İşallah guzel Bi deger gorursun canımİnşallah göreceksin canımbenden doktor Tekrar test istedi zaten asıl test tarihim de yarındi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşallah guzel Bi deger gorursun canımİnşallah göreceksin canımbenden doktor Tekrar test istedi zaten asıl test tarihim de yarındi
Aaa çok iyi çıkmış canım tek embriyo muydu maşallah sanaİşallah degerimiz yarına atmıs olur tatlım 324 cıkmıs tı![]()
inşallah canım çok sağol Allah hepimize nasip etsin her zaman duacıyım
Allah razı olsun canım cok sukurAaa çok iyi çıkmış canım tek embriyo muydu maşallah sana![]()
İnşallah canımİşallah guzel Bi deger gorursun canım![]()
O zaman 8. Gün için mükemmel bir değerAllah razı olsun canım cok sukurtek embriyoydu hali hazırda 1 tane vardı zaten
Tatlım bugun 11. Gunum hala yatıyorum sanırım kalp atısına kadar yatarım işallah o gunleri goruruz yemek yemeye lavaboya kalkıyorum arada turlu yorum alıstım artık tecrubelisşn bu 3. DenemePozitif alan arkadaşlar bir sorum olacak. Bu ilk 3 4 dinlenme olayında hep yattınız mı ben yatamıyorum oturuyorum. Patlıyorum yatmaktan sürekli yattınız mı yoksa oturmasan sıkıntı olur mu
Cok sukur canım Rabbime binlerce kez sukur ler olsun rabbim tum isteyenlere nasip etsin en onemli si saglıklı Bi sekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsşnO zaman 8. Gün için mükemmel bir değermaşallah
Allah razı olsun işallah canım Rabbim sizlerede nasip etsin
Aminn canım inşallah o günleri göreceğiz inşallahCok sukur canım Rabbime binlerce kez sukur ler olsun rabbim tum isteyenlere nasip etsin en onemli si saglıklı Bi sekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsşn![]()
Bir programla bakabiliyorum bana transfer tarihinizi soyler misiniz rica etsem? Bu 2 hafta muhabbeti suradan kaynaklaniyor. Normalde yumurtaliklarda buyuyen bir yumurtanin dollenmesiyle anne oldugumuzda son adetin ilk gununden hesaplanir ya, ondan dolayi bizde biraz farklilasiyor.cnm napıyorsun nasıl gidiyorben hep sana soru soruyorum ama
bilgilisin bu yüzden güveniyorum sana cnm 5.gün embriyosu ya bizim transfer gününde konulduğunda zaten 2 haftalık oluyormuş doğrumu internette araştırdım ama kesin bilgi bulamadım biz şuan kaç haftalık oluyoruz
remziye_06
Hayırlı olsunMerhaba kizlar ben 6 haftalık oldum şükür ama ara ara lekelenme oluyor doktorum bebekte kesede sorun yok yat dinlen dedi inşallah bişey olmaz
Yaaa öylemi ben bazen koltukta oturuyorum 5 10 dakika çok değil onun haricinde yatıyorum ben de ama ayaklarımı flan dikmedim inşllah sorun olmaz yaTatlım bugun 11. Gunum hala yatıyorum sanırım kalp atısına kadar yatarım işallah o gunleri goruruz yemek yemeye lavaboya kalkıyorum arada turlu yorum alıstım artık tecrubelisşn bu 3. Deneme![]()
sağol cnm ben 3 haftalık diye düşünüyordum aslında değerimizden anlaşılmaz mı kaç haftalıı olduğuzumramirza 2 temmuz transfer gununuz ve 5. gun embriyosu ise bu programa gore bugun tam 4. haftaniz ve yaklasik olarak 20 mart 2022de dogum yapmaniz bekleniyor (normal dogumda)
Bende cevap vermek isterim evet 2 haftalık oluyor benim Allah izin verirse yarın sabah transferim uygulama var Happy mom diye suan 2 hafta 2 günlük olduğum yazıyor senin de son adet tarihine göre hesaplaman gerekiyorcnm napıyorsun nasıl gidiyorben hep sana soru soruyorum ama
bilgilisin bu yüzden güveniyorum sana cnm 5.gün embriyosu ya bizim transfer gününde konulduğunda zaten 2 haftalık oluyormuş doğrumu internette araştırdım ama kesin bilgi bulamadım biz şuan kaç haftalık oluyoruz
remziye_06