- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.621
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
tuze – bat HAMİLEEEE
ceyz- bat HAMİLEEEE
gamzelihatun HAMİLEEEE
egzantrikressam HAMİLEEEE
earlgrey HAMİLEEEE
dfa_17 HAMİLEEEE
tiwinky HAMİLEEEE
esra59 HAMİLEEEE
nazelmas_41 HAMİLEEEE
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
divinty- bat 14 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
Banu_K- bat 15 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 28 haziran
Eceli54 – 30 haziran
aysem_kas- 5 temmuz
elif_87 - 5 temmuz
38OZLEM38 - 6 haziran
54julye - 31 haziran
Acemiperi -27 haziran
deryaf -26 haziran
oskee - 30 haziran
Juliaa - 23 haziran
senayyilmaz -Beklemede
ebru_1907 - 30 haziran
mulbery - 16 haziran
9ay - 16 haziran
reyyan87 - 15 haziran
scarlet82 - 17 haziran
ayvareceli - 24 haziran
nrkny - 22 haziran
rocka - 18 haziran
nagishe - 12 haziran
sarısın27 - 24 haziran
TEMMUZ LISTEMIZ
Ozgeozal 2 temmuz
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Ayvareceli 18 -20 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
Ayyy iyii ben hala beklemelerdeyimm..24 haziran gelsin geçsinn bu belirsizlik ortadan kalksınn.Ben bu hafta rapor aldım evde dinleneyim calısmayım dedim amaaaa böylede hic zaman geçmiyormuş ya hele sıcaklarda..
Sen nasılsın pembe masal?
Tebrik ederim.. bende 4 sene lafını ikinizden de duyunca ilk ay için gösterdiğim beklentiden utandım.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..
canım inş allah sanada en kısa zamanda nasip eder inş
belırtılerı neydı canım hayırlı olsun Allah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın tedavı gordun mu belırtı neydı:)
canım bende ilk olarak uykum çok geliyodu sonra halsizlik baş agrısı şimdide karın agrısıyla sürekli ateşleniyorum ve birazda baş dönmesi var ne cok belirtilerim varmış yazınca anladım :)
canım bende ilk olarak uykum çok geliyodu sonra halsizlik baş agrısı şimdide karın agrısıyla sürekli ateşleniyorum ve birazda baş dönmesi var ne cok belirtilerim varmış yazınca anladım :)
Ay Allahım bıze de nasıp etsın bır saglıklı hayırlı bebıs ve boyle belırtıler razıyız:)
hamile akadaslarıma bi sorum var.beta hcg degerlerim deki yükselme normalmi. çok merak ediyorum.batım 17 hazirandı. 4 gün oldu daha.doktor pzt tekrar gel dedi ama ben endiseliyim.
17 haziran 46.21
18 hazşran 70.50
19 haziran 139
21 haziran 270
TEMMUZ LISTEMIZ
Ozgeozal 2 temmuz
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Ayvareceli 18 -20 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim
pembemasal hayatım, benim kırmızılar geldi de bitti bile kuzum, bu hafta yoğundum fazla giremedim haber vermekte geciktim azıcık:) Temmuza inşallah artık, 11 temmuz yeni bat.. inşallah son olur hepimiz için..
Hamiş arkadaşlarımı çok tebrik ederim, inşallah sağlıkla sıhhatle alırsınız bebeklerinizi kucağınıza..
Darısı biz bekleyenlerin başına..
Kızlarr Günaydınnn.Bugün bolboll hayırlı haberler almak dileğiyle..
Benim adet tarihime 2 gün bi aksiyon yokk
kızlar merhaba guneş ben aranıza yeni katıldım bende sizler gibi anne olmak için caba gosterenlerdenim .biz haziranda bebek için karar verdik vee bugün adet gunum belimde kasıklarımda baya bi ağrı var ayaklarımı uzatıp yatamıyorum ağrım oluyor bazen öle bir ağrım oluyoki tmm diyorum oluyorum galiba ama bişi yok 2 gündür böleyim neden olablir sizce hepimiz en hayırlı zamanda anne oluruz inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?