İns güzel sonuç alırsınız ama insanın bir yani hep korku içindeBen yapmayı hiç düşünmüyorum o cesaretim yok kan verme gunu doktora haber vereceğim icin gidip kan her halükarda veriliyor mecburi olarak vereceğim o kadar cok korkuyorum ki bu kadar cok negatiften sonra
Transfer günü sayılmıyor mu ben de transfer gününü saymazsam bugün 6 gün idrarda normal kaset test baktimhicbisi çıkmadı moralim bozulmuştuDaha erken bence canim yapmak istiyorsan bile en erken 9. 10. Günü.bekle öyle yap insallah seninledir minik yavrun
Bebeğin tutunması için verilen en önemli ilaçlardan biri demişti canım sanirim rahmi kalinlastiriyor, progestan fitille prolutex iğneyi saati saatine kullanmamı özellikle belirtmişti.Ne için vermişti peki canım
Yok sayılmıyor yani Dr lar saymiyorlar ilk.gunu bekle bence daha çok erkenTransfer günü sayılmıyor mu ben de transfer gününü saymazsam bugün 6 gün idrarda normal kaset test baktimhicbisi çıkmadı moralim bozulmuştu
Çıkmaması cok normal hele ki kaset test bebeğiniz inşallah vardır bugünlerde daha yerleşiyor inşallahTransfer günü sayılmıyor mu ben de transfer gününü saymazsam bugün 6 gün idrarda normal kaset test baktimhicbisi çıkmadı moralim bozulmuştu
Bu prolutex ve progestan deks bunları sağlık ocağı yazıyor mu acaba ben en son 186 tl ödedimBebeğin tutunması için verilen en önemli ilaçlardan biri demişti canım sanirim rahmi kalinlastiriyor, progestan fitille prolutex iğneyi saati saatine kullanmamı özellikle belirtmişti.
Kaçıncı gün embriyosu? Normal kaset testte çok zor, bazen erken gebelikde çıkar o da her zaman değil. 5. gün embriyosu. Kendinizi üzmeyin.Transfer günü sayılmıyor mu ben de transfer gününü saymazsam bugün 6 gün idrarda normal kaset test baktimhicbisi çıkmadı moralim bozulmuştu
Kuzum ne durumdasın, bu konuya bakıyordum seni gördüm.Bu prolutex ve progestan deks bunları sağlık ocağı yazıyor mu acaba ben en son 186 tl ödedim
Reçetesiz ilaç diye biliyorum canım, devlet karşılamıyor olabilir ama emin değilimBu prolutex ve progestan deks bunları sağlık ocağı yazıyor mu acaba ben en son 186 tl ödedim
Prolutex devlet karsilamiyo canım ben onu yazdiramadim.Digerini kullanmadığım için bilmiyorum ama o yazdırılabilir şansını deneBu prolutex ve progestan deks bunları sağlık ocağı yazıyor mu acaba ben en son 186 tl ödedim
Progestan iğnede mi yazdıBen doktorun yazdığı reçeteyi aile hekimine götürdüm aynısını yazdı bende progrestan ipne ve fitil coraspin estrofem vardı. İlk seferde yazdırmadan aldım hepsinden birer taneydi 300 tl aldım bu aefer iğne falan 6 kutu diğerleri ikişer zaten 80tl ödedim aile hekimine yazdırınca. Raporumda yok sadece yazdırdım.
EvetProgestan iğnede mi yazdı
O korku gecmiyo arkadaşım ama erken yapmışsın daha idrarda çıkmaz hiç canını sıkma 5. Gün blastokistse transfer gününü saymadan 9. Gün 3. Gün embriyo ise 11 gün en garanti.Doktorlar 12 . Gün öncesi değerlendirmek bile istemiyoİns güzel sonuç alırsınız ama insanın bir yani hep korku içinde
Aaaa canım benim yaaa seni burda görmek ne güzel valla belirti arayıp duruyorumKuzum ne durumdasın, bu konuya bakıyordum seni gördüm.Güzel haberler gelir inşallah
Hekimime yazdırırdım bilseydim tamam neyse bakalım bundan sonra artık hayırlısı
Arkadaşım nerede yaşıyorsun ben geçen gün prolutex iğne aldım içinde 7 tane var 217 TL ödedim izmirdeBu prolutex ve progestan deks bunları sağlık ocağı yazıyor mu acaba ben en son 186 tl ödedim
Kızlar merhaba,
Bugün transfer sonrasi 9. Günüm bu zamana kadar hep kasık ağrımm vardi buraya da yazmıştım ama biraz önce çok az pembe lekelenmem oldu ve çok panik yaptım biliyorum bu yerleşme kanaması da olabiliyor ama ben yine de çok kötü oldum ilaç kullanırken adet olmam mümkün mü lütfen cevap yazın evde yalnızım ve çok panik yaptım
Aynen bende ilk seferde bilmiyordum boşu boşuna 300 tl ödedimHekimime yazdırırdım bilseydim tamam neyse bakalım bundan sonra artık hayırlısı
Sen ne durumdasın bugün 6.günümüzAynen bende ilk seferde bilmiyordum boşu boşuna 300 tl ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?