• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

benim rüyamı yorumlarmısınnn.rüyamda abim gay oluyorduu.ben ağlya ağlaya öldüm.abime soruyorum neden azbi gay olmaya karar verdin diyorum.artık bayanlarla mutlu olamıyorum bide erkeklerle denicem diyor.o zaman çok ağladımda şimdi çok gülüyorummm:9:
yorumlasan bu saçma rüyayı hahahahahh

geçmiş olsun tatlımmm kendine dikkat ettt
sagol canım benımmm:)
ayyyy geçmiş olsun canımmm... benimde öyle olmuştuuu :(( adet sancısıda çok zor oluyo ya... doğum sancısıda adet sancısı gibi oluyomuş ama misli misli fazlasıymışş.. öyle demişlerdi bana...
kız olsun yıne de razıyım sonra bebısı koklarım o acıları unuturum yeter kı gelsın:) ALLAH BUYUKK

benim rüyamı yorumlarmısınnn.rüyamda abim gay oluyorduu.ben ağlya ağlaya öldüm.abime soruyorum neden azbi gay olmaya karar verdin diyorum.artık bayanlarla mutlu olamıyorum bide erkeklerle denicem diyor.o zaman çok ağladımda şimdi çok gülüyorummm:9:
yorumlasan bu saçma rüyayı hahahahahh

cılgın ayseden cılgın ruya hadı buyrunn:D

ayyy ne bilim yaaa ayşemmm... 8 aydır uğraşıyoruz gerçi yıllarca uğraşan var ama ne bilim işte kendiliğinden olması benim için biraz zor sanırımm... ama bişey söyleyimmi az önce geçmişi okurken içime ne doğdu biliyomusun ayşe kesin haziranda hamile kalır diye geçti içimden.. İnşallahhh gerçek olurdaaaa şurda bi halay çekeriiiiizzzz :64::64:

evet inşallah halayları çekeriz ama şu maçlar varya beni mahvettiğii.şu maçları çıkaranın ben taaaaaaaa ............

hiç sormayınnn eşimde öyle diyor zaten doğru düzgün rüyada görmezsin yaaa diyor hahahahahah.herşeyin bi acayip diyor:52:

:)) delıı yah eceli yok galıba ay kızlar havalar ısındı mıllet kayboldu arada acın ya:) ne guzel hazırnanın 11 deyız ve ıkı hamılemız var Allah devamını getırsın ıns Amin

artık benimde çalışimalara başlamam lazım yeni umutlara yelken açmak lazım

evet inşallah halayları çekeriz ama şu maçlar varya beni mahvettiğii.şu maçları çıkaranın ben taaaaaaaa ............

bende bugün başlıyorum çalışmalaraaaa ama dediğin gibi ayşem yaaaa survivorın arasında adam maç açıyo yeter artık ben maç izlemek istemiyorum diyorum du 2 dk daha az sonra bitecek diyo.. evde eşya topluyo bi yandanda tvde maç açmış onu izlerken yakalıyorum :9: ömrümü yedi yaniiiiii trt 1 bozulsa çekmesede kurtulsakkkkkkkk :52:

:)) delıı yah eceli yok galıba ay kızlar havalar ısındı mıllet kayboldu arada acın ya:) ne guzel hazırnanın 11 deyız ve ıkı hamılemız var Allah devamını getırsın ıns Amin

amiiiiiiiiiin canımmm arkalarından bizde patırr patırr dökülelim inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh..............!!!!!!!!!!!!!!!!

bende bugün başlıyorum çalışmalaraaaa ama dediğin gibi ayşem yaaaa survivorın arasında adam maç açıyo yeter artık ben maç izlemek istemiyorum diyorum du 2 dk daha az sonra bitecek diyo.. evde eşya topluyo bi yandanda tvde maç açmış onu izlerken yakalıyorum :9: ömrümü yedi yaniiiiii trt 1 bozulsa çekmesede kurtulsakkkkkkkk :52:

hahahahah o neki beee.şimdi size cumartesi günü başıma gelene anlatayım.:9: 1.yarı bitti.biz hemen böyle kocamla ikimizde sex kıvılcımları başladı neyse ön hazırlığı yaptık yaptık yolu yarıladık kocamla ikimiz tam finale doğru koşuyorduk kocam ne dese beğenirsiniz gitti yok olmuck dedi.bu nasıl üstünü giyinipte maçın karşısına geçti anlamadım ben öyle kakalak gibi kaldım.hahshhahahahaha adamın aklı diğer maçta kaldı ikinci yarı başladı konsantrasyon gitti tabi.çöok sinirlendim ama komiğimerde gitti:52:

hahahahah o neki beee.şimdi size cumartesi günü başıma gelene anlatayım.:9: 1.yarı bitti.biz hemen böyle kocamla ikimizde sex kıvılcımları başladı neyse ön hazırlığı yaptık yaptık yolu yarıladık kocamla ikimiz tam finale doğru koşuyorduk kocam ne dese beğenirsiniz gitti yok olmuck dedi.bu nasıl üstünü giyinipte maçın karşısına geçti anlamadım ben öyle kakalak gibi kaldım.hahshhahahahaha adamın aklı diğer maçta kaldı ikinci yarı başladı konsantrasyon gitti tabi.çöok sinirlendim ama komiğimerde gitti:52:

ayyyyyyy :9::9::9: gülmekten öldüüüüümmmmm..... yaparlar valla erkek milleti değillermiii.... bide çok saçma maçları izliyo benimki yaaaa geçen gün hollandayla danimarkanın maçı var onu izletiyo bana habire dedimki bu kimin maçı dedim hollandayla danimarka dedi.. eee seninle alakası ne dedim ya aşkım baksanaaa adamlar çoook güzel oynuyoooo dedi içini çeke çekeee :9: ayyy kıyamadım bişey diyemedim valla o maç izledi bende faceten oyun oynadım... romantik kocam beniiiimmmm :16:

selam bacişlerrrrr,nabersinizzz?ben 43 gün oldu hala kürtaj sonrası adet olmadım:27:patron da yok bu hafta rahatım yawwwwwww:64::64::64:

ayyyyyyy :9::9::9: gülmekten öldüüüüümmmmm..... yaparlar valla erkek milleti değillermiii.... bide çok saçma maçları izliyo benimki yaaaa geçen gün hollandayla danimarkanın maçı var onu izletiyo bana habire dedimki bu kimin maçı dedim hollandayla danimarka dedi.. eee seninle alakası ne dedim ya aşkım baksanaaa adamlar çoook güzel oynuyoooo dedi içini çeke çekeee :9: ayyy kıyamadım bişey diyemedim valla o maç izledi bende faceten oyun oynadım... romantik kocam beniiiimmmm :16:

öküzler yaaaa:)karşılarında bizim gibi hanımlar var ama onlar tvdeki sağa sola koşturan 12 sapın derdindeler

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

ceyz- bat 5 haziran HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

gamzelihatun HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

egzantrikressam - bat 15 haziran

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

ayyyy süperrr acaba bizde olurmuyuzzz.belirtilerin varmıydı özel birşey yaptınmı herlşeyi yaz

yok bacım hiç bir belirti yoktu dün adet olmam gerekiyodu olmadım sabah kan tahlili yapmaya gittim 3,5ta sonuç çıkarmış öyle dedi doktor dayanamadım idrar testi yaptım çift çizgi ayaklarım yere basmıyo şu anda:)

Back