• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda prolutex iğne kullanan varmı ?
karnımda şişlik ve ağrı var, iğneyi vurduğum yerler sanki ödem oluyor!
Hiç sevmedim bu iğneyi hiç 3 hafta daha kullanmam gerekiyor 😞
Siz de de oldu mu bu tür yan etkiler?
Canim ben de trasnferden beş gün önce başlamıştım transfer sonrası günde iki kereye çıktı ve daha dün bitti göbek kısmı resmen kaskatı oldu zor oluyordu iğne ama malesef kullanmamız gerekiyor 😞 eşim igneyu vururken üzülüyordu artık halime 😞

Canim ben de trasnferden beş gün önce başlamıştım transfer sonrası günde iki kereye çıktı ve daha dün bitti göbek kısmı resmen kaskatı oldu zor oluyordu iğne ama malesef kullanmamız gerekiyor 😞 eşim igneyu vururken üzülüyordu artık halime 😞
Hamile kalırsak ne kdar sürecek ki bu iğneler tahmini 🤦🏻‍♀️

Kızlar aranızda prolutex iğne kullanan varmı ?
karnımda şişlik ve ağrı var, iğneyi vurduğum yerler sanki ödem oluyor!
Hiç sevmedim bu iğneyi hiç 3 hafta daha kullanmam gerekiyor 😞
Siz de de oldu mu bu tür yan etkiler?
Bende kullanıyorum canım sabah akşam, ve aynı şeyler maalesef bende de var. İğne yağlı bir iğne olduğu için kolay yayilmiyor bu sebeple böyle ödem ve ağrıya neden oluyor. Doktorum 12. Haftaya kadar kullanmamı istedi katlanacagiz mecbur

Bana oscapar daha çok ağrı yaptı. Biraz şişlik bende de. Bugün forumda alkollü pamuğu şişlik morluk üzerine koyup bekletin rahatlatır yazmışlardı. Okuduktan sonra yaptım. Şuan için bir fark yok ama düzenli yapcam çok morardı çünkü
Bende alkolü pamuk basıyorum her akşam pek anlık bir rahatlama yapıyor o kadar.
Hakkımızda hayırlısı kuzum

Durumlar aynı canım ya doktor iğneye devam dedi ne olacak bilmiyorum 🤷‍♀️ hayırlısı artık dayanmaktan başka çaremiz yok
Bende kullanıyorum canım sabah akşam, ve aynı şeyler maalesef bende de var. İğne yağlı bir iğne olduğu için kolay yayilmiyor bu sebeple böyle ödem ve ağrıya neden oluyor. Doktorum 12. Haftaya kadar kullanmamı istedi katlanacagiz mecbur
Aynen kuzum ben tutunma evresinde kullanılacak sanıyordum ama gel görki öyle değilmiş 😔
Evlat için herşeye değer sağlıkla gelsinler biz bu acılara onlar için dayanıyoruz 🥺

Hiç olmazsa tek bende bu tür yan etkilerin olmadığını anlamış oldum sağolun 🙏

Bende alkolü pamuk basıyorum her akşam pek anlık bir rahatlama yapıyor o kadar.
Hakkımızda hayırlısı kuzum

Durumlar aynı canım ya doktor iğneye devam dedi ne olacak bilmiyorum 🤷‍♀️ hayırlısı artık dayanmaktan başka çaremiz yok

Aynen kuzum ben tutunma evresinde kullanılacak sanıyordum ama gel görki öyle değilmiş 😔
Evlat için herşeye değer sağlıkla gelsinler biz bu acılara onlar için dayanıyoruz 🥺

Hiç olmazsa tek bende bu tür yan etkilerin olmadığını anlamış oldum sağolun 🙏
Ne demek canım 🥰 inşallah bebeğin seninledir 🤲

Canim bana cumartesi yazmışlar seninde beşinci gündü değil mi? Neden ileri yazmışlar anlamadım ama cuma akşam üstü vereceğim
Benimde 12si transfer 24üne yazdılar 12.gün e yazıyolar test gününü ama 10-12günde belli olur diyolar doktorlar bende oyüzden yarın yaptırmayı düşünüyorum bi yanımda korkuyor bi kere kimyasal gebelik geçirdiğim için artmasını beklemek falan cok zor

Progestan fitil kullanan var mı aranızda? Ben 13ünde transfer oldum. Transferden sonra da öncesinde de fitilden sonra su gibi akıntım olurdu. Çokça fitil geri gelirdi. Şimdi ise akıntı da çok az fitil de çok az geliyor. Hamile kalınca su gibi akıntı olur diyorlar. Ben de tam tersi oldu. Normal midir herşey, test günüme pazartesi dediler zaman geçmiyor bir türlü
Benim hic oyle su gibi akintim olmadi

Transfer günü sayılmıyor çünkü tıp otoriteleri saymıyor, transferin altıncı günü dendiğinde transfer gününün sıfır kabul edilip üzernde 6 gün geçtiğini anlıyoruz. Bir de tabii herkesin transferi aynı saatte de olmadığından en az 24 saat geçince 1 denmesi daha uygun oluyor.
Tesekkür ederim canim. Peki yarin regl günüm olmazsam bu bir sey ifade eder mi? Yoksa 27 si test günümden sonra mi aslinda her sey oluyor.

@aysunayy kız napiyosun sessiz sessiz beğeniler filan 😂😂😂🥰
Kızlar , eylülde ilk kez tüp bebek için başvuru yapacağız. Burada tüm yazılanları okudum , moral veren şeylerden bahsetmişsiniz. Acaba yaşlarınız kaç?
Merhaba ben de yeni 41 oldum ,ikinci için Ağustos ta başlayacağım inş doktorum hep pozitif düşünmem gerektiğini söyledi öyle de yapıyorum hayırlısı olur inş siizn için de …

Benimde 12si transfer 24üne yazdılar 12.gün e yazıyolar test gününü ama 10-12günde belli olur diyolar doktorlar bende oyüzden yarın yaptırmayı düşünüyorum bi yanımda korkuyor bi kere kimyasal gebelik geçirdiğim için artmasını beklemek falan cok zor
Ay öyleyse Kan ver canim bekleme tabiki benimkini uzun yazmışlar onzaman 😔 öyle kötü düşünme benim de bebeğim gelisimi durduğu için kaybettim bu ikinci transfer ins güzel sonuçlar alacagiz olumlu düşüneceğiz

Kızlar iyi akşamlar size bişi sorcam garip bir durumla karşı karşıyayım 🤭 iki gündür fitili koyarken sanki o yol kapanmış gibi sağa doğru gidiyor fitil 😄 yani direk gönderemiyorum fitili sağa doğru gidiyor ortası kapanmış gibi bilmem anlatabiliyor muyum 🙈 yaşayan oldu mu benzer bir durum

Ay öyleyse Kan ver canim bekleme tabiki benimkini uzun yazmışlar onzaman 😔 öyle kötü düşünme benim de bebeğim gelisimi durduğu için kaybettim bu ikinci transfer ins güzel sonuçlar alacagiz olumlu düşüneceğiz
İnşAllah hepimiz için sonuçlar hayırlıolur ☺️

Kızlar iyi akşamlar size bişi sorcam garip bir durumla karşı karşıyayım 🤭 iki gündür fitili koyarken sanki o yol kapanmış gibi sağa doğru gidiyor fitil 😄 yani direk gönderemiyorum fitili sağa doğru gidiyor ortası kapanmış gibi bilmem anlatabiliyor muyum 🙈 yaşayan oldu mu benzer bir durum
Benimdee sanki öyle oluyo siz diyince hatırladım öyle olduğunu😅

Back