• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Direk kan vereceğim eşimin gelmesini bekliyorum 🙈 ama kuruma çizgisi gibi yani olsa ilk 10 dakika içinde çıkardı diye düşünüyorum gerçi. Diğer testlerimde duruyor onlarda hiç kuruma çizgisi çıkmadı aylar geçti üstünden halen bembeyaz😂
Canım silik çizgi var evet inşaallah kuruma çizgisi değildir kan sonucunu heyecanla bekleyeceğiz allahın izniyle güzel sonuçlar nasip olsun 🤲🏼

Direk kan vereceğim eşimin gelmesini bekliyorum 🙈 ama kuruma çizgisi gibi yani olsa ilk 10 dakika içinde çıkardı diye düşünüyorum gerçi. Diğer testlerimde duruyor onlarda hiç kuruma çizgisi çıkmadı aylar geçti üstünden halen bembeyaz😂
Canımm benimde böyle çıktı bugün sence kuruma çizgisi mi bu. Bende defalarca yaptım test hiç böyle olmadı seninki nasıldı

Eklentiler

• IMG_20210719_174403.jpg
    IMG_20210719_174403.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 68
İnsallah Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın insallah Benim de 2 tane koyuldu kuzum belirgin bir belirtin var mıydı sana da sorayım adet yerini bulsun herkese soruyorum 🙈🙈 sen eksik kalma 🙈🙈 benim kan testim Bayram’ın 3.gunu Perşembe günü bugün 7.günüm trasferi saymıyorum yapsam belkide varsa çıkar ama ahhh o korku ağır basıyor Perşembe nerde kan vereceksem artık acil de veririm diye düşünüyorum
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım yavrumuzu ya da yavrularımızı kucağımıza 🙏🙏 bir belirti yok mide bulantım var o bu kadar erken olmaz sıcaklardan ilaçlardan olduğunu düşünüyorum 🙈bu arada benim de 7.gun ama bayramın son günü istediler kan testini. Ben tüp bebek yaptığım yere gideceğim ilk test paket içindeymiş faydalanayim bari🙈😂😂

Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım yavrumuzu ya da yavrularımızı kucağımıza 🙏🙏 bir belirti yok mide bulantım var o bu kadar erken olmaz sıcaklardan ilaçlardan olduğunu düşünüyorum 🙈bu arada benim de 7.gun ama bayramın son günü istediler kan testini. Ben tüp bebek yaptığım yere gideceğim ilk test paket içindeymiş faydalanayim bari🙈😂😂
Benim hastene kapalı ancak Cumartesi beklemem gerekiyor ne yapalım artık imkanları kullanacağız 🥰🤲🏻

Canımm benimde böyle çıktı bugün sence kuruma çizgisi mi bu. Bende defalarca yaptım test hiç böyle olmadı seninki nasıldı
Kaçıncı günün senin de walla birazdan kan vereceğim benim de böyle senin ki gibi eğer benim pozitif çıkarsa kuruma çizgisi olmadığını negatif çıkarsa kuruma çizgisi olduğunu anlarız 😂

Back