• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar , eylülde ilk kez tüp bebek için başvuru yapacağız. Burada tüm yazılanları okudum , moral veren şeylerden bahsetmişsiniz. Acaba yaşlarınız kaç?

Haklisin belirsizlik cok kötü ama hayirlisiyla güzel haber ver bize insallah canim😍 yalniz kalman bu dönemde daha zor olmus😞
Transferin 2.gunu gitti kuzum eşim hep tekim her seti kendlm yaptım evdeki işleri ama sil süpür balkon yıkama gibi seyleri yapamadım ağır kaleıdmadım ama dışarıya 4 defa çıktım hatta 2.gün markete gittim eşimle

Benimde aynı kızlar ayın 12 sinde transfer oldum göğüslerim çok şiş sizdede öylemi birde kasıklarımda ağrı var 3. Gün embriyosuydu acaba test yapsam belli olur mu çok heyecanlıyım 💕
1 2 gün daha bekle kuzum bende pyle seyler yok ben belirtisiz desem yeridir sadece fitil koyarken bir kanama oldu göğüs agrısı yok şişlik yok kasık ağrısı yok ama ama belirtiler güzel işaretler diye düşünüyorum

Ben 30 yaşındayım canim 6 senedir evliyim sebepsiz infertilite bizimki
Ben 8 yıllık evliyim , iki yıl önce bebeğimizi kaybettik 6 haftalıkken kalbi durdu. Bir aşılamam negatif ve şuan 41 yaşındayım. Rabbim nasip ederse anne olmak istiyorum . Bizde de bi sorun yok , bize de tanımlanamamış infertilite denildi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ben 8 yıllık evliyim , iki yıl önce bebeğimizi kaybettik 6 haftalıkken kalbi durdu. Bir aşılamam negatif ve şuan 41 yaşındayım. Rabbim nasip ederse anne olmak istiyorum . Bizde de bi sorun yok , bize de tanımlanamamış infertilite denildi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İns bu kez muradiniza erersiniz benim de ilki 8 haftalıkken kürtaj oldu gelisememis bebeğim şimdi dondurulmus transfer oldum sonuç bekliyorum

İns bu kez muradiniza erersiniz benim de ilki 8 haftalıkken kürtaj oldu gelisememis bebeğim şimdi dondurulmus transfer oldum sonuç bekliyorum
Teşekkür ediyorum ilginize, inşallah sizin de gönlünüzden geçen olsun , pozitif ve sağlıklı sonucunuzu bekliyoruz

Back