tutmazsa diğer günler çatlayanlar tutabilir diye
Amin kuzum inşallah çok geçmiş olsun ama şöyle düşün kimsayal da olsa hamile kalabiliyorsun ben daha hiç kalmadım ne kadar zamandır istiyorsun ben 2 yıl oldu aynı bendede pko var kuzum klomen le 1 yumurta gelişmişti femara ile 3 tane gelişti benimde bu ay pkolulara femara daha iyi geliyormuş kullanınca anladım bende aynı benimki gibi olmuş canım yumurta sayısı çok olması iyi bişey ama biraz geç gelişiyor ama olsun sonuç ta gelişiyorlar bence kuzum bide bundan sonra ilişki gün aşırı olsun benim doktorum da burdakilerde hep öyle diyor spermlerin birikmesi için hemde bir gün durun bir gün yapın bide afedersin ama eşin seni çok hırpalamasın ilişki olurkenRabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Bende anlatayım şimdi. Bende pcos var bide yumurta tembelliği doktorum bana femara ve folikasit verdi. 1 hafta kullanıp doktora gittim. Geçen c.tesi baktı daha gelişmemiş yumurtalar git salı günü gel dedi folikasit devam et dedi. Neyse Salı günü oldu yani dün gittim 2 tane yumurta istenilen çapa gelmiş. Doktor hemen 1 saat içinde gidip iğneyi vur dedi yarından sonra gün aşırı ilişkiye girin dedi. Bende dün geldim iğne mı yaptım 4 5 saat geçti ilişkiye girdik. İğneden öncede 2 gün mü 3 gün mü ilişkiye girmedim eşimle ta ki düne kadar. Umarım güzel haberler alırızha bu arada bide ben 1 gebelik geçirdim ama biyokimyasal 3 haftalık adet ile düşük oldu
Çok sağ ol canım benim sanada çok geçmiş olsun inşallah bebişin olur. Benim ilk tedavim. Ben 13 ay oldu evleneli 1 yıl 1 ay çocuk sahibi olmak istiyorum. Erken diyenlere de kullak asmıyorum isteyen bakacak olan benim. Rabbim ol dese oluverir herşey onun takdiri☺. İnşallah ikimiz de güzel haberler ile sevineceğizAmin kuzum inşallah çok geçmiş olsun ama şöyle düşün kimsayal da olsa hamile kalabiliyorsun ben daha hiç kalmadım ne kadar zamandır istiyorsun ben 2 yıl oldu aynı bendede pko var kuzum klomen le 1 yumurta gelişmişti femara ile 3 tane gelişti benimde bu ay pkolulara femara daha iyi geliyormuş kullanınca anladım bende aynı benimki gibi olmuş canım yumurta sayısı çok olması iyi bişey ama biraz geç gelişiyor ama olsun sonuç ta gelişiyorlar bence kuzum bide bundan sonra ilişki gün aşırı olsun benim doktorum da burdakilerde hep öyle diyor spermlerin birikmesi için hemde bir gün durun bir gün yapın bide afedersin ama eşin seni çok hırpalamasın ilişki olurken
Allah razı olsun kuzum aminn inşallahÇok sağ ol canım benim sanada çok geçmiş olsun inşallah bebişin olur. Benim ilk tedavim. Ben 13 ay oldu evleneli 1 yıl 1 ay çocuk sahibi olmak istiyorum. Erken diyenlere de kullak asmıyorum isteyen bakacak olan benim. Rabbim ol dese oluverir herşey onun takdiri☺. İnşallah ikimiz de güzel haberler ile sevineceğiz
Allah hayırlısını versin inşallah canım. Elalem ne diye yaşamaya kalksak inan ki her şeye karıştıkları için düzen bozulur takma sen önüne bak olacağına inanıyorsan 50 alem konuşsun hakkımız da herşeyin hayırlısı olsun.Allah razı olsun kuzum aminn inşallahBenim 2 yıl oldu bana da erken diyorlar dediğin gibi sizmi bakacaksınız eşimizle maddi ve manevi hazır hissediyoruz ki istiyoruz ama yok insanlar hep bi karışacak. Bol bol dua edelim ben meryem suresini arada okuyorum arada açıp dinliyorum müsait olmayınca okumaya bide hamilelik olumlaması var onu dinliyorum
Ne kadar güzel söyledin kuzum ağzına sağlıkAllah hayırlısını versin inşallah canım. Elalem ne diye yaşamaya kalksak inan ki her şeye karıştıkları için düzen bozulur takma sen önüne bak olacağına inanıyorsan 50 alem konuşsun hakkımız da herşeyin hayırlısı olsun.
Aynen öyle takmamak lazım canım hayırlısını işte Allah herşeyi en iyisi ile bilendirNe kadar güzel söyledin kuzum ağzına sağlıkherşeyin en iyisi bile olsa zaten buluyorlar bişeyler dediğin gibi takmamak lazım ki zaten çoğunun da kendi hayatlarında bişeyler yolunda gitmiyor o yüzden uğraşıyorlar
Evet bende gördüm baya memnuniyet var ama kişiden kişiye değişiyor kimisinde etkili kimisinde değil şahsen ben sipariş verecektim baya tedirgin olduğum için vazgeçtimKızlar bide c life macun kullandım ben bu ay sayfasında baya faydasını gören var ama hiç duydunu mu
Sen kullandım demissin faydasını gördün mü pekiKızlar bide c life macun kullandım ben bu ay sayfasında baya faydasını gören var ama hiç duydunu mu
Ben 4 kutu getirttim canım ilk bi deneme amaçlıdı onda pek fayda görmedim düzenli de kullanmadım yürüyüş su içmedim sonra tekrar sipariş verdim bir buçuk kutu kullandım ovitrelleyi vurmadan önce bıraktım hormonları düzenliyor diyorlar tsh ve prolaktin normal seviyeye inmiş arada kaldım omu etki etti ki diye bide baya sağlıklı beslenmiştim oda etki etmiş olabilir şu ilaçları kullanmasam bu etkileri görsem onun etkisi diyecemde bide 3 yumurta gelişince c life dan mı oldu geride femara da güçlü ilaç bilemedimSen kullandım demissin faydasını gördün mü peki
Aaa iyiyim kuzum sen nasılsın ben hesabı kapattım bi ara yokdum buralarda sonra geri açtım kk sız olmuyorNasılsın canım hala kalamadık hamile görüyorum ki hayırlısı inşallah hakkımızda banada yine iğne verdi bakalım bugün gittim kontrole sağda yumurta büyümüş ama az daha büyüsün bugün olma yarın akşam iğne ol sonraki akşam başla ilişkiye bir gün arayla dedi ben sıkıldım bu klomedende bir sonraki ay olmadı iğne vericem dedi onunla büyütüp çatlatıcak herhalde doktor mu değiştirsem bilemedim Buda ikinci doktorum
Femara çok güçlü bir ilaç cidden bende yumurta tembelliği vardı doktora gittim 2 tane çatlama evresine geçecek yumurtalıklar vardıBen 4 kutu getirttim canım ilk bi deneme amaçlıdı onda pek fayda görmedim düzenli de kullanmadım yürüyüş su içmedim sonra tekrar sipariş verdim bir buçuk kutu kullandım ovitrelleyi vurmadan önce bıraktım hormonları düzenliyor diyorlar tsh ve prolaktin normal seviyeye inmiş arada kaldım omu etki etti ki diye bide baya sağlıklı beslenmiştim oda etki etmiş olabilir şu ilaçları kullanmasam bu etkileri görsem onun etkisi diyecemde bide 3 yumurta gelişince c life dan mı oldu geride femara da güçlü ilaç bilemedim