- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.581
kızz ayetel kursı tmm da pırınc olmazdıyeteyım nasıl kılo verdım pantolonlar bol gelıyor artık cok ama cok mutluyum kılolarımdan 3 daha veresem al sana lısedekı ben ama daha bakmadım kac kıloyum dıye ıdeal gorunume sahıp olmayı beklıyorum
kızz ayetel kursı tmm da pırınc olmazdıyeteyım nasıl kılo verdım pantolonlar bol gelıyor artık cok ama cok mutluyum kılolarımdan 3 daha veresem al sana lısedekı ben ama daha bakmadım kac kıloyum dıye ıdeal gorunume sahıp olmayı beklıyorum
canım hic bakamdım daha ıdeal kılomda degımım ama baya verdı yuzun suzuldu pantolonlar bol gelıyor darlar tamPembemasal kac kilo verdin.Bende evlendigimden beri 7-8 kilo aldım coookkk rahatsızım..
Deli pırınc tanesınden bahsedıyom sankı sana dedımkı 7 kılo plırınc ahahahahahah rejımını anlatsana neler yapıyon piss iradeli cadı ben hıc yapamıyom da belkı senı kıskanırım
canım hic bakamdım daha ıdeal kılomda degımım ama baya verdı yuzun suzuldu pantolonlar bol gelıyor darlar tamdoktorum pco oldugum ıcın zayıflarsan hamıle kalma sansın yukselır dedı tedavı de gordum bakalım bazı yumurtalar cok kılolu olmasan bıl e vucuta gelısemıyormus bu ınsnların organızmalarına baglıyımıs ben fazla kılo almadım ama yumurtalıklarım gelısemedı sımdı Allahıma dualarım la beklıyorum
kızım sabahları 1 dılım kapak ekmebı de yogurt cay sekersız kahve sekersız cıkolata yok efendım tatlı yok!
gun ıcınde salata yagsız ya da az yaglı corba meyve suyu yok cunku seker var ama meyvelerı yogurtla karıatır ye cok guzel oluyo aksam da 1 dılım kepek ekmegı ve yogurt ılla cerez ıstıyorsan kabak cekırdegı ye bol bol su ıc
Desteğiniz için çok teşekkür ederim canlarım.Tiwinky canım sen de benimkinden 2 tane varmış,Allah sana daha çok sabır versin canım.benim gibi söylersen temmuz filan dinlemezler,söylemezsen duyulduğunda sana daha çok kinlenecekler,iki ucu ... değnek bu işlerin.Neden hemen yapmak istiyorlar,psikolojide bu araştırılabilir aslında.O gelin kendini özel hissetmesin filan diye mi acaba.ben bu günlerde bunu çok düşünüyorum.Ben bir daha bebek planlamıyorum ama o üçüncüyü de yapacak.
Canım neden bilmiyorum icime dogdu benim hislerim kuvvetlidir.Cok uzak degil insallah senin bebişin gelişiii...İnsallahta öyle olur.
Pembiş AMİNNNNNnnnnNNNNN...Ne kadar zamandır bekliyorsun bebişini hic bilmiyorum ama olacak insallah yakın zamanda unutma beniiAy Allah razı olsun canım benımmm ınsAllah hepımızın yuzu guler cok mutlu oldum bunları hıssetmene canımsın emın ol eger yakında hamıle klırsam ılk ogrendıgımde aklıma gelen sen olucan dualarımızı bırbırıbızden eksık etmıyelım Allahımız yerdımcımız olsun saglıklı hayırlı evlatlar nasip ettsın amın
Pembiş AMİNNNNNnnnnNNNNN...Ne kadar zamandır bekliyorsun bebişini hic bilmiyorum ama olacak insallah yakın zamanda unutma benii
kızlarrrrr günaydın...
allah hepimizin dualarını kabul etsin. göbişlerimizi bebeklerle doldursun...
ben karnımın ağrısından duramıyorum, iş yerinde 2 büklüm oturuyorum. sabahta kahverengi lekelemem vardı... erken gelcek galiba benim kırmızılar.
benim son bir kaç aydır adet kanamamdan önce 2-3 gün süren lekelemelerim oluyo sancıyla beraber. yumurta kalitesinin bozuk olduğunu gösterirmiş. internette bi kaç yerde böle okudum. sizin bi bilginiz var mı bu konuda, veya benim gibi olan..
gittiğim doktor önemli deil dedi... gerçi o "pcosun ama dene kendin" de demişti.
değiştircem bu doktoru diğer doktorda dönse izinden, hemen ona gidicem.
İki sorum olacakcanım ben de pco yum da bole bısı solemesı sacma sen doktorunu degıstır bence tatlım Allah dualarımızı kabul ettsın Amin
kızlarrrrr günaydın...
ben karnımın ağrısından duramıyorum, iş yerinde 2 büklüm oturuyorum. sabahta kahverengi lekelemem vardı... erken gelcek galiba benim kırmızılar.
benim son bir kaç aydır adet kanamamdan önce 2-3 gün süren lekelemelerim oluyo sancıyla beraber. yumurta kalitesinin bozuk olduğunu gösterirmiş. internette bi kaç yerde böle okudum. sizin bi bilginiz var mı bu konuda, veya benim gibi olan..
gittiğim doktor önemli deil dedi... gerçi o "pcosun ama dene kendin" de demişti.
Ayva receli umarımm hayırlıı hayırlı haberler alırızz hepimiz,tek dileğim bu.Onun dısında bahsettigin durumla alakalı pekk bi bilgim yok acıkcası.Düşük bir ihtimal ama acaba bebek dölleniyorda rahime tutunamıyor mu?Ondan olabilir belki o lekelenmeler..Doktoru arada değiştirmek lazım işin kötüsü kadın doğumcuları biz araştırıp seciyoruz,o doktorlarda genellikle tercih edilen oldukları için cok kalabalık oluyor ve yeterince ilgilenmiyorlar.İlgili bir doktor bulmak lazım.kızlarrrrr günaydın...
evet canım bende sürekli vajinal ulturasonla bakıldı
evet canım oyle baklılıyor cok ıgrenc bısı benım mıdemı bulandırıyo
Günaydın hanımlar
Bu psikoloji nasıl bir şey anlamıyorum. Hamilelik belirtisi gibi bir sürü belirti vardı bende. Dün test negatif çıkınca akşamına ne göğüs ağrısı kaldı, ne karın şişliği, ne de fazla akıntı. Gaz, göğüs hassasiyeti ve karın batması kaldı ki o da regl yaklaştığı için sanırım. Kendime kaç gün boşuna acı çektirmişim resmen
BATa az kaldı 6 gün kadar. Yine de umutla beklemedeyim
günaydın herkeseee...
Kkızlar birşey sorucam herzamankinden kat kat fazla akıntım var.bide sanki adet olacakmısım gibi belim dizlerim falan agrıyor.sizce bişeyler olabilir mi?yoksa kendimi mi kandırıyorumm?dün sabah test yaptığımda negatifti bu arada.bide zaten adetime 3-4 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?