- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Teşekkür ediyorumCok Sevindim, cok mutlu oldum sizin adiniza.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorumCok Sevindim, cok mutlu oldum sizin adiniza.
Teşekkür ediyorum darısı sana olsun kuzumAyyy çok çok mutlu oldum ya umarım katlanarak artar sağlıkla kucağınıza alırsınız maşallah
Amin kuzum yarın da seni bekliyor olacağızOoooo gozunuzaydin harika haber ne kadar yüksek çok sevindim canimmm ins kalp atışını da duyarsın sağlıkla kucağına alırsın
Evet hem de nasıl kuzum insallah darısı sizlere pozitifler göresinGözün aydın. Günlerdir belirti arayıp durdun, Rabbimin mucizesi artık seninle. Sağlıkla kucağına al inşaAllah. Bize de dua et
Teşekkür ediyorum bende sizlerle sevinip İnan’ın sizlerle üzüldüm darısı sana da güzel haberler almak nasip olsunOyyyy çok şükür Rabbime valla kendim gibi sevindim
İns kuzumAmin kuzum yarın da seni bekliyor olacağız
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınız alın inşallah sizinle aynı gündü test günümüz benim 8.27 çıktı iki gün sonra tekrar test vericemArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Amin canim masallah Allah kucagina almayi da nasip etsin en saglikli sekildeHerkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Hadi gözün aydin kuzum ne güzel bir haber. Insallah saglikla kucagina alArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Canım benim kendim test sonucumu bekler gibi seni bekledim gözün aydın çok sevindim ins darısı kese ve kalp atışı duyamamak ins ve tabi tüm isteyen herkese allahim nasip etsinArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Gözün aydın canım inşallah katlana katlana artar saglikla kucağına alırsınArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Ay çok güzel Allah sağlıklı sıhhatli kucağınızada almaya nasip etsin inşallahHerkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Çok sevindim Allah nazardan saklasın tamamına erdirsin inşallahArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Aaaaaaaa nasil yaaa cok cok sevindim ne guzel bir haber bu..Kat kat artsın insallah sagliklica gelsin bebiş kuzummmmm Darisi hepimize insallahArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Canım benim gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Arada burayı takip ediyor arkadaşlardan ötürü. Hayırlı olsun canım inşaallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Darısı diğer arkadaşlara olsunArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Allah razı olsun amin canım benim sende insallah sağlıcakla kucağına al kuzumCanım benim gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Aminnnn kuzum darısı insallah size ve tüm bekleyen kardeşlerime olsun dilerimAaaaaaaa nasil yaaa cok cok sevindim ne guzel bir haber bu..Kat kat artsın insallah sagliklica gelsin bebiş kuzummmmm Darisi hepimize insallah
Amin kuzum sende insallah sağlıkla kucağına al Rabbim tüm isteyenlere verisn dilerim bu SevinciAy çok güzel Allah sağlıklı sıhhatli kucağınızada almaya nasip etsin inşallah
Çok sevindim Allah nazardan saklasın tamamına erdirsin inşallah
Sağol kuzumn Amin insallah sende sağlıcakla kucağına al yavrunuGözün aydın canım inşallah katlana katlana artar saglikla kucağına alırsın
Transfer sonrası tam olarak kaçıncı gün 610 çıkmıştı?Doktorunuz ozel bir sey demediyse 2ser gun ara iyidir. Benim 610larda cikinca bir daha verme demisti.