- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.101
Eceliim... Sen ne guzel yorum yapiyorsun oylee,massallah sana valla nereden geliyor bu marifeet bakalim. Valla on parmak marifetsin senbak bende hayal meyal hatirliyorum dun ruyamda cok buyuk heybetli bir atin ustiundeydim hizli gittigi icin cok korkuyorum duscem die ve ona soyluyorum, o da dizlerini kirip alcaliyoki rahat ineyim uzerinden. Boyle istee kalktigimda cok iyi hissediyordum ama kendimi... Birde esim bir koyun goruyo. Benbeyaz birde kanguru gibi kesesi varmis kesesinden bembeyaz bir kuzu cikmiz cirpi gbacaklari titreye titreye oda bundan cok etkilenmisti. Bi garanti is bulamadi kendine adam akilli yaa cok uzuluyo ve cok takiyo haliyle... Hayirlara c?ikssin ins. Yorumunu ekleyebirsen sevinirim. Biktiysanda canin saolsun tatlim benim;-)
Günaydın kızlar, batım 5 hazirandı adet olmadım. Eczaneden test alsam çıkar mı henüz erken mi ne dersiniz? Size danışmak istedimSabah yapılması daha doğru sonuç verirmiş, testi alırsam yarın sabah yapmak istiyorum.
Benim normalde göğüslerim hiç ağrımaz dün gece aşırı derecede ağrı oldu uyuyamadım baya bir süre. O yüzden kafam karıştı yoksa 1 hafta geçmeden şüphelenmezdim:)
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
Sabah şerifleriniz hayırlı olsun RABBİM tum dualarınızı kabul etsin yüzünüz hiç solmasın hep gulsun....
Aminnn canım benım nasılsın :)
İyiyim sagol kocişi işe yolladım bakım neler var neler yok dıye sen nasılsın moraller nasıl
kızlar neden konuşmuyorsunuz bkayımmm
uzun zamandır boyle adet sancısı cekmedımtansıyonum dustu gozlerımı acamadım sımdı uyandım yıne kendıme bır kahve aldım belım fecııı:) hayırlara InsAllah
uzun zamandır boyle adet sancısı cekmedımtansıyonum dustu gozlerımı acamadım sımdı uyandım yıne kendıme bır kahve aldım belım fecııı:) hayırlara InsAllah
günaydıııınnnn canlarıııııımmmmmmmmmmmm.... nasılsınız bakalıımm..? haftasonu pek giremediiimmm bu cumartesi yanii 16 haziran taşınıyoruz.. haftasonu eşimle evimizi toparladık şuanda gidişe hazır konumdayııızzz..
kızlar reglim bugün bitti sayılırrr... çalışmalara yeniden başlıycaz ama benim umudum hepten kırılmış durumda yani artık bebek istemeye gücüm bile kalmadı psikolojik olarak... Allah büyük..!! elbet bizlerde bi gün o güzel duyguyu tadarız...
ne oldu.canım benim neden böyle bi sıkıntıya düştünn.sen moralini yüksek tut çalışmalara son gaz huhuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?