Estağfurullah ben öyle otorite değilim, sorunuz için çok teşekkür ederim. Ben nacizane size şunları söyleyeyim. Bir gece önce lütfen güzelce uyuyun, sizi ne rahatlatıyorsa dua etmek olabilir, meditasyon olabilir onları yaparsınız. Uyuyamadıysanız da karanlıkta olmaya asla telefona ekrana bakmamaya özen gösterin. Transfer sonrası da böyle yapın. Bir gün önce de çok su için, su bizim hücrelerimizin yaşam kaynağıdır. Transfer günü size zaten ne yapacağınızı, sıkışık olmanız gerektiğini söylerler, endişe etmeden sıkışık olduğunuzda da çok sıkışığım tutamayacağım diye düşünmeyerek kendinizi hazırlayın. Bana tecrübeli bir ablam transfer sonrası ilikli kemik sulu çorbalar tavsye etmişti, mideniz özellikle bunlara hassas değilse muhakkak transfer sonrası bunları tüketin. Aklınızda sorularınız varsa heyecandan unutursunuz, bir kağıda not alın (ilaçlar vs ile ilgili) doktora bunları sorun. Her türlü bitki çayı, kahve ve çoook açık olmadığı sürece siyah çay tüketmeyin, doktorunuza kabıs olursam gazım olursa duphalac kullanabilir miyim diye sorun ve evet derse aklınızda olsun. Ben ilk 4 gün kanepede, son derece eğlenceli diziler filmler izleyerek, 20 dk yatıp 5 dk evde yürüyerek geçirdim, 5 dk yürümek rahminizin oksijenlenmesi için kıymetli. Sabahları aç karna 1 ya da 2 gün kurusu kayısı da yiyebilirsiniz bu arada. Ağrılarınız olduğunda ellerimiz şifalıdır ellerinizi birbirine sürtün ve ağrı olan yere koyup derin karın nefesleri alın. 4 saniyede alın 2 saniye tutun 4 saniyede verin. Nefesi alırken bütün organlarınıza şifa dağıttığınızı hayal edin. Ağlamak mı geldi içinizden gülümseyin, beyin yüz kaslarıyla kandırılır, güldüğünüz sürece serotonin salgılarsınız. Kötü bir ihtimal mi geldi aklınıza, o görüntüye şunu söyleyin "Seni görüyorum, beni kötüye hazırlamak istiyorsun ama gerçek değilsin, senin uyarını kabul ediyorum, artık git." Kendinize sarılın, omzunuza pat pat vurun, beden bunun ayrımına varamaz. Bebeğinizi hep sizinle kabul edin, orada olduğunu bilin, onunla konuşun. Yiyeceklerinizde aşırıdan kaçının, vücudunuzu yormayın, ev 3 günde pislikten ölmez. Hiç korkmayın. :) Arzu ederseniz size güzel frekanslar içeren müzikler de veririm, evde bu müzikleri de dinleyebilirsiniz. Benim yaptıklarım bunlardı. Uzun oldu ama umarım size yardımcı olabilir.