Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yapmayı hiç düşünmüyorum o cesaretim yok kan verme gunu doktora haber vereceğim icin gidip kan her halükarda veriliyor mecburi olarak vereceğim o kadar cok korkuyorum ki bu kadar cok negatiften sonra
İns güzel sonuç alırsınız ama insanın bir yani hep korku içinde

Bebeğin tutunması için verilen en önemli ilaçlardan biri demişti canım sanirim rahmi kalinlastiriyor, progestan fitille prolutex iğneyi saati saatine kullanmamı özellikle belirtmişti.
Bu prolutex ve progestan deks bunları sağlık ocağı yazıyor mu acaba ben en son 186 tl ödedim

Transfer günü sayılmıyor mu ben de transfer gününü saymazsam bugün 6 gün idrarda normal kaset test baktimhicbisi çıkmadı moralim bozulmuştu
Kaçıncı gün embriyosu? Normal kaset testte çok zor, bazen erken gebelikde çıkar o da her zaman değil. 5. gün embriyosu. Kendinizi üzmeyin.

Ben doktorun yazdığı reçeteyi aile hekimine götürdüm aynısını yazdı bende progrestan ipne ve fitil coraspin estrofem vardı. İlk seferde yazdırmadan aldım hepsinden birer taneydi 300 tl aldım bu aefer iğne falan 6 kutu diğerleri ikişer zaten 80tl ödedim aile hekimine yazdırınca. Raporumda yok sadece yazdırdım.

Progestan iğnede mi yazdı

İns güzel sonuç alırsınız ama insanın bir yani hep korku içinde
O korku gecmiyo arkadaşım ama erken yapmışsın daha idrarda çıkmaz hiç canını sıkma 5. Gün blastokistse transfer gününü saymadan 9. Gün 3. Gün embriyo ise 11 gün en garanti.Doktorlar 12 . Gün öncesi değerlendirmek bile istemiyo

Selam sonucunuz merak ettim benimde şuan transferimin 9.günü ve benimde akıntı şeklinde kanamam başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…