Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi gözün aydın kaçıncı gün peki keyfini çıkar bebişin le

Canım rabbım ınsaallah degerlerını guzelce artırsın kese ve kalp atısını da nasip etsın saglıklı gebelıkler nasip olsun

Kızlar Tedavime 9 temmuzda başladım yani adetin 2.günü adetim 5 gün kadar sürdü biraz önce de çatlatma iğnesi vuruldum hafif lekelenmelerim var sizde de oluyor mu

Canım gözün aydın çok sevindim
İnşallah değerin sağlıkla artmaya devam eder 12. Gün yine aynı saatte yap kan testini daha erken yapma

Hadi gözün aydın inşallah sağlıkla artsın değerlerin sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar peki bi sorum daha var

Transfer zamanı kullanılan ilaçlarda yine devletin ödemediği pahalı ilaçlar var mı. Şimdi benim raporun süresi dolacak bu ay sonu. O yüzden varsa doktor ile görüşeyim erken yazsın

Oksapar dısında diğerleri çok pahalı değiller canım, oksapar için de pıhtılasma ıcın rapor cıkıyor o sorun varsa..

İnşallah gerçeğin habercisidir canım

Çok güzelmiş canım inşallah gerçek olur ya hayırlısıyla sağlıkla o müjdeli haberini de duyarız inşallah

Canım doktor ile görüş belirt istersen. Tam bilmiyorum ama şimdiye kanama başlamış olurdu galiba

Oksapar dısında diğerleri çok pahalı değiller canım, oksapar için de pıhtılasma ıcın rapor cıkıyor o sorun varsa..
Hee tamam o zaman canım Eylülü rahatça bekleyebiliriz.
Kız Eylül demişken ne güzel isim ya dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…