remziye_06 hanım nasılsınız? Evde dinlenmeye çikabilmeniz cok iyi olmuş. Yukarıda bir insülin muhabbeti geçmiş ama size gebelikte bir anda şekere bağlı olarak arttığı düşünülen fazla amniyon sıvısını danışmak isterim. Daha 2 hafta öncesindeki 75lik şeker yüklemesinde 60.dk-110, 120.dakika-104 olan sekerimden sonra 2hafta içinde cilginlar gibi her gun tatlı hamur isi pasta börek yiyerek hatta günde 4dilim kek yediğim oldu... 2haftada bebeklerin sıvılarını nasıl erken doğuma kadar getirdiğimi anlayamadigimi belirterek başlamak isterim. Simdi bir diyete basladim. Bu arada bebekler adete göre 26+4te, kilom 57 oldu, bebeklerin gelişim ortalamasi27+6 ve 27+4 gibi bir şeydi dün, 1068gr ve 1100gr civarindalardi. Bana acil ciğer geliştirici iğne celestone yaptilar, bugün de 2ampul daha vurdurmaya pazar günü açık bir kliniğe gideceğim. rahim ağzı kapali ve 4.4mm. suyum pat diye gelecek korkusu var, şişlik fazlaca. Ama dünden beri iç basincim artti, ateşim yarim derece artti, basım ağrıyor, Kalp çarpıntısı başladı. Gobegimde bir gunde dev yeşil damarlarim her yerinden ortaya çıkmış. Hiç içimden bugün iki ampul daha yaptirasim gelmiyor. Özeldeki perinatolog da bugün pazar diye ulaşılamıyor. İçimde bir korku var. Bugün olacağım iğneden sonra acillik olur muyum ki... Oksopar igne kullanıyorum akşamları. Değişik bir korku var. Sıkıntılarımi da perinatologa ulastiramayinca sizin fikirlerinizi merak ettim. Ayyy iyi ki varsınız ya.