- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.601
Hayırlısıyla tutunmuştur inşallah.. Senin bat benim için çok önemli bir gün.. ama bat a da 6 gün kalmış olacak test doğru sonuç vermez diye kan testi yaptırıcam o gün belki sürpriz yapabilir. Belki senle aynı gün müjde veririz hıı
Canım o hazır kitler çoğu kişide adet geçmeden pozitif sonuç vermiyor. Bazıları döllenmeden 5-6 gün sonra bile pozitif verebiliyormuş ama dediğim gibi bazıları.
Dün benim bir tanıdıktan öğrendim. Adeti 2-3 gün geçince test yapmış, negatif çıkmış. Sonradan, tam da test yaptığı zaman 5 haftalık hamile olduğu ortaya çıkmış
Senin de gebelik belirtilerine benzeyen belirtilerin mi var canım?
İki sorum olacak
Birincisi pco nasıl teshis ediliyor?Benim adetlerim bir iki gün oynamalar dısında düzenlidir.
Diğer sorum su:
Bu ay hiç bir ay olmadığı kadar kasıklarımda batma,agrı rahatsırzlık var.Belim dizlerim agrıyor.Ve crookkk fena sarı akıntım var..Doktora gitsemmi yarın dersiniz?Mikrobik bişi olabilirmi?Yoksa hamilelik ihtimali mi var?Ayy herkes birbirinden bişiler duymak istiyor iştee böyleee..Bu 5. ayımız calısmalarda,geçen ay 6cm lik bir kistim vardı kendi kendine adet dönemimde atıldı.Bu ayyy istiyorummm artıkkk,istiyorummm istiyorummmmmm ALLAHIMMM..
Her neyse yorumlarınızı bekliyorumm..
Canim benim kimyasal gebelikte boyle kanamam olmustu dusukle sonlandi. Bence arastirmalar dogru soyluyor kalitesi bozuk yumurta tutunamiyip adetle atiliyor bence mantikli iki kere basima geldi ikisindede iki gun sonra adet oldum. Acaba prob
Ayva receli umarımm hayırlıı hayırlı haberler alırızz hepimiz,tek dileğim bu.Onun dısında bahsettigin durumla alakalı pekk bi bilgim yok acıkcası.Düşük bir ihtimal ama acaba bebek dölleniyorda rahime tutunamıyor mu?Ondan olabilir belki o lekelenmeler..Doktoru arada değiştirmek lazım işin kötüsü kadın doğumcuları biz araştırıp seciyoruz,o doktorlarda genellikle tercih edilen oldukları için cok kalabalık oluyor ve yeterince ilgilenmiyorlar.İlgili bir doktor bulmak lazım.
Şaka gibi :S demekki testlere güvenmemek gerek.. fortel isimli markanın gebelikten bir hafta önce sonuç verdiği yazıyordu bir iki yerde biraz bekleyip ondan alıcam sanırım..
Seninde dediğin gibi insan psikolojisi çok enteresan.. Benim yumurtlamama daha 4 gün varken doktorum ultrasonda çatlamak üzere dedi. Üzerine toplam 2 kez birlikte olduk bende ne mide bulantıları kasık batmaları aman allah,, okuduğum her belirti bende varsonra dün tekrar doktora gittim gel bakalım yumurtana dedi ve devam devam dedi anlamadım ben ama devam ediyoruz bakalım.. çıktıktan sonra heralde bir döllenme olsaydı görürdü dimi dedik ve gitti tüm belirtiler :) inan hayatımda bu kadar saçmaladığımı hatırlamıyorum. O yüzden bırak bekleyelim tatlım yaa hayırlısıyla inşallah ama içime doğuyo aynı ay müjde vericez seninle
Canım gebeliğin 5.-6. haftasına kadar ultrasonda birşey görünmüyormuş. Telaş yapma o yüzden. Keşke doktora gittiğinde Beta HCG baktırsaydın kesin sonuç verirdi.
Hadi bakalım inşallah müjde veririz ikimiz de
slm kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve cok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
slm kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve cok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
amin cnm ben 4 senedir bekliyordum bu haberi varikosel sonra sebebsiz kısırlık falan derken bugun gebe oldugumu ögrendim..
hayırlısı olsun cnm benim allah kucagına almayı nasip etsinnnnn.
Canımmm benimmmmcanım bende adet tarihimden önce bakmıştım negatifti idrar testi o yüzden hemen moralini bozma
bende 4 sene bekledim dün ögrendim :))
Ayyy iyii ben hala beklemelerdeyimm..24 haziran gelsin geçsinn bu belirsizlik ortadan kalksınn.Ben bu hafta rapor aldım evde dinleneyim calısmayım dedim amaaaa böylede hic zaman geçmiyormuş ya hele sıcaklarda..en uzun gunden ve en sıcak gunden selamlar hatunlar nasılsınız yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?