Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

OOOO Kızlar liste süper olmuş maşallah:) İnş. Diğer kişiler de bebiş haberleri alır en kısa zamanda. Bu topiğin benim için yeri çok ayrı,ilk defa böyle topiğe katıldım bat ı yazdım ve hamile olduğumu öğrendim. Uğurlu geldi yani:)

Şimdi 6 haftalık,Allaha şükür çok iyi geçiyor. Mide bulantım vs. yok inş. hiç başlamaz:) haftaya kalp atışı için gideceğiz.Darısı sizlere kızlar:)

ıyım tatlım hava cok sıcak aynen oyle kocısın eve gelmesını beklıyorum ben de de yumurtlama gunlerı basladı hayırlısıyla :) ay cıdden ıcınden gecıyor mu kız hamıle olacagım

belırtılerı neydı canım hayırlı olsun Allah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın tedavı gordun mu belırtı neydı:)

canım bende ilk olarak uykum çok geliyodu sonra halsizlik baş agrısı şimdide karın agrısıyla sürekli ateşleniyorum ve birazda baş dönmesi var ne cok belirtilerim varmış yazınca anladım :)

canım bende ilk olarak uykum çok geliyodu sonra halsizlik baş agrısı şimdide karın agrısıyla sürekli ateşleniyorum ve birazda baş dönmesi var ne cok belirtilerim varmış yazınca anladım :)

Ay Allahım bıze de nasıp etsın bır saglıklı hayırlı bebıs ve boyle belırtıler razıyız:)

hamile akadaslarıma bi sorum var.beta hcg degerlerim deki yükselme normalmi. çok merak ediyorum.batım 17 hazirandı. 4 gün oldu daha.doktor pzt tekrar gel dedi ama ben endiseliyim.

17 haziran 46.21
18 hazşran 70.50
19 haziran 139

21 haziran 270

çok çok güzel sonuçlarınn canımm ıkı gunde bır ıkıye katlaması gerekıyordu..we ölede olmuşşş

Tatlim hayirli ugurlu olsun gayet net ertislar bunlar amaaa hergun yapilirmi bu test? Kan veriyorsun sonucta 2 gun de bir yaptir gor yukseliyor bir hafta sonra gidilir kanda bakilir ve yukselmisse zaten direk kese gorunur. Sirayla yasa insallh korkma degerlerin cok iyi. Dmkki her dr farkli yontem uyguluyor... Cok stresli bir surec allah yardimcin olsun.

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim

pembemasal hayatım, benim kırmızılar geldi de bitti bile kuzum, bu hafta yoğundum fazla giremedim haber vermekte geciktim azıcık:) Temmuza inşallah artık, 11 temmuz yeni bat.. inşallah son olur hepimiz için..

Hamiş arkadaşlarımı çok tebrik ederim, inşallah sağlıkla sıhhatle alırsınız bebeklerinizi kucağınıza..

Darısı biz bekleyenlerin başına..

kızlar sagolun içimi rahatlattınız.bende her gün test yapmak istemedim ama sartlar öyle gerekti. zaten kan aldıracak yer kalmadı her yerim yara oldu.:))

bakalım pazartesi inş herşey iyi gider.

Kolay gelsın canım arada bı ac ozledık ve evet ınsAllah son olur bu ay optum canım

Kızlarr Günaydınnn.Bugün bolboll hayırlı haberler almak dileğiyle..
Benim adet tarihime 2 gün bi aksiyon yokk

kızlar merhaba guneş ben aranıza yeni katıldım bende sizler gibi anne olmak için caba gosterenlerdenim .biz haziranda bebek için karar verdik vee bugün adet gunum belimde kasıklarımda baya bi ağrı var ayaklarımı uzatıp yatamıyorum ağrım oluyor bazen öle bir ağrım oluyoki tmm diyorum oluyorum galiba ama bişi yok 2 gündür böleyim neden olablir sizce hepimiz en hayırlı zamanda anne oluruz inşş

Hosgeldın canım aramıza ınan bız de bo pskoloojık belırtı mı gercek belırtı mı anlamakta zorluk cekıyoruz canım adetın gecsın sonra bı test yap hıc endıselenme canım benım Allah hayırlısını versın Amin

İnsan hayata tebessümle baktıkça mutlu olur.Her sabah uyandığınızda gülümsemek için bir nedeniniz var.Hayatınızı baktığınız pencerelere göre yaşarsınız.Evet sıkıntılar var,mutlu olmak için sebeplerinizde var.Bir an hayatın yorgunluğunu taşıyamadığınızı hissettiğinizde etrafınıza bakın,bazen bir yaprak,bir ses,ya'da başka bir yüz alır bütün yorgunluğunuzu.Hiç olmazsa aynaya bakın ama mutlaka GÜLÜMSEYİN...Eee hadi ne duruyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…