• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiin canım benim çok sağol😘😘 Sende durumlar ne nasılsın? 🧡🧡
Canım gözün aydın inşallah sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağına almayı nasip Rabbim. Moral bozmak yok şuan en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri o🥰 inşallah sağlıkla kucağına aldığın haberlerini de paylaşcaz.

Dün oldu transfer canım, 2 tane orta kaliteymiş. Biraz ona canım sıkkın. Sizlere de tabii. Ama bakalım görücez artık burdan sonrasına yapılcak bir şey yok. Bir ton ilaç şu an.
Kaliteye hiç takılma canım. İnan olacağı varsa oluyor. Güzel enerji gönder kuzularına 😍

Merhaba hayırlı olsun. Transfer gününü baz alınca kaç oluyor? Ya da ben de mi öyle saymalıyım
Teşekkürler canım. Transfer günüm 23 hazirandı benim. Netten blastokist olarak hesaplattım ben 6+1 olarak verdi. Ama bugün 5+6 olarak çıktı.
bence transfer gününü değil de blastokist ya da embriyo transfer olarak hesaplat. Ama en doğru bilgiyi doktor muayenede verecektir.

Evet canım benim de öyleydi ilaçlar biraz azaltıyorddu 🥰 benim ki de nokta ile başlamıştı. Heyecanlandım inşallah pozitifi görürsün canım ya 🙏🙏 içime güzel şeyler doğuyor 🤲 bugün kaçıncı günün? Bir de bence direk kan ver ben öyle yapmıştım hiç kaset test yapmadim

bugün transferden sonraki 7. Günüm 9. Günü de kan testi yaptıracağım varsa inşllah çıkacaktır ☺️
Var var senin yerleşme insallah hayırlı haberler arefe gününde insallah 🥰🥰♥️♥️
Ağzın bal yesin inşllah arefede güzel haberler yazarım buraya

bugün transferden sonraki 7. Günüm 9. Günü de kan testi yaptıracağım varsa inşllah çıkacaktır ☺️

Ağzın bal yesin inşllah arefede güzel haberler yazarım buraya
İnşallah canimmm ben güzel şeyler hissediyorum seninle alakalı 🤲🤲🙏🥰 ama eğer testin 12. Gün ise bence 10. Gün yap kan testini 1 gün 1 gündür çok farkeder 🥰

bu catlatma igneleri dolabin tam kapak/meyve sebze gibi asiri soguk olmayan gozlerinde beklese de hepimizin dolap ayari farkli bazen soguk cikar tabii ki donmuş çözülmüş içerik artık asla kullanılmamalı, gonal f'ler için de böyle, ne kadar soğuk olursa hem enjekte derken acı o kadar çok hem de deri altında topaklanma o kadar fazla oluyor, ben de eczacıya demiştim, o da böyle br şey söyledi, bir kaç dakika avucunuzda olması asla bozulmaya neden olmaz enjeksiyonu da rahatlatır diye ama oksapar için sormadım, kan sulandırıcıları bilmiyorum.
Oksapar hic kullanmadim. Benim kullandığım igne gonalf kalem seklinde olanlardi. Bir dahakine bende boyle denerim bilmiyordum.
X xnobodyx beni de ekle istersen canım. 16 Temmuzda 5. Gün embriyosu, 2 tane transfer edildi. Kan tahlili 27 Temmuz😘🤓
Tabiki eklerim şimdi canm

Ben ağrı kesici bile içemeyen panik atak hastası olarak kafamda çok büyütüyorum ama haklısınız
Kafanıza takmayin lütfen mecburuz kullanmaya sadece vucut kendini hamile hissediyor belirti gösteriyor ve 12. Gune kdar tstte pozitif gösterebiliyor baska yan etkisi göremedim duymadim burda hic

Back