• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O
Implamantasyon gostergesi de olabilir belki. Ama her lekelenme yerlesme degildir, belki bir kac gun sonra yasarsiniz o da mumkundur. Siz koyulasmayan ve size ped taktiracak kivama gelmeyen lekelenmeleri bence guzel nitelendirin. Ben hic yasamadim ama yasayan da var yasamayan da.
Hayırlısı diyelim o zaman.

Bende çok üzüldüm bu sefer umutluydum açıkçası, üçüncüye nasıl olur bilemiyorum aynı yerde bir embriyom kaldı orta kalite de donmuş ama o merkezle mi devam ederim başka yere mi giderim bilemiyorum siz Selen hocadaydiniz sanırım
Bişey sorabılırmıyım negatif olduğunda doktorunuz araştırma yapıyomu merak ettimde çünkü benimkide negatıfle sonuçlandı

Kızlar bisey sorucam 1 haftadır gaz sancısı cekiyorum gunde 4 5 kere kasıklarıma kramp giriyor belden altım uyusuyor resmen 5+5 teyim boyle yaşayanlar varmı

Kızlar bisey sorucam 1 haftadır gaz sancısı cekiyorum gunde 4 5 kere kasıklarıma kramp giriyor belden altım uyusuyor resmen 5+5 teyim boyle yaşayanlar varmı
Canim ben daha sonucu yeni ogrendim ilerler mi bilmiyorum ama benimde kasıklarıma ciddi kramp giriyor sancı şekilde

Kızlar normalde 12. Gün kan testi yapacaktım ama o gün eşim evde olamayacak kendim gitmem de mümkün değil. Yarın (11. Gün) Yaptırsam sonuç çıkar mı acaba 3. Gün embriyosu

Hep soyle diyorlar acik pembeyle koyu kahveden korkmayin ♡
Elbette en dogrusunu doktorunuz bilir ama bu tur agrilar tup bebek tedavisinin belli asamalarinda cidden cok görülüyor sanirim. Burayi okuduysaniz bir cok anne adayi da bu tarz agrilardan bahseder. Bu ne tutma ne de tutmama belirtisidir. Lekelenmeniz cogalirsa ya da agriniz regl agrisini da gecer ve sizi endiselendirirse doktorunuzla iletisim kurabilirsiniz.
Çok doğru söyluyosunuz çünkü benim ilaçlar bitti lekelenmelerim başladı ve sonra adet oldum doktorum çok alakasız olsada herşekilde doktorunuzla irtibat kurun eğer ilaçlarınız bıttıyse

Çok doğru söyluyosunuz çünkü benim ilaçlar bitti lekelenmelerim başladı ve sonra adet oldum doktorum çok alakasız olsada herşekilde doktorunuzla irtibat kurun eğer ilaçlarınız bıttıyse
Yok ilaçlarım bitmedi kullanıyorum daha kan testime 3 gün var. O yüzden bilmiyorum sebebini maalesef.

Kızlar normalde 12. Gün kan testi yapacaktım ama o gün eşim evde olamayacak kendim gitmem de mümkün değil. Yarın (11. Gün) Yaptırsam sonuç çıkar mı acaba 3. Gün embriyosu
Çıkabilir sanırım. Burada erken sonuçla idrar testiyle öğrenenler dahi var. Umarım sonucunuz çok güzel çıkar🧡🧿

Bişey sorabılırmıyım negatif olduğunda doktorunuz araştırma yapıyomu merak ettimde çünkü benimkide negatıfle sonuçlandı
Yani şuan için şu sebepten dolayı olmadı diye bir konuşma yapmadık, ilkinde de ihtimalleri konuşmuştuk bu seferkinde henüz gidip görüşmedim ne konuşacağız onuda bilmiyorum

Kan testi sonucun negatif miydi canim adetin başladı😞ins bir dahaki denemende bebeğini kucağına alirsin

Back