• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar acil yardım cok korktum fitili koydum her zamanki gibi ama pembe silinir kan geldi yarım saat uzanmıştım gark etmedim geldiğini lavobaya gittim peceteye de gelmedi zarar mı verdim acana koyarken cok korkuyorum
Canım panik yapma, öncelikle eğer lekelenmem kırmızı değilse hiç kötüyü düşünme. Bir de bu durumdan doktorunu mutlaka haberdar et. Kendine zarar verme ihtimalim yok, lekelenme bende de olmuştu genel de fitille birlikte geliyor zaten.

Canım panik yapma, öncelikle eğer lekelenmem kırmızı değilse hiç kötüyü düşünme. Bir de bu durumdan doktorunu mutlaka haberdar et. Kendine zarar verme ihtimalim yok, lekelenme bende de olmuştu genel de fitille birlikte geliyor zaten.
Haber vereceğim kuzum inşallah kendime istemenden zarar vermemişimdir gerisi gelmez insallah

Haber vereceğim kuzum inşallah kendime istemenden zarar vermemişimdir gerisi gelmez insallah
Yok canım bir şey olmamıştır. İnşallah devam etmez, edersede doktorumla iletişim de olunca zaten erken teste bile gönderebilir bende öyle olmuştu. İnşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🙏

Yok canım bir şey olmamıştır. İnşallah devam etmez, edersede doktorumla iletişim de olunca zaten erken teste bile gönderebilir bende öyle olmuştu. İnşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🙏
İnşallah kuzum takipteyim suanda insallah artmaz çok endişelendim senden gelen de mi pembe sulu bir kandı canım

Merhaba. Ben de dondurulmuş embriyo transferi oldum ve bugün 9. günüm. 7. ve 8. gün idrar testinde negatif çıktı ve çok üzüldüm. Ama doktorum 14. Günden önce test yapmamamı çünkü dondurulmuşlarda tutunmanın geç olabileceğini söyledi. Bence sen de kan vermeden umudunu kaybetme. Umarım seninledirler ve de benimle
Benimde dondurulmuş embriyo transferim oldu cuma günü. Belim ve kasıklarım ağrıyor tutunma belirtisi midir sizin nasıl olmustu ağrılarınız olmuş muydu ?

Arkadaşlar acil yardım cok korktum fitili koydum her zamanki gibi ama pembe silinir kan geldi yarım saat uzanmıştım gark etmedim geldiğini lavobaya gittim peceteye de gelmedi zarar mı verdim acana koyarken cok korkuyorum
Bence endise etmeyin, tirnaklarinizi kisa tutuyorsunuz degil mi? Fitil bazen vajinayi kurutabilir itekleyelim derken dis dudaklari filan cizebiliriz korkmayin.

Bende tercihimi erken predictor testten yana kullandım bakalım eğer olursa hatıra olarak saklarım testleri has bi de onu yapacak cesaret gerek kargoda zaten gelmedi o gelene kadar ben kanda öğrenirim artık sonucu
Benim sey. Hepsinin üzerinde tarih yazan 1 kutu dolusu cesitli markalardan testim var ;) Bakip bakip kahkaha atiyoruz takıntılı diye.

Back