• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pozitif alan arkadaşlar bir sorum olacak. Bu ilk 3 4 dinlenme olayında hep yattınız mı ben yatamıyorum oturuyorum. Patlıyorum yatmaktan sürekli yattınız mı yoksa oturmasan sıkıntı olur mu
Tatlım bugun 11. Gunum hala yatıyorum sanırım kalp atısına kadar yatarım işallah o gunleri goruruz yemek yemeye lavaboya kalkıyorum arada turlu yorum alıstım artık tecrubelisşn bu 3. Deneme 🥰🥰🥰

cnm napıyorsun nasıl gidiyor 😍 ben hep sana soru soruyorum ama😅 bilgilisin bu yüzden güveniyorum sana cnm 5.gün embriyosu ya bizim transfer gününde konulduğunda zaten 2 haftalık oluyormuş doğrumu internette araştırdım ama kesin bilgi bulamadım biz şuan kaç haftalık oluyoruz remziye_06 remziye_06

cnm napıyorsun nasıl gidiyor 😍 ben hep sana soru soruyorum ama😅 bilgilisin bu yüzden güveniyorum sana cnm 5.gün embriyosu ya bizim transfer gününde konulduğunda zaten 2 haftalık oluyormuş doğrumu internette araştırdım ama kesin bilgi bulamadım biz şuan kaç haftalık oluyoruz remziye_06 remziye_06
Bir programla bakabiliyorum bana transfer tarihinizi soyler misiniz rica etsem? Bu 2 hafta muhabbeti suradan kaynaklaniyor. Normalde yumurtaliklarda buyuyen bir yumurtanin dollenmesiyle anne oldugumuzda son adetin ilk gununden hesaplanir ya, ondan dolayi bizde biraz farklilasiyor.

zumramirza zumramirza 2 temmuz transfer gununuz ve 5. gun embriyosu ise bu programa gore bugun tam 4. haftaniz ve yaklasik olarak 20 mart 2022de dogum yapmaniz bekleniyor (normal dogumda)

Eklentiler

• Screenshot_20210711-110801_Chrome.jpg
    Screenshot_20210711-110801_Chrome.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 28
Tatlım bugun 11. Gunum hala yatıyorum sanırım kalp atısına kadar yatarım işallah o gunleri goruruz yemek yemeye lavaboya kalkıyorum arada turlu yorum alıstım artık tecrubelisşn bu 3. Deneme 🥰🥰🥰
Yaaa öylemi ben bazen koltukta oturuyorum 5 10 dakika çok değil onun haricinde yatıyorum ben de ama ayaklarımı flan dikmedim inşllah sorun olmaz ya

transfer günü net olarak 15günlük oluyormuş o zaman şuan 24 günlük 3 hafta 3 gün yapıyor daha 4 haftalık değil program biraz ileri gösteriyor sanırım remziye_06 remziye_06

Bende cevap vermek isterim evet 2 haftalık oluyor benim Allah izin verirse yarın sabah transferim uygulama var Happy mom diye suan 2 hafta 2 günlük olduğum yazıyor senin de son adet tarihine göre hesaplaman gerekiyor ♥️🙈

Back