Estagfurullah hepimiz benzer endiseleri yasiyoruz bizim yasadiklarimizi yasamayanlar da anlayamaz. Ben izinde oldugum icin ve aile de bana bir seye el surdurmedigi icin burada daha cok yer aliyorum.
Etrafinizda da sizi sakinlestirmek size iyi gelmek isteyen ama ne yapacağını bilemeyen aile uyeleriniz vardir, onlara acikca ne istediginizi soyleyin, benimle konus beni sakinlestir ya da ben konusmak istemiyorum deyin. Artik en birinci en onemli sizsiniz.
Bol su icin, yemeden icmeden kesilmeyin, bakin aslinda her seyiniz cok guzel cok yolunda, endiselenmeniz icin bir sey yok. Agrilari yasamaniz cok normal ve agri hissettiğinizde kendinizi kasiyorsunuz derin nefes almiyorsunuz agriyi dusunuyorsunuz ona yogunlasiyorsunuz. Agri mekanizmasi biraz da uzerine dusuldugunde daha etkin cevap verir. Dis agrisi böbrek agrisi neden gece artar biliyor musunuz, cunku gunduz dikkat dagitici uyaranlar yok olur kisi kendisiyle bas basa kalir. Simdi agrinizi dusundukce o da buyur. Belinizi destekleyin. Karninizi kasmadan nefes alin. Insallah iyi olur her sey.