N
Nisanesintisi01
Oh be!!! Cok sevindim gercekten :)) Allah nazardan esirgesin. Infertilite okulundan birini daha mezun ettik, simdi biz bekleyenlere dua etme sirasi sana gecti..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok güzel söylediniz tabi ki duam hep sizinle siz güzel dostlarımla olacak ve takip edeceğim herkes hamile kalsın tez vakitte insallahN Nisanesintisi01 Oh be!!! Cok sevindim gercekten :)) Allah nazardan esirgesin. Infertilite okulundan birini daha mezun ettik, simdi biz bekleyenlere dua etme sirasi sana gecti..
Ben yaşadım 5. Gün alt kısmlarından başladı 7. Gün çok aşırıydı iğneler batıyor gibiydi, alev gibi oldu ve yürüsem dahi acıyordu, şimdi ise uç kısmı ve damarlar şiş gibi, alt kısmına dokununca ağrı devam ediyorKızlar transferin 7. Günündeyim. Göğüs ağrılarım çoğaldı daha doğrusu dokununca oldukça acıyor. Bu sizlerin de yaşadığı bir durum mu?
Evet ben inanılmaz yaşadım canım bu iyi bir şeyKızlar transferin 7. Günündeyim. Göğüs ağrılarım çoğaldı daha doğrusu dokununca oldukça acıyor. Bu sizlerin de yaşadığı bir durum mu?
Regl dönemlerinizde de göğüs ağrısı Yaşar mıydınızEvet ben inanılmaz yaşadım canım bu iyi bir şey
Sevindim canım inşallah iyiye işarettirBen yaşadım 5. Gün alt kısmlarından başladı 7. Gün çok aşırıydı iğneler batıyor gibiydi, alev gibi oldu ve yürüsem dahi acıyordu, şimdi ise uç kısmı ve damarlar şiş gibi, alt kısmına dokununca ağrı devam ediyor
İnşallahSevindim canım inşallah iyiye işarettir
Ne güzel, inşallah hayra yorayımEvet ben inanılmaz yaşadım canım bu iyi bir şey
Aklina hiç kötü şeyler getirme kötü düşündükçe kötü olur her zaman iyi şeyler düşün hersey beyinde biter gidicem kalp atışlarında duycam fie düşün çok şükür testlerde pozitifleri gorduk i salalh herkes görür kötüyü aklina bile getirme
Aayyy cok sevindimmm degerinde cok iyi cikmis 10. gün icin tek embriyomu koydular ?? Cünkü baya yüksek cikmissArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Bendede öyleydi billiyomusun hic belirtimm yoktuu millet kasik agrisi bel agrisi yazardii bende hiiic birsey yoktu dedim tamam olmadii bende heralde demekki herkesde farkli allahim kucagimiza almayida nasip eder insallahArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
İnşaallah evladın da sen de sağlıklıca önce 9 ayınızı sonra da ömrünüzü geçirirsinizHic belirtim olmadi dense yeridir. Hele ki test gunune kadar sadece gogus agrilarim geldi gitti. Ne bulanti ne agri. Ne de baska bir sey. Sabah uyaninca unutuyor aniden kalkmaya kalkisiyordum. Nadiren bir agri oldu karnimda. Simdi bile bazen gobek deligimin etrafinda bazen cekme gibi agrilar yasiyorum ama bunun nedeni muhtemelen o bölgedeki damarların bebek icin kendini yeniden sekillendirme surecinden kaynaklaniyor.
Ayy ne güzell allahim kucagina almayida nasip etsin cok sevindim adina 6haftalik 5 gün aslinda 7 haftalik oluyor demi ?Herkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
7. haftanin icinde oluyor sanirim. Bu yas meselesi gibi (30 yasi bitirince 31den gun almak filan) bir turlu kafada oturtamiyorum bazen sanki hala 6 hafta bitene dek 6 haftalik demek ya da hafta ve gunuyle soylemek daha dogru geliyor. insallah tum isteyenlere nasil olur.Ayy ne güzell allahim kucagina almayida nasip etsin cok sevindim adina 6haftalik 5 gün aslinda 7 haftalik oluyor demi ?
Insallah cok tesekkur ederim. Cok guzel dua oldu. Sizlere de saglicakla kavusmak dilerimİnşaallah evladın da sen de sağlıklıca önce 9 ayınızı sonra da ömrünüzü geçirirsiniz
Evet tup bebekte normal.dogum tabii ki hekiminizin sizin ortak karariniz ve yarginizla mumkun tabii her anne adayi ozel. Ama risk yoksa mumkun.Aaa hulya hanımda aralıkta aşılama denedik olmayınca başkent üniversitesi göğşen beye yöneldik tüp bebek icin. Siz kimde takiptesiniz? Hulya hanım aklımda iyi bir seçenek ama tüp bebekte normal doğum seçeneğimiz var mı? Benim ilki normal doğal bir doğumda kolay toparladım
Soruyu bana sormamissiniz ama yakin zamanda arastirmistim. Bhcg 1000lerin uzerine ciktiginda vajinal yolla gebelik kesesinin gorunme ihtimali yuksek. Bizlerde hafta hesabi biraz daha net cunku adet goren kadinlarda yumurtlama tahmini. yine de hekimler en azindan 1500 uzerine cikmasini veya 6 haftanin icinde olmasini tercih ediyorlar.Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al insallah canım Kese ne zaman görünüyor acaba degerin kac olması gerekiyor
Amin kuzum Allah razı olsun sizde benim gibi olmuşsunuz sormadığım kimse kalmadı herhalde olmadı bari biraz evi temizleyim dedim hatta iğne falan fazladan almamıştım test gününe kadar yetecek şekilde aldım çokça dua çokça emek verdim kendi adıma Peki siz kac aylık oldunuzBendede öyleydi billiyomusun hic belirtimm yoktuu millet kasik agrisi bel agrisi yazardii bende hiiic birsey yoktu dedim tamam olmadii bende heralde demekki herkesde farkli allahim kucagimiza almayida nasip eder insallah
Peki vajinal baktırmak zarar verir mi canım daha erken bakılıyor sanırım söylediğinize göreSoruyu bana sormamissiniz ama yakin zamanda arastirmistim. Bhcg 1000lerin uzerine ciktiginda vajinal yolla gebelik kesesinin gorunme ihtimali yuksek. Bizlerde hafta hesabi biraz daha net cunku adet goren kadinlarda yumurtlama tahmini. yine de hekimler en azindan 1500 uzerine cikmasini veya 6 haftanin icinde olmasini tercih ediyorlar.