Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok guzel bir rüyaymis ♡ Gerceginin habercisi olsun

Canım doktor ile görüş belirt istersen. Tam bilmiyorum ama şimdiye kanama başlamış olurdu galiba

Ay yok canım en ufak bi belirti yok sadece ufacık bi bel ağrısı var 16 temmuzda 2.ci testi verdim o gün zaten sabahtan sonra ilaçlarımı kullanmadım ki o günle birlikte 3gündür ilaç kullanmıyorum acaba bikaç gün daha mı beklemem gerek

Bir de öyle bir zamana denk geldi ki, bayram nedeniyle doktorlara ya da kliniğe ulaşmak da zor.

Bir de öyle bir zamana denk geldi ki, bayram nedeniyle doktorlara ya da kliniğe ulaşmak da zor.

Doktorumu aradım tabi bugün pazar olduğunu unutarak uyuyormuş ben cumartesi sanıyodum soracaktım kendisine rahim duvarı kalınlaştığı için de geç kanama mı olacak belki de öyle

Rabbım kucağına alamayida nasip etsin canım inşallah

Canım bana verilen tek pahalı ilaç prolutex iğne, fiyatı 220 TL bir kutunun içinde 7 tane var yani günde iki kere kullandığın ortalama sana 3 gün gidiyor, ve bu iğneyi 12. Haftaya kadar doktor kullanmamı istedi, bana baya maliyet çıkardi toplu aldığımız için geri kalan ilaçlar hem kolay bulunuyor hem de 30/40 lira bir şey.

Ne için vermişti peki canım

Doktor mu tavsiye etti canim. Benim de yumurtam qz ve yas 41 malesef. Gunde 1 kapsul mu aliyorsun ac mi tok mu aliyorsun. Birde faydasini gordun mu arkadasim

Daha erken bence canim yapmak istiyorsan bile en erken 9. 10. Günü.bekle öyle yap insallah seninledir minik yavrun
Ben yapmayı hiç düşünmüyorum o cesaretim yok kan verme gunu doktora haber vereceğim icin gidip kan her halükarda veriliyor mecburi olarak vereceğim o kadar cok korkuyorum ki bu kadar cok negatiften sonra

Doktor mu tavsiye etti canim. Benim de yumurtam qz ve yas 41 malesef. Gunde 1 kapsul mu aliyorsun ac mi tok mu aliyorsun. Birde faydasini gordun mu arkadasim
Evet faydaydın gordum cok şükür yaş 40 Benimde söylediklerimi kullanabilirsin araştırır istersen icin rahat etsin bende sigara alkol hiçbiri yok sağlıklı beslendim hala öyle devam ediyorum cayı bile şuan hayatımdan çıkardım kahve zaten içmem evlat icin herseye katılabiliyor benim hiç çocuğum yok sizin var mı takviyeler arkdaşım da kullanıyor o da yumurta toplama tedavisine başlayacak Allah izin verirse ben bir kapsül tok karnına akşamları alıyorum hala da devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…