• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafanıza takmayin lütfen mecburuz kullanmaya sadece vucut kendini hamile hissediyor belirti gösteriyor ve 12. Gune kdar tstte pozitif gösterebiliyor baska yan etkisi göremedim duymadim burda hic
Aynen katılıyorum canım
Stres yapmayın güzel haberlere vesile olsun umarım 🥰 Nergiss28 Nergiss28

Arkadaslae ben bu markanın balık yağını kullanıyorum vefa grubun zaten bilirsiniz günlük alım miktarı da oldukça yeterli ve tavsiye edilen miktarda ben 4 5 aydır kullanıyorum cok cok memnunum ayrıca yumurtam kalitesiz oluyor az çıkıyor diyen arkadasım varsa bunu ve ocean marka Koenzim QH ı kullanabilir ben bir de macun kullanmıştım ynı sıra havuç suyu içmiştim günde 1 bardak taze sıkılmış macunu kendlm hazırlamıştım

Eklentiler

• 023D03FA-CA93-4CCA-94E4-065B78C907B5.jpeg
    023D03FA-CA93-4CCA-94E4-065B78C907B5.jpeg
    101,1 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba hanımlar bende 12 temmuzda 5.gun dondurulmuş iki embriyo transfer oldum sonuç bekliyorum bu ikinci olduğu halde günler geçmek bilmiyor umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Allahım gönlünüze göre versin inşallah 🙏
İnanın birincisinde de beşincisinde de heyecan aynı heyecan.
İnşallah tüm bu süreci stresi yaşayan arkadaşlar için olumlu sonuçlanır.

Allahım gönlünüze göre versin inşallah 🙏
İnanın birincisinde de beşincisinde de heyecan aynı heyecan.
İnşallah tüm bu süreci stresi yaşayan arkadaşlar için olumlu sonuçlanır.
Teşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alırız bu süreç hepimiz için stresli yorucu ve bir o kadar da heyecanlı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kızlar kanda kromozom analizi testi yaptıran var mı? Doktorum istedi. Devlet Hastanesi'nde yapılıyormuş ama bu talepte bulunmak için belge gerekiyor mu? Yoksa başımıza gelenleri anlatmamız yeterli mi?
aynı test istendi 2 başarısızdan sonrA. Üniv hastanesini aradım genetik 2 ay sonraya sıra verdi. Yakın farklı bir ili aradım orda sıra yokmuş gidip direkt sıra aldım genetiğe hemen girdik aynı gün. Fakat o da bı test için sıra olduğunu 3 ay sonraya olduğnu söyledi. Özelde labaratuvarda verdik eşimle 1000 tl tuttu. Her şehirde lab oluyor misal ankara düzen lab izmir ege lab arayıp fiyat alabilirsin. sonuç 1.5 ay sonra. Doktor benden trombofili paneli de istemişti 6 lı onu da üniv hastanesinde verdim.

Arkadaslar doktorum bana kan sulandirici igne verdi ”Oksapar” ama cok kötu bi yanma ve sizlama oldu bende. Bu igneyi kullanan baska kimse varmi?

Arkadaslae ben bu markanın balık yağını kullanıyorum vefa grubun zaten bilirsiniz günlük alım miktarı da oldukça yeterli ve tavsiye edilen miktarda ben 4 5 aydır kullanıyorum cok cok memnunum ayrıca yumurtam kalitesiz oluyor az çıkıyor diyen arkadasım varsa bunu ve ocean marka Koenzim QH ı kullanabilir ben bir de macun kullanmıştım ynı sıra havuç suyu içmiştim günde 1 bardak taze sıkılmış macunu kendlm hazırlamıştım
Ventura IFOS belgelidir. Burada marka vermeye cekiniyorum belki kurallar geregi yanlistir. Bir de sey var. Q10 ve omega 3 beraber alayim denirse Tab ilac omepa var. Cok memnun kaldigim bir baska icerik. Eger, biraz telas endise panik atak durumlari varsa onun icin fosfoditilserinli omega 3 veriliyor ki o da benim cok yogun is donemlerimde isime yaradi. Onu da sadece venatura uretiyor.

Simdi mesela, bir tane bebek dogdu bu onumuzdeki yil, sonra 2 yil sonra mesela dediniz kardes yapalim, o da geldi dunyaya, simdi teknik olarak bunlar embriyonik ikizler cunku ayni anda dollendiler ama dunyaya gelisleri itibariyle biri buyuk biri kucuk, benim de kafamda boyle deli sorular oluyor ;))
benim böyle iki öğrencim vardı, aynı anda döllenip beş yıl arayla doğan iki tüp bebek. :)

Ventura IFOS belgelidir. Burada marka vermeye cekiniyorum belki kurallar geregi yanlistir. Bir de sey var. Q10 ve omega 3 beraber alayim denirse Tab ilac omepa var. Cok memnun kaldigim bir baska icerik. Eger, biraz telas endise panik atak durumlari varsa onun icin fosfoditilserinli omega 3 veriliyor ki o da benim cok yogun is donemlerimde isime yaradi. Onu da sadece venatura uretiyor.
Saydıklarınız gerçekten işe yarayan takviyeler mesela omepa Q10 arkdasım 3.denemede hamile kaldı bunu kullanmaya başlamıştı 2 başarısız denemeden sonra bugun arkdaslar atmıştı bir iki ilac dedim atayım demek atılıyor diye düşündüm umarım bir sıkıntı olmaz arkadaşlarım da faydalansın istedim benim ilk denemede döllenme olmadı tabi sıkıntı tek taraflı değil eşimde de sıkıntı var beslenme şeklini değiştirdik ve takviyelere baslaıdk cok şükür bugünlere kadar geldik bende panik atak var annemden kalma annemde vardı ondan gecti bana da 🙈🙈🙈

Dün oldu transfer canım, 2 tane orta kaliteymiş. Biraz ona canım sıkkın. Sizlere de tabii. Ama bakalım görücez artık burdan sonrasına yapılcak bir şey yok. Bir ton ilaç şu an.

Sakın canını sıkma çok örnek var 2.gün embriyosu tek hücreli ve 1 embriyoyla yavrusunu kucağına alan anne tanıdım ben ki en basiti benim embriyolarım 5.gün 4ab 4bb kalitesinde 2 tane embriyo transfer edildi ama olmadı olmayknca olmuyor Allah rızkını verdiyse embriyolarımızın ancak o zaman olur hiiiççç orta kaliteymiş diye takılma çok anlamsız bi bakmışsın kucağında bebişin 😇😇

Arkadaslar doktorum bana kan sulandirici igne verdi ”Oksapar” ama cok kötu bi yanma ve sizlama oldu bende. Bu igneyi kullanan baska kimse varmi?
Ben kullanıyordum çok yavaş enjekte edin ozaman daha az ağrı yapıyor ve pamukla bi süre sıkıca bastırıyordum iğneyi çıkardıktan sonra

Sakın canını sıkma çok örnek var 2.gün embriyosu tek hücreli ve 1 embriyoyla yavrusunu kucağına alan anne tanıdım ben ki en basiti benim embriyolarım 5.gün 4ab 4bb kalitesinde 2 tane embriyo transfer edildi ama olmadı olmayknca olmuyor Allah rızkını verdiyse embriyolarımızın ancak o zaman olur hiiiççç orta kaliteymiş diye takılma çok anlamsız bi bakmışsın kucağında bebişin 😇😇
Sağol canım teşekkür ederim amin inşallah cümlemizin kucağında olur bebekleri🧡😘

Kızlar dayanamadım test yaptırdım 27,47 çıktı değerim rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah çok duygusal bir an yaşıyorum 6 yıllık evliliğinimiz de neler yaşadığımı bir ben bilirim tüm akranlarım 2 çocukluyken içim parçalanırdı, bugün için rabbime ne kadar şükretsem az, inşallah herkese aynı duyguyu yaşamak nasip olsun 🙏

Back