How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

günaydın canlarımm. eceliii canım senden yine yorum yapmanı isticem eğer yapmak istersen. ben rüyamda bebek gördüm masmavi gözlü ama başı kapalıydı başörtü vardı kafasında... bide bu akşamda karnım hiç yok ama bebeğin hareket ettiğini gördüm kardeşimde vardı cinsiyeti bellimi diyo bende belli değil aslında ama bebek erkenden hareket edince erkek diyorum: son aylarda bebeklerin hareketleri belli olurya aynı öyleydi

Hayırlara gıtsın canımcım sanırım bebegın buyuyunce TESETTÜRLÜ olacak ahahahahahahaah eyy allam yyaa saka bır tarafa.cok guzel ruya obur ruyandada mavı bebek gormustun sanırım ama bebegın sana hayırlı gelecek cıdden:54:

Hosgeldın canım aramıza ınan bız de bo pskoloojık belırtı mı gercek belırtı mı anlamakta zorluk cekıyoruz canım adetın gecsın sonra bı test yap hıc endıselenme canım benım Allah hayırlısını versın Amin

ÇOK ÇOK TŞK EDERİM ben 20 aylık evliyim ilk başlarda eşim çok soğuk bakıyodu bebek olayına bende çok istediğimi söledim ve aradan baya bi zaman geçtikten sonra bizimle evlenen herkezin çocuğu oldu ve eşimde istemeye başladı bu ayın başında karar verdik yumurtlama gunu falan gayet duzenli şekilde birlikte olduk ben reglime 5 gün kala ve 4 gün kala test yaptım ama negatif çıktı =( şimdi diyorum ki gunum vardı o yzden çıkmadı diye teselli veriyorum bende tek belirti gögüs acıması başkada bişi yok 10 güne yakın gögüslerim acıyor ama adet olacagım içinmi yoksa hamilemiyim bilmiyorum bu ilk denememiz ama hamile kalamamaktan çok korkuyorum . Rabbim aratmasın hiçbirimize en kısa zamanda meleklerimizi kucaımıza alrız hayırlısıyla

kızlar merhaba guneş ben aranıza yeni katıldım bende sizler gibi anne olmak için caba gosterenlerdenim .biz haziranda bebek için karar verdik vee bugün adet gunum belimde kasıklarımda baya bi ağrı var ayaklarımı uzatıp yatamıyorum ağrım oluyor bazen öle bir ağrım oluyoki tmm diyorum oluyorum galiba ama bişi yok 2 gündür böleyim neden olablir sizce hepimiz en hayırlı zamanda anne oluruz inşş

Hosgeldin canım.İlk denemenizde başarmış olabilirsiniz;)Bir iki gün daha bekle ve test yap bence.İnsaallah güzel haberlerini alırız.

ÇOK ÇOK TŞK EDERİM ben 20 aylık evliyim ilk başlarda eşim çok soğuk bakıyodu bebek olayına bende çok istediğimi söledim ve aradan baya bi zaman geçtikten sonra bizimle evlenen herkezin çocuğu oldu ve eşimde istemeye başladı bu ayın başında karar verdik yumurtlama gunu falan gayet duzenli şekilde birlikte olduk ben reglime 5 gün kala ve 4 gün kala test yaptım ama negatif çıktı =( şimdi diyorum ki gunum vardı o yzden çıkmadı diye teselli veriyorum bende tek belirti gögüs acıması başkada bişi yok 10 güne yakın gögüslerim acıyor ama adet olacagım içinmi yoksa hamilemiyim bilmiyorum bu ilk denememiz ama hamile kalamamaktan çok korkuyorum . Rabbim aratmasın hiçbirimize en kısa zamanda meleklerimizi kucaımıza alrız hayırlısıyla

kıslar benide ekleyin isterseniz bat 22 haziran yani bugün =)

kıslar benide ekleyin isterseniz bat 22 haziran yani bugün =)

Benimde durumum senle aynı bir iki günüm kaldı.Cok fazla batmalarım var kasıklarımda.Yürürken yatarken,birazcık gaznım var gibi sanki.Gögüslerimde azıcık dolgun baska bi aksiyon yok.Bende senin gibi 4 gün kala test yaptım dayanamadım negatif cıktı:)
Ayy bu ay ben umutluyum sankiiiii ama yokk yokk umutlanmakta istemiyorumm..

Hayırlara gıtsın canımcım sanırım bebegın buyuyunce TESETTÜRLÜ olacak ahahahahahahaah eyy allam yyaa saka bır tarafa.cok guzel ruya obur ruyandada mavı bebek gormustun sanırım ama bebegın sana hayırlı gelecek cıdden:54:

Eceliii canımm sen yorum mu yapıyorsunn:)Banada yapıver,bu ay esimle ortak bir arkadaşımız bizi rüyasında görmüş.Rüyasında dik dik saclı erkek cocugumuz varmış.Ertes, gün arayımda söyleyim derken unutmuş ve gece rüyasında gene görmüş.Bu kezde rüyasında bize evelki gün gördüğü rüyayı anlatıyormuş bende cok aglamışım duyunca..
Böyle bir rüya işte ama işin enterasanı bu kişi bizle hamilelikle bebekle pek ilgilenmeyen asla bu konu üzerinde düşünmemiş biri.
Hayırdır insallah..

Benimde durumum senle aynı bir iki günüm kaldı.Cok fazla batmalarım var kasıklarımda.Yürürken yatarken,birazcık gaznım var gibi sanki.Gögüslerimde azıcık dolgun baska bi aksiyon yok.Bende senin gibi 4 gün kala test yaptım dayanamadım negatif cıktı:)
Ayy bu ay ben umutluyum sankiiiii ama yokk yokk umutlanmakta istemiyorumm..

BENDE UMUTLANMAK İSTEMİYORUM ama aklımdanda çıkaramıyorum pazartesiye kadar bekliycem olmazsam kan testi yaptırcam ama ben çok kafaya takıyorum sürekli rüyamda test yapıorum pozitif görüyorum sonucu sonra uyandığımda anca rüyanda görürsün diyorum kendime meğer beklemek ne zormuş şuan belim karnım ağrıyo geçiyo tekrar başlıyo bu ay olmadıysa 1 ay daha beklemek çok zor =(

BENDE UMUTLANMAK İSTEMİYORUM ama aklımdanda çıkaramıyorum pazartesiye kadar bekliycem olmazsam kan testi yaptırcam ama ben çok kafaya takıyorum sürekli rüyamda test yapıorum pozitif görüyorum sonucu sonra uyandığımda anca rüyanda görürsün diyorum kendime meğer beklemek ne zormuş şuan belim karnım ağrıyo geçiyo tekrar başlıyo bu ay olmadıysa 1 ay daha beklemek çok zor =(

Öyle düşünme canım yaa,forumda yıllarca hic bir neden sorun olmaksızın bekleyen arkadaşlar var.Allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin.Daha yeni düşünmeye başlamışsınız.Benim 5. ayım denemede bir sorunda yok gibi üstelik..Ama cok istememe ragmen söyle düşünüyorum:Rabbimm ol derse olacak,olmazsa önümüzde ki maçlara bakarız:)
Ama tabi genede insallahhhh senin ki dilediğin gibi olur canım benim

Öyle düşünme canım yaa,forumda yıllarca hic bir neden sorun olmaksızın bekleyen arkadaşlar var.Allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin.Daha yeni düşünmeye başlamışsınız.Benim 5. ayım denemede bir sorunda yok gibi üstelik..Ama cok istememe ragmen söyle düşünüyorum:Rabbimm ol derse olacak,olmazsa önümüzde ki maçlara bakarız:)
Ama tabi genede insallahhhh senin ki dilediğin gibi olur canım benim

sadece benimki değil arkadaşım herkezinki olsun ben hep dua ediyorum benim gibi bebek isteyen herkeze allah nasip etsin inş die bide bişi sorucam dunden beri hem akıntım arttı hemde ağrılarım arttı su gibi bi akıntı var neden olablir fikri olan varmı ?

sadece benimki değil arkadaşım herkezinki olsun ben hep dua ediyorum benim gibi bebek isteyen herkeze allah nasip etsin inş die bide bişi sorucam dunden beri hem akıntım arttı hemde ağrılarım arttı su gibi bi akıntı var neden olablir fikri olan varmı ?

Ayyy bebegimmm yaa birebir aynı durumdayız benim 4-5 gündür cok fena su gibi bazende kopuk kopuk akıntım var.Ama isin ters tarafı sarı bir akıntı benimkii..
Eğer akıntın cok cok fazlaysa ve beyaz renkteyse bu bir işaret olabilirmişş ben araştırdım.

hamile akadaslarıma bi sorum var.beta hcg degerlerim deki yükselme normalmi. çok merak ediyorum.batım 17 hazirandı. 4 gün oldu daha.doktor pzt tekrar gel dedi ama ben endiseliyim.

17 haziran 46.21
18 hazşran 70.50
19 haziran 139

21 haziran 270

Canım, benim 4 gün gecikmeli öğrendiğimde değerim 817 ydi, doktor 3-4 haftalık dedi. Senin de artış normal ama kesin geç döllenmedir. Adetine yakın hamile kaldın belki de, pzt az kaldı inş güzel haberler alırsın:)

Ayyy bebegimmm yaa birebir aynı durumdayız benim 4-5 gündür cok fena su gibi bazende kopuk kopuk akıntım var.Ama isin ters tarafı sarı bir akıntı benimkii..
Eğer akıntın cok cok fazlaysa ve beyaz renkteyse bu bir işaret olabilirmişş ben araştırdım.

benim bugün baya bi arttı cnm ya sankş altıma kaçırıyomuş gibi hişssediyorum o kadar yani =) sabahtan beri kırmızıları görmemk için dua ediyorum inşş görmem kırmızıları da meleğimi kucağıma alırım sizde tabiii hamilelik nasıl bi duygu hamile arkadaşlar bizimle paylaşırmısınız

Kislarrrr merhaba gunaaydin sekerliklerr... Nasiliz bakalim. Ben cok iyim nedense pozitif mutlu neselii valla isik saciyorum etrafimaa'B-) ee ben mutlu olmiyim kim olsun allahim izin verirse esim istedigi ise kavusacak p.tesi,cok mutlu ve bu mutluluk bana yansiyo cok sabrettim umarim sonu selamettir. Aksamda yazlikta esim kuzenleri islaticass bunu kalabaligi cok severim ben. Ins. Daha rahat oldugumdan hamis etkinliklerimde olumlu gecer ve mutlu anneler klubune de uye olurummm<3

selaaaammm kızlarr bikaç gündür giremedim iş yoğunluğuyla... hamiş sayımız artıyo yaaa maşallaahhh :nazar: inşallah haziran ayından bizde hamiş olarak ayrılırızz... 8. aydayız ve hala tık yok.. Rabbim hayırlısını versin ama çokta bekletmesin :( hepinizi öpüyoruuuummmmmmmmmmmm............:54:

Ceyz belirtilerini paylasırmısın bizle???

Canım BAT 5 mayıstı, aslında bende nisan ayında belirti çok olmuştu adetim 1 hafta gecikmişti sol kasık ağrım vardı. Kesin hamileyim dedim ama değilmişim.

Sonra hamile kaldığım mayıs ayında, önceki ayda yaşadığım belirtilerin hiçbiri yoktu. Kesin yine hamile değilim diye düşünüyordum umudum yoktu fazla.Ama yanılmışım:) En net belirtiyi sorarsan, benim adet olurken de dahil hiç göğüs ağrım olmazdı,1 hafta kala ağrıdan uyuyamadım biraz ondan şüphelendim. Bir de adet olacakmışım gibi karın ağrım oldu. Hala da oluyor, rahim genişlediği için ağrı normalmiş.

Günaydın hanımlar

Dün kasıklarımdaki hafif ama sürekli ağrıdan dolayı çok geç uyuyabildim. Hatta bu ağrı kalçama vuruyor iki gündür. Göğüslerimdeki ağrı gitti derken farkettim ki göğüs uçlarım fazlasıyla belirgin ve çok acıyor dokununca. Dün çok afedersiniz beyaz pıhtı gibi şeffaf bir akıntım oldu. Şimdi bir şey yok. Daha önce hiç olmamıştı.

Yine bir garibim ama sabırla BAt bekleyeceğim. O aptal testlerin birşey ölçtüğü yok önceden. Bu haftayı bitirmeden doktora gitmek de istemiyorum. Paşa paşa dayanacağım ağrılara

Canım BAT 5 mayıstı, aslında bende nisan ayında belirti çok olmuştu adetim 1 hafta gecikmişti sol kasık ağrım vardı. Kesin hamileyim dedim ama değilmişim.

Sonra hamile kaldığım mayıs ayında, önceki ayda yaşadığım belirtilerin hiçbiri yoktu. Kesin yine hamile değilim diye düşünüyordum umudum yoktu fazla.Ama yanılmışım:) En net belirtiyi sorarsan, benim adet olurken de dahil hiç göğüs ağrım olmazdı,1 hafta kala ağrıdan uyuyamadım biraz ondan şüphelendim. Bir de adet olacakmışım gibi karın ağrım oldu. Hala da oluyor, rahim genişlediği için ağrı normalmiş.

hamileykende bel ve karın ağrısı oluyomu benim dünden beri karnım aralıklarla ağrıyo belim sürekli ama kuyruk sokumuna yakın bölgede ağrım oluyo die üzülüyodum acaba uzulmelimiyim sevinmelimiyim bilemedim ya ne sinir bişi beklemek yarında hasta olmazsam inşşşşşşşş olmam ozaman bi umut var demektir

Back