- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
Hadi gözün aydın kaçıncı gün peki keyfini çıkar bebişin leKızlar dayanamadım test yaptırdım 27,47 çıktı değerim rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah çok duygusal bir an yaşıyorum 6 yıllık evliliğinimiz de neler yaşadığımı bir ben bilirim tüm akranlarım 2 çocukluyken içim parçalanırdı, bugün için rabbime ne kadar şükretsem az, inşallah herkese aynı duyguyu yaşamak nasip olsun
Bugün 10.günüm 2 gün erken yaptırdım değerlerim sağlıkla artar inşallah,Hadi gözün aydın kaçıncı gün peki keyfini çıkar bebişin le
Canım rabbım ınsaallah degerlerını guzelce artırsın kese ve kalp atısını da nasip etsın saglıklı gebelıkler nasip olsunKızlar dayanamadım test yaptırdım 27,47 çıktı değerim rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah çok duygusal bir an yaşıyorum 6 yıllık evliliğinimiz de neler yaşadığımı bir ben bilirim tüm akranlarım 2 çocukluyken içim parçalanırdı, bugün için rabbime ne kadar şükretsem az, inşallah herkese aynı duyguyu yaşamak nasip olsun
Güzel dilekleriniz için allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsinCanım rabbım ınsaallah degerlerını guzelce artırsın kese ve kalp atısını da nasip etsın saglıklı gebelıkler nasip olsun
Aynı gün olmuşuz transfer hayırlı olsun insallahMerhaba hanımlar bende 12 temmuzda 5.gun dondurulmuş iki embriyo transfer oldum sonuç bekliyorum bu ikinci olduğu halde günler geçmek bilmiyor umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Mutlaka oncelikle hekiminize danisiniz ancak omega 3 gebelik kategorisi guvenli, q 10 bakmadim. Bakmak gerek.Hamilelik süresince kullanmakta bir sakınca var mı bu takviyeleri?
Canım gözün aydın çok sevindimKızlar dayanamadım test yaptırdım 27,47 çıktı değerim rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah çok duygusal bir an yaşıyorum 6 yıllık evliliğinimiz de neler yaşadığımı bir ben bilirim tüm akranlarım 2 çocukluyken içim parçalanırdı, bugün için rabbime ne kadar şükretsem az, inşallah herkese aynı duyguyu yaşamak nasip olsun
İli arkadaşım da ilaç yolu ile sonlandırıldı, önce kan değerleri talip edilişi, düşme olmadığı için değerlerde ilaç kullanarak gebelik sonlandırıldıKendi kendinde sonuç sıfırlanıyor diye biliyorum ben
Hadi gözün aydın inşallah sağlıkla artsın değerlerinKızlar dayanamadım test yaptırdım 27,47 çıktı değerim rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah çok duygusal bir an yaşıyorum 6 yıllık evliliğinimiz de neler yaşadığımı bir ben bilirim tüm akranlarım 2 çocukluyken içim parçalanırdı, bugün için rabbime ne kadar şükretsem az, inşallah herkese aynı duyguyu yaşamak nasip olsun
Oksapar dısında diğerleri çok pahalı değiller canım, oksapar için de pıhtılasma ıcın rapor cıkıyor o sorun varsa..Kızlar peki bi sorum daha var
Transfer zamanı kullanılan ilaçlarda yine devletin ödemediği pahalı ilaçlar var mı. Şimdi benim raporun süresi dolacak bu ay sonu. O yüzden varsa doktor ile görüşeyim erken yazsın
İnşallah gerçeğin habercisidir canımCatlak-kurabiye X xnobodyx kızlar bugunkü rüyam o kadar güzeldi ki, 15.gün beta degerim 322 çıkıyordu, çift embriyo, doktor ıkısı de tutmus olmalı diyor..sevincten kafayı yedim.. Uyandım, gözümü geri kapattım tekrar ruyama dönebilmek umuduyla,ama nafile
İnsallah yaa, keske gerçek olsaİnşallah gerçeğin habercisidir canım
Çok güzelmiş canım inşallah gerçek olur ya hayırlısıyla sağlıklaCatlak-kurabiye X xnobodyx kızlar bugunkü rüyam o kadar güzeldi ki, 15.gün beta degerim 322 çıkıyordu, çift embriyo, doktor ıkısı de tutmus olmalı diyor..sevincten kafayı yedim.. Uyandım, gözümü geri kapattım tekrar ruyama dönebilmek umuduyla,ama nafile
Canım doktor ile görüş belirt istersen. Tam bilmiyorum ama şimdiye kanama başlamış olurdu galibaKızlar benim hala kanamam olmadı hiçbi belirti yok sadece çok az belim ağrıyo ne bulantı ne başka bişey anlamadığım şu ki 43ten 2gün içinde 10a bu kdr hızlı düşüş olurken neden hala kanama olmuyor ilaçları 3gündür içmiyorum
İnşallah canım hep birlikteÇok güzelmiş canım inşallah gerçek olur ya hayırlısıyla sağlıklao müjdeli haberini de duyarız inşallah
Hee tamam o zaman canım Eylülü rahatça bekleyebiliriz.Oksapar dısında diğerleri çok pahalı değiller canım, oksapar için de pıhtılasma ıcın rapor cıkıyor o sorun varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?