Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

kıslarrr ben 1 hafta kadar yokummm çok kaynatmayın haaa ....inşaallah dönünce güzel haberler veririm size... adetlerim düzensiz olduğu için pek umutlu olmasamda mutlu olmayı ve burda olmayı seviyorum ve sizi kocaman öpüyorummmmmmmm...

Öncelikle hayırlara gitsin sabah niyetine..Çok büyük bir muradın var olsun istediğin ama korkularında var acaba diye?ama korkma üstüne git gerçekleşecek çok istediğin bir dileğin var ve allahın izniyle olacak bir rüya cok güzel görmüşsün canım..eşin ise koyun bereketli ama çok parası olmayan bir işe delalet eder sabrederse çok kaznçlar elde edecek ama sabır istiyo kanguru seken bır hayvan oldugu ıcın esın bu zamana kadar sekerek gelmıs ama kımseye muhtac olmamıs kesesınden cıkan kuzu ıse yapacagı iş iş doğuracak ve yukselecek ama sabretmesı lazım ve bır rıvayete gorede cocugu olacak bembeyaz :)))

Selam herkese, şuan heyecandan yazamıyorum:) Cuma günü kan testi yaptım 4 haftalık hamileymişim beeennnnn:) Listenin son hali nasıl, merak ettim.Çok takip edemiyorum benm gibi anne olacağını öğrenen taze hamişler var mı:):):) Haziran benim de ayım oldu, bebişim geldi:) Darısı tüm isteyenlere amiiiinnnn inş.

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran HAMİLEEEE

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

ceyz hayırlı olsun. rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim.

benimde daha var beklenen günüme ama hiç bir ay bu kadar zor gecmemişti. inş.mevlam bekleyen herkese nasip eder.

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

benim bat dündü ama cesaret edemiyorum test yapmaya olumsuz olursa üzülecem çünkü biraz daha beklemek en iyisi galiba (

Sabah şerifleriniz hayırlı olsun RABBİM tum dualarınızı kabul etsin yüzünüz hiç solmasın hep gulsun....

günaydın kızlarrrr.nasılsınız. eceliii canım benim rüyamıda yorumlarmısın . ben rüyamda doğum yapmışım ama doğum yaptığımı hatırlamıyorum bebek yatakta yatıyo ve gözlerini bi açmıştı kı masmavi gözleri var ben konuşuyorum bebekler maviş gözlüm felan diye bebek gülüyo bana. annem ve babamda var anneme diyorumki anne bunun gözleri mas mavi annem getir bakim diyo götürüyorum sonra babamda kucağına alıyo hadi yorumla canım merak etttim

günaydıııınnnn canlarıııııımmmmmmmmmmmm.... nasılsınız bakalıımm..? haftasonu pek giremediiimmm bu cumartesi yanii 16 haziran taşınıyoruz.. haftasonu eşimle evimizi toparladık şuanda gidişe hazır konumdayııızzz..

kızlar reglim bugün bitti sayılırrr... çalışmalara yeniden başlıycaz ama benim umudum hepten kırılmış durumda yani artık bebek istemeye gücüm bile kalmadı psikolojik olarak... Allah büyük..!! elbet bizlerde bi gün o güzel duyguyu tadarız...

uzun zamandır boyle adet sancısı cekmedım tansıyonum dustu gozlerımı acamadım sımdı uyandım yıne kendıme bır kahve aldım belım fecııı:) hayırlara InsAllah

ayyyy geçmiş olsun canımmm... benimde öyle olmuştuuu ( adet sancısıda çok zor oluyo ya... doğum sancısıda adet sancısı gibi oluyomuş ama misli misli fazlasıymışş.. öyle demişlerdi bana...

ne oldu.canım benim neden böyle bi sıkıntıya düştünn.sen moralini yüksek tut çalışmalara son gaz huhuuuuu

ne oldu.canım benim neden böyle bi sıkıntıya düştünn.sen moralini yüksek tut çalışmalara son gaz huhuuuuu

ayyy ne bilim yaaa ayşemmm... 8 aydır uğraşıyoruz gerçi yıllarca uğraşan var ama ne bilim işte kendiliğinden olması benim için biraz zor sanırımm... ama bişey söyleyimmi az önce geçmişi okurken içime ne doğdu biliyomusun ayşe kesin haziranda hamile kalır diye geçti içimden.. İnşallahhh gerçek olurdaaaa şurda bi halay çekeriiiiizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…