Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar arkadaslar bıldırım gelmeyınce uzun zMandır bu grup pasif sanıyordum 28+5 ten merhabalar diyerek hal hatır aormak istemiştim 🥰 kii herşeyin devam ettiğini hamd olsun bebişlerin buyumesıyle bazı vucut tepkılerını paylaştığınızı ve allah razı olsun remziye_06 remziye_06 sorularınızı ve severek ve azımle cevapladığını gördüm ☺️☺️ @Saturnyildizi canım senin sürecin nasıl geciyor aklıma gelenlerı etıketleyım unuttuklarımında affına sıgınayım @zumramirza H Hayalim11 remziye_06 remziye_06 X xnobodyx
Maşallah canım cok sukur iyiyiz biraz zorlu geciyor bizim surec 27 haftamız dan bu yana 1 hafta arayla hastanede yattım yalancı sancıları durdurdular serum ilaclarla hastaneden cıktıgı dan beri evde yatıyorum ilk zamanlarım geldi aklıma ilk uc ayımdada yatmam gerekiyordu nasipte son 3 ayımıda yatarak tamamlamak varmıs evlatlarımızı sag saglım alalımda kucaklarımıza

Canım çok sevindim taburcu olmanıza 🙏🙏 kasılma 18/20. Haftalar da bende de oluyordu bebek sol taraf da toplanıyordu hep ama sancı çıkmadi normal denildi günde 5 den fazla olunca ciddiye alabiliriz denildi. İnşallah bundan sonra ki süreci rahat geçirirsin canım az kaldı baya büyüdü bebislerimiz ☺️
Dikkat et sakın kendini yorma uzanmalardan kacın benımde 19. Haftamda baslamıs tı haftam kucuk diye onemsenmedi sanırım 27. Haftada tavan yaptı su son 2 ayıda saglıklı atlatsak🤲🤲🤲🤲

Anneler, anne adaylari ve ilk yardim egitimi konusunda duyarli olan abla teyze kardes hala kontejanindaki forumdaslarim. Deniz Karadeniz hocanin belli donemlerde zoom uzerinden bebek ve cocuk ilkyardim konusunda egitimleri oluyor. Katilim ucretsiz en yakin egitimi 16 Ocakta, İnstagramdan kendisine kayit olmaniz yeterli. Mukemmel bir egitim. Bebekler konusu ilk yardim egitimlerinde hep es gecilir. Cok kisa anlatilir. Bu egitim eksiklerinizi tamamlamaniz icin guzel bir firsat. Size de aktarayim dedim.

Eklentiler

• Screenshot_20220110-163622_Instagram.jpg
    Screenshot_20220110-163622_Instagram.jpg
    272,5 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar arkadaslar bıldırım gelmeyınce uzun zMandır bu grup pasif sanıyordum 28+5 ten merhabalar diyerek hal hatır aormak istemiştim 🥰 kii herşeyin devam ettiğini hamd olsun bebişlerin buyumesıyle bazı vucut tepkılerını paylaştığınızı ve allah razı olsun remziye_06 remziye_06 sorularınızı ve severek ve azımle cevapladığını gördüm ☺️☺️ @Saturnyildizi canım senin sürecin nasıl geciyor aklıma gelenlerı etıketleyım unuttuklarımında affına sıgınayım @zumramirza H Hayalim11 remziye_06 remziye_06 X xnobodyx
Bu arada bu mesaji begenmisim ama o an demek ki artik kafa "yuksek progesteron" kafasi olmus :KK66: Bizim cephede her sey yolunda. Bugun kontrolumuz vardi 1.750 gr olmusuz, suyumuz yeterli bebegin durusu ve hareketleri guzel. Geceleri icimde rocky apolloya karsi boks macinin tekrar videolarini cekiyor olsa da buna da şükür diyor ve tekme ve yumruklarini sefkatla karsiliyoruz :KK66:

Bu arada bu mesaji begenmisim ama o an demek ki artik kafa "yuksek progesteron" kafasi olmus :KK66: Bizim cephede her sey yolunda. Bugun kontrolumuz vardi 1.750 gr olmusuz, suyumuz yeterli bebegin durusu ve hareketleri guzel. Geceleri icimde rocky apolloya karsi boks macinin tekrar videolarini cekiyor olsa da buna da şükür diyor ve tekme ve yumruklarini sefkatla karsiliyoruz :KK66:
Yaa maşaallah sağlıkla gelsin bebişler inşaallah 😅 evet tekmeler sevimli bir halde varlıklarındAn haberdar ediyor minikler 🧡siz benden hafta olarak öndeydiniz sanırım rabbım saglıklı dogumlar yaptıgımızın haberını de burdan vermeyi nasip etsin inşaallah 😇🥰🥰

Maşallah canım cok sukur iyiyiz biraz zorlu geciyor bizim surec 27 haftamız dan bu yana 1 hafta arayla hastanede yattım yalancı sancıları durdurdular serum ilaclarla hastaneden cıktıgı dan beri evde yatıyorum ilk zamanlarım geldi aklıma ilk uc ayımdada yatmam gerekiyordu nasipte son 3 ayımıda yatarak tamamlamak varmıs evlatlarımızı sag saglım alalımda kucaklarımıza
Canım ınsaallah kalan gunlerını hem sen hem evladın daha saglıklı sekılde gecırırsınız 🧡sağlıklı dogumunuzun vakti saatı geldıgınde ınsaallah gonlunuzu de emin ve ferah kıldırsınlar 🤲🏼🤲🏼🥰🥰🥰

Dikkat et sakın kendini yorma uzanmalardan kacın benımde 19. Haftamda baslamıs tı haftam kucuk diye onemsenmedi sanırım 27. Haftada tavan yaptı su son 2 ayıda saglıklı atlatsak🤲🤲🤲🤲
Amin canım inşallah 🙏 ben çok hareketsiz bir gebelik geçiriyorum ya hamileliğimden dolayı evden çalışıyorum hareket edip yürüyüş yapınca da çok ağrım sancım oluyor anlamadım neden böyle oluyor. Haftaya randevum var doktoruma soracağım canım

Amin canım inşallah 🙏 ben çok hareketsiz bir gebelik geçiriyorum ya hamileliğimden dolayı evden çalışıyorum hareket edip yürüyüş yapınca da çok ağrım sancım oluyor anlamadım neden böyle oluyor. Haftaya randevum var doktoruma soracağım canım
Sor bakalım canım bende anlamıyorum neden tetikleyen hicbisey yok bebişler imiz bizi cok merak ediyor anlasılan🥰🥰🥰

Testesteron ve serbest testesteron ve dhea so-4 seviyenizi beraber olcturup takip ederek bir miktar fikir sahibi olabilirsiniz. Tabii ki size kalmis.
Merhaba
Testlerimi verebildim DHea 163
Testesteron ise 0.19
Tsh 2.09
Ve t4 0.97geldi
Amh 3.17 sağda ve solda rezervde 8 tane sayılıyor muayenede.
Dhea bilgim pek yok açıkçası nasıl durum?

remziye_06 remziye_06 merhaba Remziye hanım ben 30.hafta içindeyim parmak uçlarında uyuşma ve karıncalanma var özellikle geceleri çok fazla oluyor bileğime kadar yayılıyor neden kaynaklanabilir acaba vitamin eksikliği mi var acaba

remziye_06 remziye_06 merhaba Remziye hanım ben 30.hafta içindeyim parmak uçlarında uyuşma ve karıncalanma var özellikle geceleri çok fazla oluyor bileğime kadar yayılıyor neden kaynaklanabilir acaba vitamin eksikliği mi var acaba
vitamin degil magnezyum eksikligi olabilir, sirt ustu yatıyorsaniz dolasim bozuklugu olabilir. Doktorunuza danisip magnezyum alabilirsiniz. Sol tarafiniza yatin, ayaklarinizi oturduğunuz yerde parmak uclarinizi kendinize cekip birakarak egzersiz yapin dolasiminizi duzenler. Her gun ayni saatte oturur vaziyette 5 dk dinlenmis tansiyonunuzu olcun 4 5 gun boyunca bana sonuclari ozelden atabilirsiniz.

9. Günüydü ben adetli değildim bu testi verdiğimde.
dhea 150 uzeri istenir her halukarda o acidan asiri dusuk demek imkansiz ama 9. gun 300leri gorsek daha guzel derdik. Doktorunuz fonksiyonel tipciysa ya da bir fonksiyonel hekimle calisirsaniz kontrollu dhea verebilir. Testesteron degerinizin birimini ben anlayamadim kisisel verilerinizi kapatarak bana sadece sonuclarinizi mesaj atabilir misiniz rica etsem?

X