• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaşlar sabah progestan fitili koydum 1 saate yakın uzandım sonra lavobaya gittim çok afedersiniz büyük abdest icln ama koyduğum ikisi birden cok itelememe rağmen çıktı benim bu yaşadığımı yaşayan var mı çıktığı icin endişe duydum remziye_06 remziye_06

Günaydın arkadaşlar sabah progestan fitili koydum 1 saate yakın uzandım sonra lavobaya gittim çok afedersiniz büyük abdest icln ama koyduğum ikisi birden cok itelememe rağmen çıktı benim bu yaşadığımı yaşayan var mı çıktığı icin endişe duydum remziye_06 remziye_06
Endişe etmeyin, ancak ikisi birden tam olarak çıktıysa (dış kılfları değil) yeniden fitil koyabilirsiniz bence. Muhtemelen vajina ve iç taraflar çok kuru, eriyemiyor kısa sürede. Siz söyledikten sonra braz araştırma yaptım, soğuk sıkım doğal hindistan cevizi yağı bulabilirseniz onunla parmağınızı çok az yağlandırıp itekleyebilirsiniz, hem erimesini de kolaylaştırır. Hamilelikte kullanımı güvenliymiş.

Son düzenleme:

Ben de progestan fitil 200 kullanıyorum. Geri krem gibi akıyor o çok normal. Bir de bazen tuvalet kağıdına koyu krem gibi neredeyse katı geliyor. Sizinki direk parçalanmamış koyduğunuz kapsül gibi mi geldi?

Ben bunu hemşireye sorduğumda fitil eridi ise bişey olmaz, erimeden çıktı ise tekrar koymak gerekir demişti

Ben de progestan fitil 200 kullanıyorum. Geri krem gibi akıyor o çok normal. Bir de bazen tuvalet kağıdına koyu krem gibi neredeyse katı geliyor. Sizinki direk parçalanmamış koyduğunuz kapsül gibi mi geldi?
Yumuşamış yeni erimeye başlamış ikisi de az yumuşamış esizilmiş gibi ezilmiş olarak çıktı tekrar mı bıraksam acaba

Ezilmiş gibiyse sorun olmaz bence ama şimdi hemşirenize yazın. Bir de progestan 200 den 2 tane mi kullanıyorsunuz?

Endişe etmeyin, ancak ikisi birden tam olarak çıktıysa (dış kılfları değil) yeniden fitil koyabilirsiniz bence. Muhtemelen vajina ve iç taraflar çok kuru, eriyemiyor kısa sürede. Siz söyledikten sonra braz araştırma yaptım, soğuk sıkım doğal hindistan cevizi yağı bulabilirseniz onunla parmağınızı çok az yağlandırıp itekleyebilirsiniz, hem erimesini de kolaylaştırır. Hamilelikte kullanımı güvenliymiş.
Hemşire biraz suda ıslatıp öyle koyabilirsin demişti bana, işe yarıyor kuruluk açısından. Bir de her seferinde tek kullanımlık eldiven kullanıyorum ben

Evde var bir kavanoz çekilmiş Hindistan cevizi yağı sacım icin almıştım kuzum hemşireye sordum tekrar bırak o erimemiştir dedi tekrar bıraktım teşekkür ediyorum size de 🙏🏻♥️

Hayırlısı olsun kuzum, çok şükür dondurulmuşun varmış. Rabbim çok bekletmeden kavuştursun inşallah ❤️
Aynen çok şükür dondurulmuşun var bende oda kalmadı yaşta geçti artık çok zor benim için sen morelini yuksek tut olucak insallah🙇‍♀️🤗

53 yasında ıüçüzleri doğuran var 🙏🏻
O sanslilardan hiç olmadım 3kiz kardeşiz ne anlamlarda ne abilerimde nede sülalemde çocuğu olmayan yok bol bol maşallah ama piyango bana vurdu.38yasimda gec evlendim.rahim ters.yumirtalik rezervim düşük.adenomiyosiz çıktı sonradan.kist var.3.gebeliğim hamile kalabiliyorum tedaviylede olsa ama gerisi gelmiyor buda benim hayattaki sınavımmış. Artık kabullenmeye başlıyorum yavaş yavas😌

O sanslilardan hiç olmadım 3kiz kardeşiz ne anlamlarda ne abilerimde nede sülalemde çocuğu olmayan yok bol bol maşallah ama piyango bana vurdu.38yasimda gec evlendim.rahim ters.yumirtalik rezervim düşük.adenomiyosiz çıktı sonradan.kist var.3.gebeliğim hamile kalabiliyorum tedaviylede olsa ama gerisi gelmiyor buda benim hayattaki sınavımmış. Artık kabullenmeye başlıyorum yavaş yavas😌
Rabbim büyüktür, ol diyen O, olduran O.. Nolur ümidinizi hiç kaybetmeyiniz. Rabbim tez vakitte kucağını doldursun 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻

Kızlar dün pembe lekelenmem olmuştu ya, doktorumu aradım. Bugün kan sulandırıcı iğnemi yapmamamı, lekelenme olmazsa yarın tekrar aynı şekilde devam etmemi söyledi. 2 gün kaldı teste. Belirsizlik insanı mahvediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun o yüzden. İnşallah bekleyen herkes güzel haberlerle dönsün evine🧡

Back