Ben çarpıntıyi kortizon ignesine bağlamıştım ama evet sırtüstü kaldim hep gece mecburen. Karnım şişken gerginlik yastik destegiyle bile hafif dönemem e müsade etmedi. Kopacak gibi aciyordu. Yatarken artık çok rahat gerginlik kalmıyor ama ayaga kalkinca bomboz bir karin rengi, damarlar fena ve sertlik yine oluyor. Adet ağrısı yok bugünlerde,kasık ağrısı da azaldı 2gundur. 2haftadir perişandim, hatta bu haftalara kadar acı çektiğimi sanmışım bile dedim. Bebekler çok sağlıklıymiş, mide yutma vs tarzi seylerine bakti. Diyeti uygulayalim, mesele şeker değilse sebepsiz bile suları artmış olabilir dedi. İkiz gebelik riskli hep sonuçta. Bence de gelmeye niyetlenmiş olabilirler ama bi iki hafta daha tutarim içimde yata yata diyorum. İdrar yaparken aynen idrar torbamda bi kasılma eşlik ediyordu ama idrar yolu enfeksiyonum vardı ona bağlamıştım o durumu. Bebekleri enfeksiyon mu etkiledi dedim, sanmam dedi siddetli degildi dedi. Yine de bi idarar kültürü daha verdim bakalım. Rahim ağzı kisalsa haftalarca doğumu durdurup uzatmak için tedavi yapılabiliyor da bi su meselesi çok hassas bir konu ya
ne sağlam rahim agzim varmış diye mutlu olurken başka bir şey çıkıveriyor işte, her şey olacağına varacak. Bu gebelik diyetinde nasil kilo aldircam bebeklere bu hafta hic bilmiyorum. Cevize ayvaya ete yumurtaya siginirim artik. Cok ac kalıyorum diyette ama gelişimleri diyetten etkilenmiş mi Perşembe göreceğim. Cillop gibi kilo aliyorlardi ne güzel.