Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

kızlar bende bu ay kırmızı kart görenlerdenim..biz geçen yıl haziran ayında korunmayı bırakmıştık ama 6 ay yara tedavisi gördüm 3ay önce geçti .. 3 aydır bu ay kesin oldu diyorum ama olmuyo..sizce hsg çektirsem mi lütfen bana yardımcı olun çok kararsızım
hergün saatlerce ağlıyorum bi sorun mu var acaba ben mi bilmiyorum diye

Canım o hazır kitler çoğu kişide adet geçmeden pozitif sonuç vermiyor. Bazıları döllenmeden 5-6 gün sonra bile pozitif verebiliyormuş ama dediğim gibi bazıları.

Dün benim bir tanıdıktan öğrendim. Adeti 2-3 gün geçince test yapmış, negatif çıkmış. Sonradan, tam da test yaptığı zaman 5 haftalık hamile olduğu ortaya çıkmış

Senin de gebelik belirtilerine benzeyen belirtilerin mi var canım?

Şaka gibi :S demekki testlere güvenmemek gerek.. fortel isimli markanın gebelikten bir hafta önce sonuç verdiği yazıyordu bir iki yerde biraz bekleyip ondan alıcam sanırım..

Seninde dediğin gibi insan psikolojisi çok enteresan.. Benim yumurtlamama daha 4 gün varken doktorum ultrasonda çatlamak üzere dedi. Üzerine toplam 2 kez birlikte olduk bende ne mide bulantıları kasık batmaları aman allah,, okuduğum her belirti bende var sonra dün tekrar doktora gittim gel bakalım yumurtana dedi ve devam devam dedi anlamadım ben ama devam ediyoruz bakalım.. çıktıktan sonra heralde bir döllenme olsaydı görürdü dimi dedik ve gitti tüm belirtiler :) inan hayatımda bu kadar saçmaladığımı hatırlamıyorum. O yüzden bırak bekleyelim tatlım yaa hayırlısıyla inşallah ama içime doğuyo aynı ay müjde vericez seninle

veeeee kızlar kırmızılar geldi bende 2 gün erken bu ay... pembişim temmuz ayına yaz beni ama şu an bat net tarih veremiyom 18-20 Temmuz arası olurum herhalde bi sonrakini

canım benim
pconun en önemli belirtisi adet düzensizliği özellikle geç gelmeler. ama bu durum da tek başına belirleyici deil. zira ben her ay adet olurum. 2-3 gün oynamalar olur sadece
aşırı tüylenme diğer belirti. mesela benim göğüs uçlarımda çıkıyo 3-5 tane.
bildiğim adetinin 3. günü hormon testi yapılıyo ve ultrason muayenesi ile teşhis konuyo. ultrosanda zaten çatlamamış inci gibi dizilmiş yumoşlar görünüyo.
Canım inşallah bebişin vardır, hamilesindir. ama benimde bu ay öle belirtilerim vardı özellikle gebelikte akıntı nasıl olur falan diye araştırdım. benimkiler psikolojik çıktı. inşallah seninki gerçektir canım benim.

Canim benim kimyasal gebelikte boyle kanamam olmustu dusukle sonlandi. Bence arastirmalar dogru soyluyor kalitesi bozuk yumurta tutunamiyip adetle atiliyor bence mantikli iki kere basima geldi ikisindede iki gun sonra adet oldum. Acaba prob

geçmiş olsun canım. kimyasal gebelikte test pozitif çıkıyomuş galiba. ben 3 gün önce yapmıştım bi tane idrar testi ( fukara umudu işte negatif çıktıydı. doğanın kanunu galiba...

küçük şehrin dez avantajı benimkisi tatlım. diğer doktoru bekliyom işte...
tutunma falan deil tatlım benimkisi, adetimi oldum şimdi :2:

Son düzenleme:

Canım gebeliğin 5.-6. haftasına kadar ultrasonda birşey görünmüyormuş. Telaş yapma o yüzden. Keşke doktora gittiğinde Beta HCG baktırsaydın kesin sonuç verirdi.

Hadi bakalım inşallah müjde veririz ikimiz de

hadi yaaa bak bunu tahmin etmiyodum yani bu ay şansımız var o zaman.. haydi hayırlısı dediğin gibi ... Off geçmiyor zaman geçmiyorrrr

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

tuze – bat HAMİLEEEE

ceyz- bat HAMİLEEEE

gamzelihatun HAMİLEEEE

egzantrikressam HAMİLEEEE

earlgrey HAMİLEEEE

dfa_17 HAMİLEEEE

tiwinky HAMİLEEEE

esra59 HAMİLEEEE

nazelmas_41 HAMİLEEEE

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

sarısın27 - 24 haziran

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

en uzun gunden ve en sıcak gunden selamlar hatunlar nasılsınız yawwww
Ayyy iyii ben hala beklemelerdeyimm..24 haziran gelsin geçsinn bu belirsizlik ortadan kalksınn.Ben bu hafta rapor aldım evde dinleneyim calısmayım dedim amaaaa böylede hic zaman geçmiyormuş ya hele sıcaklarda..
Sen nasılsın pembe masal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…