- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.661
Canım bat yarın sanırım, inş. hamilesindir :) Adet ağrısı gibi oluyor canım ilk zamanlar. ama en önemlisi göğüslerdeki değişim. Ben hep hamilelik belirtilerini okurken gülerdim, benim adette bile acı olmuyo diye. Hamileyken de bişe anlamam derdim ama asla öle değil. Resmen sen hamilesin diye bağırıyor ilk gecikmeden itibaren:)
Banada birileri sevindirici yorumlar yapsın bekliyorum.
Akıntım cok ve sıvı...
Adet dönemim bazen 24-26-28 gün sürüyor.Bu ay adet tarihim 20 haziran ile 24 haziranda degiscek gibi görünüyor.
Hafif bir gögus agrım var,dizlerim cok agrıyor,suratımda bikac adet sivilce var en önemlisi kasıklarımda sag ve sol cok batma ve gaz var.
19 haziranda test yaptım negatif cıktı..
Ayyyy bekledikce forumkolik oldum...
Yorumlarınızı bekliyorum canlarım sevgilerimlee...
tatlım ya her konuda aynıyız seninle benimde öle ama benim ağrım çok fazla özelle bel ağrımmm ama inş hamileyizdir sivilce bendede var
Ayyy insallahhh ikimizden birinden hayırlı haberler alalım bariii...
Yadaaa ikimizden de kızz insallahhh..Dur bakalım ne olacak..
Napsak zamanda geçmiyor wallaa...İdrar testi yapsak mı yoksaaa sabredip kan tahlili mi yaptırsakk?
Falcılara mı gitsekkkk:):)
Tek bir sivilcem yoktur benim yüzümde boynumda devasa bi kactane sivilce cıktı cok sasırdımm..
çok alemsin =) geçen gün 4 tane gebelik testi aldım hergün 1 tane yaptım ama fosss aldıklarımı bitiridm çalışıyorummben bugün ve yarın yapamam test ben kesin karar verdim ne olursa olsun pazartesiye kadar bekliycem adet olmazsam kan tahlili yaptırcam en güvenilir ve en net olan o idrar testi yapıoruz acaba doğru gösterdimi die süphe edioruz en azından kesin sonucu öğrebniriz =) valla 3 gündür herkeze fal baktırıyorum herkez hamiel haberi alcalsın hamile biri var dio ama hayırlısı tabiki sen yap istersem haberlerini paylaş bizimle =) lütfennnnn hamile olalımmm lütfennnnn bu bel ağrısı mahfetti beni
Hahahh aynı durumdayız.Bende calısıyorum öğretmenim,seminer dönemi bu hafta rapor aldım dinleneyim diye.Ama evde hic vakit geçmiyor.Bende geçen hafta 3 tane aldım her sabah yaptım:)Simdi stoklarım tükendi caresiz bekliyorum.Bende fal baktırdım cok banada aynı seyi söylüyorlar.Sonra ben fal bakıyorum ne hikmetse 50 yasındaki müdür yardımcımızın bile falında bebek görüyorum:):)
Allahım hayırlıı bebekler istiyoruzz ya Rabbim..
Ya benimki söylediğim gibi 20 haziran en geç 24 haziran tarihleri arasında.baktığımız heryerde bebek görmemiz normal cnm =) senin bat ne zamandı benim erken öğrenmem lazım hamileliğimi çünki hergüb xray dan geçiyorum ve korkuyorum bişi olur die
Ya benimki söylediğim gibi 20 haziran en geç 24 haziran tarihleri arasında.
Pazartesine kalmaz öğreniriz insallah...
Eceliii canımm sen yorum mu yapıyorsunn:)Banada yapıver,bu ay esimle ortak bir arkadaşımız bizi rüyasında görmüş.Rüyasında dik dik saclı erkek cocugumuz varmış.Ertes, gün arayımda söyleyim derken unutmuş ve gece rüyasında gene görmüş.Bu kezde rüyasında bize evelki gün gördüğü rüyayı anlatıyormuş bende cok aglamışım duyunca..
Böyle bir rüya işte ama işin enterasanı bu kişi bizle hamilelikle bebekle pek ilgilenmeyen asla bu konu üzerinde düşünmemiş biri.
Hayırdır insallah..
Öncelikle hayırlara gıtsın ruyayı ruyada anlatmak cok ıyıymıs gerceklesecek bır ruyaymıs neyse erkek cocuk gormek hayırlı haberler alıp mutlu olacanız bırseyle karsılasacanız yanlız saclarının dık olması sıkıntın varmıs alacagın bır haberle uzerınden atacaksın sevınecen saglıcakla kal....
Öncelikle hayırlara gıtsın ruyayı ruyada anlatmak cok ıyıymıs gerceklesecek bır ruyaymıs neyse erkek cocuk gormek hayırlı haberler alıp mutlu olacanız bırseyle karsılasacanız yanlız saclarının dık olması sıkıntın varmıs alacagın bır haberle uzerınden atacaksın sevınecen saglıcakla kal....
eceliii banada bi yorum yaparmısn =) rüyamda gebelik testi yapıorum ve pozitif çıkıyo bağırıyorum falan
inşş inş mübarek gunde ve aylardayız rabbim isteyen herkeze hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşşş allahım aratmasın bebek hasretiyaşatmasın kimseye bu ay hamile kalmadıysam artık düşmiycem üstüne bende hiçç hesap falan yapmıycam rastgele ( tabi durabilirsem inşş ) bakıcaz herşeyin hayırlısı sizce bendeki bu bel ağrısı gebelikten olablirmi ? tam kuyruk sokumuna yakın bölgede karın ağrısı ara sıra gelio fikir yürütelim hem zaman geçsin hem uyumudumuz artsın inş
Canımm benimmm,hayırlara vesile olsun insallah..Pozitif pozitif bebekler nasip olsunnn:)İkizzz,üçüzzz falannn:)
Aminnnnn duaların için...Ya herkeste farklı farklı belirtiler yaşanırmış.Kimisinde bel agrısı cok,cogunlukla gögüs agrısı,kasık batması falann.
Bende de sol ve sağda cok fena batmalar oluyor.sanki karnım kasılıyorrr bunla ilgili ne dersinnnizzzz????
eceliii banada bi yorum yaparmısn =) rüyamda gebelik testi yapıorum ve pozitif çıkıyo bağırıyorum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?