- Konu Sahibi pembemasal
-
Pembikim erken açmışsın haziranı,daha 15 gün vardı
Pembikim erken açmışsın haziranı,daha 15 gün vardı
merhaba yeni topiğiniz hayırlı olsun bende polikistik over hastasıyım ve bebek için tedavi görüyorum..şubat ayında ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı haziranda kısmet olursa 2.aşılamamı yaptırıcam..inşallah istediğimiz bebeklere kavuşuruz..
Bende polikistik overliyim. daha denemelere başlamadım. cesaretim kırılmazsa haziran veya temmuzda denemeye başlıycam. umarım çok stres olmadan altından kalkabilirim. gittiğim dr. hamile kalabilirsin dedi. sanırım 1 sene tedaviye gerek olmadan deneme yapmak gerekiyormuş. olmazsa tekrar danışmak gerekiyormuş. sizinde öyle mi oldu? endişeliyim. çabuk stres oluyorum. bide 40 günde adet görüyorum.
sizi buldummmm... haziran ayı bizim için hayırlı olur inşaallah....
benimde bat 15 haziran canım... bakalım bu ay nasipse Rabbim bebişlerimizi yola çıkarır... Allahım tez zamanda nasip et YaRabbim tüm bebiş isteyenlere...
Bende polikistik overliyim. daha denemelere başlamadım. cesaretim kırılmazsa haziran veya temmuzda denemeye başlıycam. umarım çok stres olmadan altından kalkabilirim. gittiğim dr. hamile kalabilirsin dedi. sanırım 1 sene tedaviye gerek olmadan deneme yapmak gerekiyormuş. olmazsa tekrar danışmak gerekiyormuş. sizinde öyle mi oldu? endişeliyim. çabuk stres oluyorum. bide 40 günde adet görüyorum.
öncelikle teşekkür ederim..inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz bebeklerimize..benim doktorum polikistik overli olduğum için 6 ay kendi halimize bıraktı bizi fakat olmadı..ondan sonra doktora gittiğimde klomenle başladık tedaviye..2-3 ay benim yumurtalar çatlayacak kadar büyümediği için çatlatma iğnesi vurulamadım..daha sonrada rahim filmi istedi benden tüplerin açık olup olmadığını görmek için ikiside açık şükürki..rahim filminden sonra 1-2 ay kendiliğinden hamile kalma şansı artıyomuş bekledik yine olmayınca son çare aşılamaya başladık..yine sizin 40 günde bir adet olmanız güzel..benim 2-3 ayda bir olurdu..endişelenecek hiçbirşey yok stres yapmayın yeter..sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yanıtlarım..
pekı canım arastırdım doktor tedavıye yzude 90 olumlu cvp alınır dıyor o kadar uzuyormu kı bunun tedavısı ben sogan kurunu de uygulamayı dusunuyorum gecen aynı buyuk kıstımden onun sayesınde kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?