- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
Hiç hiç hemde zor tutuyorum kendimi yapmamak için geçen transferde 6. Gün yapıp günleri zehir etmiştim kendime bu sefer söz verdim yapmicamCumartesi benimde test günü günler geçmiyor resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç hiç hemde zor tutuyorum kendimi yapmamak için geçen transferde 6. Gün yapıp günleri zehir etmiştim kendime bu sefer söz verdim yapmicamCumartesi benimde test günü günler geçmiyor resmen
Benimki o zman hiç çıkmaz testte bekleyeceğiz çaresi yok canım benim seninde çıktığına çok sevindim inşallah bütün sonuçların hayırlı olur şu güzel günlerde Allah isteyen tüm herkese nasip etsinBeşinci gün blastokist canim dondurulmuş iki tane
Ya sizle konuştuktan sonra bir saatir sol kasığımd ağrı var ayaktaydım şimdi dinleniyorum inş tutulma belirtisidirHiç hiç hemde zor tutuyorum kendimi yapmamak için geçen transferde 6. Gün yapıp günleri zehir etmiştim kendime bu sefer söz verdim yapmicam
İns herkese nasip olur canim ama benim çok silikti var mı bilemiyorum yarın alıp yapacağım dayanamiyorumBenimki o zman hiç çıkmaz testte bekleyeceğiz çaresi yok canım benim seninde çıktığına çok sevindim inşallah bütün sonuçların hayırlı olur şu güzel günlerde Allah isteyen tüm herkese nasip etsin
Evet canım ilk idrarla daha saglikli sonuç veriyorKızlar testlerinizi sabahh ilk idrarlemi yapıyosunuz
İnşallah vardır canım silik çıktıysa vardır bence kalbini ferah tutİns herkese nasip olur canim ama benim çok silikti var mı bilemiyorum yarın alıp yapacağım dayanamiyorum
İns tatlımİnşallah vardır canım silik çıktıysa vardır bence kalbini ferah tut
Kızlar bugün kan verdim 303 olmuş değerimKızlar benim değer 91.5 dan 84.5 düşmüştü 2 gün sonra kan verdim değer 103.5 olmuş artmış
İnsallahhh batma hissi gibi mi? Benimde ağrı genelde solda oluyorYa sizle konuştuktan sonra bir saatir sol kasığımd ağrı var ayaktaydım şimdi dinleniyorum inş tutulma belirtisidir
Kızlar bugün kan verdim 303 olmuş değerim
Hayirli olsun Acarvar da sevinir bu duruma onun da bugün degeri düsmüs. Demek ki artabiliyor sonradanKızlar bugün kan verdim 303 olmuş değerim
Öyle deniyor kuzum daha net sonuc icinKızlar testlerinizi sabahh ilk idrarlemi yapıyosunuz
Çok tessekur ederim canım ınsalhhh isteyen herkese rabbim nasip etsin hepimiz kucağınıza alırız ınsalhh yavrularımızı doktorda ole düşündüTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bir ara düşmesinin nedeni belki ilk seferinde 2 embriyo tutunmuştur, sonra 1i düşmüştür. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok tessekur ederim canım benimHayirli olsun Acarvar da sevinir bu duruma onun da bugün degeri düsmüs. Demek ki artabiliyor sonradan
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bir ara düşmesinin nedeni belki ilk seferinde 2 embriyo tutunmuştur, sonra 1i düşmüştür. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Goxunaydin canim çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün kan verdim 303 olmuş değerim
Ya bendende bu ay sıvı pembe kan gibi gelmişti idrarla beraber. 4 gün sonra doktora gittim enfeksiyon çıktı hatta böbrek kumu da olabilir dendi. Antibiyotiğin 4. Günü gebe olduğumu öğrendim üstüne birde.Ben 12 Temmuz’da transfer oldum bugun 8.günüm kuzum bende de 7.aksam fitilden sonra sulu pembe kan geldi cok korktum hemşireye haber verdim ilaçlara devam et dedi bakalım test günümü bekliyorum bana da iki embriyo konulmuştu öyle belirti cok arama sen benim gibi boş yere seyrede sokma kendini bende deli gibi aradım durdum herkese sordum günlerdir ve günler bir türlü geçmiyor şuan sanki zaman durmuş gibi bende eşim de yok yanımda telkim
Benimde 4 gün önce 348 olmuştu canım şimdi 1000 lerde olması lazım inşallah sağlıkla kavuşuruzKızlar bugün kan verdim 303 olmuş değerim