• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2.30 çıktı benim değer
Benimde negatif canım aynı anda kuruma çizgisini öğrenmiş olduk
Oyyy kuzum ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten üzgünüm bu ilk denmemiydi vazgeçmek yok yola devam
Evet canım ilkti ve taze transferdi 4 tane daha 1. Kalite 5 . Gün dondurulmuş embriyomuz var Allah’ın izni ile umutlarım tükenmedi yani evet üzüldüm ama lekelenmeye başlayınca herkes yerleşme dese de ben çok net anlamıştım içimde bir boşluk oluşmuştu çünkü 7. Günümden beri hazırlamıştım kendimi o gün çok ağladım şuan sanırım kendimi çok iyi hazırlamışım sonuca çünkü hiç üzülmedim Allah herşeyin en iyisini bilendir diyip ona soğumuyorum elimizden daha fazla ne gelir ki
Ya 😞çok üzüldüm canım bu durumda ne denir bilemiyorum
Canım inşllah sizler çok çok güzel haberler alırsınız. Belirti asla aramayın bazen o belirtiler adet belirtisi olabiliyor en sağlıklısı belirtisiz pozitifler öyle düşünün. Allah büyük bekleyeceğiz 🤲🏻

Evet canım ilkti ve taze transferdi 4 tane daha 1. Kalite 5 . Gün dondurulmuş embriyomuz var Allah’ın izni ile umutlarım tükenmedi yani evet üzüldüm ama lekelenmeye başlayınca herkes yerleşme dese de ben çok net anlamıştım içimde bir boşluk oluşmuştu çünkü 7. Günümden beri hazırlamıştım kendimi o gün çok ağladım şuan sanırım kendimi çok iyi hazırlamışım sonuca çünkü hiç üzülmedim Allah herşeyin en iyisini bilendir diyip ona soğumuyorum elimizden daha fazla ne gelir ki

Canım inşllah sizler çok çok güzel haberler alırsınız. Belirti asla aramayın bazen o belirtiler adet belirtisi olabiliyor en sağlıklısı belirtisiz pozitifler öyle düşünün. Allah büyük bekleyeceğiz 🤲🏻
En azından geride dondurulmuş varmış canim daha kolay süreç oluyor dondurulmuş aşaması. Benim ilki taze transferdi tutmuştu ama bebek gelişmediği için kürtaj oldum sonra Dr kürtajdan parça unitttugu için histeroskopu oldum çok uğraştım yani şimdi dondurulmuş oldum ins hakkimizda hayırlısı olur.

Hayırlısı olsun kuzum, çok şükür dondurulmuşun varmış. Rabbim çok bekletmeden kavuştursun inşallah ❤️

Evet kuzum haklısın bizler aciz kullarız Rabbim neyi takdir ettiyse boynumuz kıldan ince en iyisini o bilir bende de belirti olmadığı için kendimi hazırlıyorum her turlu sonuca ilk günden bu yana hep belirti aradım durdum ben ağlarım içimden bir bosalma olacaktır sel gibi hayırlısını diliyorum suan aşırı duyguslım iğne ve ilaçlardan dolayı

Arkadaşlar acil yardım cok korktum fitili koydum her zamanki gibi ama pembe silinir kan geldi yarım saat uzanmıştım gark etmedim geldiğini lavobaya gittim peceteye de gelmedi zarar mı verdim acana koyarken cok korkuyorum

Üstteki dün yaptığım kuruduktan sonra çıktı o da alttaki Bugün yaptığım o da kuruduktan sonra çıktı yani 5 6 saat bile olmuş olabilir. Kuruma çizgisi oluyor dimi bunlar
Canım ben o kadar çok negatif kaset test gördüm ki hiç birinde kuruma çizgisi olmadı ben bunun kuruma çizgisi olduğunu sanmıyorum 🥰

Arkadaşlar acil yardım cok korktum fitili koydum her zamanki gibi ama pembe silinir kan geldi yarım saat uzanmıştım gark etmedim geldiğini lavobaya gittim peceteye de gelmedi zarar mı verdim acana koyarken cok korkuyorum
Korma lütfen Progestan fitil tahriş yapabiliyor bazen
İçini ferah tut ve bol bol dinlen🙏

Back