Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Pembemasal kac kilo verdin.Bende evlendigimden beri 7-8 kilo aldım coookkk rahatsızım..

Deli pırınc tanesınden bahsedıyom sankı sana dedımkı 7 kılo plırınc ahahahahahah rejımını anlatsana neler yapıyon piss iradeli cadı ben hıc yapamıyom da belkı senı kıskanırım

Pembemasal kac kilo verdin.Bende evlendigimden beri 7-8 kilo aldım coookkk rahatsızım..
canım hic bakamdım daha ıdeal kılomda degımım ama baya verdı yuzun suzuldu pantolonlar bol gelıyor darlar tam doktorum pco oldugum ıcın zayıflarsan hamıle kalma sansın yukselır dedı tedavı de gordum bakalım bazı yumurtalar cok kılolu olmasan bıl e vucuta gelısemıyormus bu ınsnların organızmalarına baglıyımıs ben fazla kılo almadım ama yumurtalıklarım gelısemedı sımdı Allahıma dualarım la beklıyorum

Deli pırınc tanesınden bahsedıyom sankı sana dedımkı 7 kılo plırınc ahahahahahah rejımını anlatsana neler yapıyon piss iradeli cadı ben hıc yapamıyom da belkı senı kıskanırım

kızım sabahları 1 dılım kapak ekmebı de yogurt cay sekersız kahve sekersız cıkolata yok efendım tatlı yok!
gun ıcınde salata yagsız ya da az yaglı corba meyve suyu yok cunku seker var ama meyvelerı yogurtla karıatır ye cok guzel oluyo aksam da 1 dılım kepek ekmegı ve yogurt ılla cerez ıstıyorsan kabak cekırdegı ye bol bol su ıc

Canım neden bilmiyorum icime dogdu benim hislerim kuvvetlidir.Cok uzak degil insallah senin bebişin gelişiii...İnsallahta öyle olur.

evet 2 tane ama biri uzakta 1 de görümce 3 bir de şöyle bir durum var. eşim kardeşlerin en küçüğü yani ben en küçük gelinim. bir de o durum var. eşim çok heyecanlı ve mutlu. abileri nasıl tepki verecekler acaba. abileri de çok istiyolar ama eşleri kariyer için ertelemişlerdi. onların ne düşündüğü çok da önemli değil aslında allah bebişimize ve bize sağlık versin darısı onların başına. boşver önemli olan sensin gerisi teferruat.

Canım neden bilmiyorum icime dogdu benim hislerim kuvvetlidir.Cok uzak degil insallah senin bebişin gelişiii...İnsallahta öyle olur.

Ay Allah razı olsun canım benımmm ınsAllah hepımızın yuzu guler cok mutlu oldum bunları hıssetmene canımsın emın ol eger yakında hamıle klırsam ılk ogrendıgımde aklıma gelen sen olucan dualarımızı bırbırıbızden eksık etmıyelım Allahımız yerdımcımız olsun saglıklı hayırlı evlatlar nasip ettsın amın

günaydın canlarımm. eceliii canım senden yine yorum yapmanı isticem eğer yapmak istersen. ben rüyamda bebek gördüm masmavi gözlü ama başı kapalıydı başörtü vardı kafasında... bide bu akşamda karnım hiç yok ama bebeğin hareket ettiğini gördüm kardeşimde vardı cinsiyeti bellimi diyo bende belli değil aslında ama bebek erkenden hareket edince erkek diyorum: son aylarda bebeklerin hareketleri belli olurya aynı öyleydi

Son düzenleme:
Pembiş AMİNNNNNnnnnNNNNN...Ne kadar zamandır bekliyorsun bebişini hic bilmiyorum ama olacak insallah yakın zamanda unutma benii

Pembiş AMİNNNNNnnnnNNNNN...Ne kadar zamandır bekliyorsun bebişini hic bilmiyorum ama olacak insallah yakın zamanda unutma benii

canım aslında 2 ay calıstık cocuk ıcın adet duzenım bozludu derken pco tedavıye basladım hayırlısı bakalım hıc unuturmuyum ıyı kı varsınız kızlar dualarımız gokyuzunde bulusuyor Allah hepımızın kucagına saglıklı hayırlı evlatlar versın amin

Günaydın hanımlar

Bu psikoloji nasıl bir şey anlamıyorum. Hamilelik belirtisi gibi bir sürü belirti vardı bende. Dün test negatif çıkınca akşamına ne göğüs ağrısı kaldı, ne karın şişliği, ne de fazla akıntı. Gaz, göğüs hassasiyeti ve karın batması kaldı ki o da regl yaklaştığı için sanırım. Kendime kaç gün boşuna acı çektirmişim resmen

BATa az kaldı 6 gün kadar. Yine de umutla beklemedeyim

kızlarrrrr günaydın...
allah hepimizin dualarını kabul etsin. göbişlerimizi bebeklerle doldursun...
ben karnımın ağrısından duramıyorum, iş yerinde 2 büklüm oturuyorum. sabahta kahverengi lekelemem vardı... erken gelcek galiba benim kırmızılar.
benim son bir kaç aydır adet kanamamdan önce 2-3 gün süren lekelemelerim oluyo sancıyla beraber. yumurta kalitesinin bozuk olduğunu gösterirmiş. internette bi kaç yerde böle okudum. sizin bi bilginiz var mı bu konuda, veya benim gibi olan..
gittiğim doktor önemli deil dedi... gerçi o "pcosun ama dene kendin" de demişti.
değiştircem bu doktoru diğer doktorda dönse izinden, hemen ona gidicem.

canım ben de pco yum da bole bısı solemesı sacma sen doktorunu degıstır bence tatlım Allah dualarımızı kabul ettsın Amin

canım ben de pco yum da bole bısı solemesı sacma sen doktorunu degıstır bence tatlım Allah dualarımızı kabul ettsın Amin
İki sorum olacak
Birincisi pco nasıl teshis ediliyor?Benim adetlerim bir iki gün oynamalar dısında düzenlidir.
Diğer sorum su:
Bu ay hiç bir ay olmadığı kadar kasıklarımda batma,agrı rahatsırzlık var.Belim dizlerim agrıyor.Ve crookkk fena sarı akıntım var..Doktora gitsemmi yarın dersiniz?Mikrobik bişi olabilirmi?Yoksa hamilelik ihtimali mi var?Ayy herkes birbirinden bişiler duymak istiyor iştee böyleee..Bu 5. ayımız calısmalarda,geçen ay 6cm lik bir kistim vardı kendi kendine adet dönemimde atıldı.Bu ayyy istiyorummm artıkkk,istiyorummm istiyorummmmmm ALLAHIMMM..
Her neyse yorumlarınızı bekliyorumm..

Canim benim kimyasal gebelikte boyle kanamam olmustu dusukle sonlandi. Bence arastirmalar dogru soyluyor kalitesi bozuk yumurta tutunamiyip adetle atiliyor bence mantikli iki kere basima geldi ikisindede iki gun sonra adet oldum. Acaba prob

Ayva receli umarımm hayırlıı hayırlı haberler alırızz hepimiz,tek dileğim bu.Onun dısında bahsettigin durumla alakalı pekk bi bilgim yok acıkcası.Düşük bir ihtimal ama acaba bebek dölleniyorda rahime tutunamıyor mu?Ondan olabilir belki o lekelenmeler..Doktoru arada değiştirmek lazım işin kötüsü kadın doğumcuları biz araştırıp seciyoruz,o doktorlarda genellikle tercih edilen oldukları için cok kalabalık oluyor ve yeterince ilgilenmiyorlar.İlgili bir doktor bulmak lazım.

Hayırlısıyla tutunmuştur inşallah.. Senin bat benim için çok önemli bir gün.. ama bat a da 6 gün kalmış olacak test doğru sonuç vermez diye kan testi yaptırıcam o gün belki sürpriz yapabilir. Belki senle aynı gün müjde veririz hıı

canım bende adet tarihimden önce bakmıştım negatifti idrar testi o yüzden hemen moralini bozma

kızlar bende bu ay kırmızı kart görenlerdenim..biz geçen yıl haziran ayında korunmayı bırakmıştık ama 6 ay yara tedavisi gördüm 3ay önce geçti .. 3 aydır bu ay kesin oldu diyorum ama olmuyo..sizce hsg çektirsem mi lütfen bana yardımcı olun çok kararsızım
hergün saatlerce ağlıyorum bi sorun mu var acaba ben mi bilmiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…