• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye X xnobodyx kızlar bugunkü rüyam o kadar güzeldi ki, 15.gün beta degerim 322 çıkıyordu, çift embriyo, doktor ıkısı de tutmus olmalı diyor..sevincten kafayı yedim.. Uyandım, gözümü geri kapattım tekrar ruyama dönebilmek umuduyla,ama nafile 🥰
Cok guzel bir rüyaymis ♡ Gerceginin habercisi olsun

Canım doktor ile görüş belirt istersen. Tam bilmiyorum ama şimdiye kanama başlamış olurdu galiba

Ay yok canım en ufak bi belirti yok sadece ufacık bi bel ağrısı var 16 temmuzda 2.ci testi verdim o gün zaten sabahtan sonra ilaçlarımı kullanmadım ki o günle birlikte 3gündür ilaç kullanmıyorum acaba bikaç gün daha mı beklemem gerek

Ay yok canım en ufak bi belirti yok sadece ufacık bi bel ağrısı var 16 temmuzda 2.ci testi verdim o gün zaten sabahtan sonra ilaçlarımı kullanmadım ki o günle birlikte 3gündür ilaç kullanmıyorum acaba bikaç gün daha mı beklemem gerek
Bir de öyle bir zamana denk geldi ki, bayram nedeniyle doktorlara ya da kliniğe ulaşmak da zor.

Bir de öyle bir zamana denk geldi ki, bayram nedeniyle doktorlara ya da kliniğe ulaşmak da zor.

Doktorumu aradım tabi bugün pazar olduğunu unutarak uyuyormuş ben cumartesi sanıyodum soracaktım kendisine 🙄 rahim duvarı kalınlaştığı için de geç kanama mı olacak belki de öyle

Kızlar dayanamadım test yaptırdım 27,47 çıktı değerim rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah çok duygusal bir an yaşıyorum 6 yıllık evliliğinimiz de neler yaşadığımı bir ben bilirim tüm akranlarım 2 çocukluyken içim parçalanırdı, bugün için rabbime ne kadar şükretsem az, inşallah herkese aynı duyguyu yaşamak nasip olsun 🙏
Rabbım kucağına alamayida nasip etsin canım inşallah 🥰

Kızlar peki bi sorum daha var🙈

Transfer zamanı kullanılan ilaçlarda yine devletin ödemediği pahalı ilaçlar var mı. Şimdi benim raporun süresi dolacak bu ay sonu. O yüzden varsa doktor ile görüşeyim erken yazsın 🙈
Canım bana verilen tek pahalı ilaç prolutex iğne, fiyatı 220 TL bir kutunun içinde 7 tane var yani günde iki kere kullandığın ortalama sana 3 gün gidiyor, ve bu iğneyi 12. Haftaya kadar doktor kullanmamı istedi, bana baya maliyet çıkardi toplu aldığımız için 🤦 geri kalan ilaçlar hem kolay bulunuyor hem de 30/40 lira bir şey.

Canım bana verilen tek pahalı ilaç prolutex iğne, fiyatı 220 TL bir kutunun içinde 7 tane var yani günde iki kere kullandığın ortalama sana 3 gün gidiyor, ve bu iğneyi 12. Haftaya kadar doktor kullanmamı istedi, bana baya maliyet çıkardi toplu aldığımız için 🤦 geri kalan ilaçlar hem kolay bulunuyor hem de 30/40 lira bir şey.
Ne için vermişti peki canım

Arkadaslae ben bu markanın balık yağını kullanıyorum vefa grubun zaten bilirsiniz günlük alım miktarı da oldukça yeterli ve tavsiye edilen miktarda ben 4 5 aydır kullanıyorum cok cok memnunum ayrıca yumurtam kalitesiz oluyor az çıkıyor diyen arkadasım varsa bunu ve ocean marka Koenzim QH ı kullanabilir ben bir de macun kullanmıştım ynı sıra havuç suyu içmiştim günde 1 bardak taze sıkılmış macunu kendlm hazırlamıştım
Doktor mu tavsiye etti canim. Benim de yumurtam qz ve yas 41 malesef. Gunde 1 kapsul mu aliyorsun ac mi tok mu aliyorsun. Birde faydasini gordun mu arkadasim

Daha erken bence canim yapmak istiyorsan bile en erken 9. 10. Günü.bekle öyle yap insallah seninledir minik yavrun 🥰
Ben yapmayı hiç düşünmüyorum o cesaretim yok kan verme gunu doktora haber vereceğim icin gidip kan her halükarda veriliyor mecburi olarak vereceğim o kadar cok korkuyorum ki bu kadar cok negatiften sonra

Doktor mu tavsiye etti canim. Benim de yumurtam qz ve yas 41 malesef. Gunde 1 kapsul mu aliyorsun ac mi tok mu aliyorsun. Birde faydasini gordun mu arkadasim
Evet faydaydın gordum cok şükür yaş 40 Benimde söylediklerimi kullanabilirsin araştırır istersen icin rahat etsin bende sigara alkol hiçbiri yok sağlıklı beslendim hala öyle devam ediyorum cayı bile şuan hayatımdan çıkardım kahve zaten içmem evlat icin herseye katılabiliyor benim hiç çocuğum yok sizin var mı takviyeler arkdaşım da kullanıyor o da yumurta toplama tedavisine başlayacak Allah izin verirse ben bir kapsül tok karnına akşamları alıyorum hala da devam ediyorum

Back
X