• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:emir_bebek::emir_bebek:@Ades_1411 kuzum çoğu yerde okumuştum belirtilerin birden kaybolup tekrar ortaya çıktığını normalmiş yani sürekli soru cevap sayfalarında görüyorum ve tecrübeli bayatlar aynisini yaşadıklarını ve sorun olmadığını söylediler gönlünü ferah tura canım 🥰🥰🥰💐💐bebeklerin seninle ♥️♥️
Insallah canim yaa her bir baska asamasi ayri dert oluyor bana 😔 insallah hersey yolundadir pazarteside kalp atislarini duyarim🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Vallah hamile oldugumu duYduktan sonra hala rahatlayamadim söyle güzel bi sevinemedim hep kötü düsünmekten niye böyle oluyor anlamadim😞

Merhaba hanımlar, gecen cuma 5.gün embriyo transferim olmustu bugün erken gebelik testi yaptım negatifti 7 günde belli olur mu sizce ? Biraz aceleci mi davranmışım
Her kadinda farkli canim bazilarinda erken geliyor idrara bazilarinda daha gec . Ben kimyasal gebelik yasamistim kanimda 13.4 hcg vardi ve idrar testim positivdi kana geldigi gibi idrarada geliyor bende. O yüzden bekle derim . Bi arkadasin 77 di kaninda idrar testide negativdi. O yüzden biraz daha bekle derim.

Arkadaşlar merhaba bugün kan testimi verdim sonuç 8.27 çıktı hemşireye attım pozitif ama iki gün sonra tekrar vermelisin biraz düşük çıkmış iki katına çıkması lazım dedi böyle olup hamile kalan var mı

Her kadinda farkli canim bazilarinda erken geliyor idrara bazilarinda daha gec . Ben kimyasal gebelik yasamistim kanimda 13.4 hcg vardi ve idrar testim positivdi kana geldigi gibi idrarada geliyor bende. O yüzden bekle derim . Bi arkadasin 77 di kaninda idrar testide negativdi. O yüzden biraz daha bekle derim.
Sağol canım içimi rahatlattın biraz da olsa. Adet olacak gibi de ağırlarım var o yüzden endişeleniyorum tutmadıysa diye

Test yaptırdın mı canım senin günün bugündu galiba
:emir_bebek::emir_bebek:@Ades_1411 kuzum çoğu yerde okumuştum belirtilerin birden kaybolup tekrar ortaya çıktığını normalmiş yani sürekli soru cevap sayfalarında görüyorum ve tecrübeli bayatlar aynisini yaşadıklarını ve sorun olmadığını söylediler gönlünü ferah tura canım 🥰🥰🥰💐💐bebeklerin seninle ♥️♥️

Insallah canim yaa her bir baska asamasi ayri dert oluyor bana 😔 insallah hersey yolundadir pazarteside kalp atislarini duyarim🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Vallah hamile oldugumu duYduktan sonra hala rahatlayamadim söyle güzel bi sevinemedim hep kötü düsünmekten niye böyle oluyor anlamadim😞
Seni o kadar iyi anlıyorum ki kuzum yavrularının sesini duyuran insallah duam senine bende kan verdim test günümdü bügün 10.gün kuzum bekliyorum 🥰🙈🤲🏻🤲🏻

Aklina hiç kötü şeyler getirme kötü düşündükçe kötü olur her zaman iyi şeyler düşün hersey beyinde biter gidicem kalp atışlarında duycam fie düşün çok şükür testlerde pozitifleri gorduk i salalh herkes görür kötüyü aklina bile getirme

Back