• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

heyyy güzel anne adayı bacişlerimmmm.öncelikle sevgiyle öpüyorum sizleriii.sonrada bişey yapmam:27:kıslar nasılsınız umarım herkesler iyidir.ben iyi sayılırım çok şükür.bugün garip garip rüyalar gördüm kıslarrr.eve giren hayvanın haddi hesabı yoktu rüyamda.bi tane çirkin böyle hastalıklı bi kedi vardı.eşime hemen bu kediyi çıkar evden diyorum,sakın yaklaşma kabakulak olursun diyorum eşime(ne alakaysa :) ) ve dışarı çıkarıyo.sonra o kadar güzel bi muhabbet kuşu giriyoki içeri.sarımtrak renkleri var.sonra hani şu yağmur ormanlarında gördüğümüz renkli tüyleri olan güzel kuşlardan biri daha giriyo içeri.ay bi seviniyom ki kuşları görünce...işte böyle bi rüyaydı ne bileyim Allah hayra çıkarsın inşallah.

Öncelikle hayırlara gitsin canımcım..ruyada kedi namkör ınsana benzer evıne sureklı gıren ama sızın ıcın hıcte hoş şeyler dusunmeyen bırı var yanı hastalık kadar sıze bulaşmak ısteyen bırı ama evden uzaklastırdıgınız ıcın sıze bır zararı olamıyacak ondan kurtulduktan sonra evınıze hoş muhabbetlı gunler sızı beklıyo kuşlar buna ısaret ve kuş haberdır en yakın zamanda guzel haberler alıp mutlu olacanız ve aklıma geldı yanlıs anlama canım ama kurtajın senın ıcın cok hayırlı olmus kurtulmussun daha kötusu olabılırdı RABBIM hakkımızda hayırlısını versın...

kızlar nasıslınız tum hafta sonumu mısafırlıkle gecırıcem:D yarın ev temızlıyıcem annemlere aksam davetlıyım pazar da unv den kızlar gelıcek bıze ve kızlar arnavut:) hadı bana onerılerınızı yazın kısır mercımek koftesı pogaca tatlı dısında :D

Öncelikle hayırlara gitsin canımcım..ruyada kedi namkör ınsana benzer evıne sureklı gıren ama sızın ıcın hıcte hoş şeyler dusunmeyen bırı var yanı hastalık kadar sıze bulaşmak ısteyen bırı ama evden uzaklastırdıgınız ıcın sıze bır zararı olamıyacak ondan kurtulduktan sonra evınıze hoş muhabbetlı gunler sızı beklıyo kuşlar buna ısaret ve kuş haberdır en yakın zamanda guzel haberler alıp mutlu olacanız ve aklıma geldı yanlıs anlama canım ama kurtajın senın ıcın cok hayırlı olmus kurtulmussun daha kötusu olabılırdı RABBIM hakkımızda hayırlısını versın...

canım geçen ben de bi rüya yazmıştım sana bi okusana bakalım ne düşünceksin merak ediyorum :)

Gunaydin arkadaslarr. Benim reglim azaldi agrim hafifledi ama ilk gun rapor aldim yattim aman allahim neydi ooo:-( accikta olsa umutlanmaninda verrdigi yikintiyla sarsilsamda o minnacik degerin beni etkileyip sebege cevirmesine izin vermedim allahtan yoksa daha agir bir depresyon beni bekliyor olurdu! Neyseki bu ay kounup tatile yogunlasmaya karar verdim, esimi yazliga ggonderdim bende yengemle gelin gorumce tura gidiyorusss;-) goncam buna asla izin vermezdi ama yasadiklarim biraz agir geldi bu ara sadece bebek degil zorr gunlerr... Yolculadigim anda ozlemeye basladim esimi 3 gun... Ilk ayriligimiz oldugundan cok etkilendim ama bazen uzak olmak iyidir bize cok iyi gelecek,dip dibe dedikodumuz cikti vallaa:-D bu ay bebek isteyen herkesin rabbim sesini duysun,size gonlunuzdekine sahip olmayi nasip etsin... Hepinizi kocaman kokulu kokulu opuyorum anacim,ozleyin benii emi. Havalar nasil olursa olsun sizin havaniz gunesli olsun,bayyyy;-)

Gunaydin arkadaslarr. Benim reglim azaldi agrim hafifledi ama ilk gun rapor aldim yattim aman allahim neydi ooo:-( accikta olsa umutlanmaninda verrdigi yikintiyla sarsilsamda o minnacik degerin beni etkileyip sebege cevirmesine izin vermedim allahtan yoksa daha agir bir depresyon beni bekliyor olurdu! Neyseki bu ay kounup tatile yogunlasmaya karar verdim, esimi yazliga ggonderdim bende yengemle gelin gorumce tura gidiyorusss;-) goncam buna asla izin vermezdi ama yasadiklarim biraz agir geldi bu ara sadece bebek degil zorr gunlerr... Yolculadigim anda ozlemeye basladim esimi 3 gun... Ilk ayriligimiz oldugundan cok etkilendim ama bazen uzak olmak iyidir bize cok iyi gelecek,dip dibe dedikodumuz cikti vallaa:-D bu ay bebek isteyen herkesin rabbim sesini duysun,size gonlunuzdekine sahip olmayi nasip etsin... Hepinizi kocaman kokulu kokulu opuyorum anacim,ozleyin benii emi. Havalar nasil olursa olsun sizin havaniz gunesli olsun,bayyyy;-)

Allaha emanet ol canım aslında benımde o kadar ıhtıyacım varkı ama olmuyo ıste belkı kısa surelı tatıllar olabılır de bılmıyorum benım ıcınde gez eglen hıc bırseyı kafana takma hayırlı tatıller gecır bol maceralı suprızlerle olsun mucckkk:54:

DERYAA rüya demişken... geçen ay adet olacağım günün sabahında bir rüya gördüm, uyanınca adet olmaya başlamıştım, çok ağlamıştım. hayır olsun, rüyamda bebeğimin mezarına gidiyorum(ben hiç hamile kalmadım gerçekte), bakıyorumki meğer ölmemiş, bir kız bebekti hatta, sonra annem eline alıyor küçücük bişey, bana bakıyor bebek, anneee diyor, kollarını uzatıyor o anda büyüdü bebek sarıldım sarıldımm ona sonra beni bıraktı tekrar küçüldü gitti... çok ağlamıştım uyanınca, belki de düşük yapmıştım bilmiyorum. değerim 2,39 du çünkü. yine gözlerim doldu anlatırken dün görmüşüm gibi aklımda rüyam :(

Öncelikle hayırlara gitsin ama cok etkıleyıcı bır ruya gormussun kesınlıkle rahmanı..Çok istediğin birşey seni sıkıntıya sokmuş ama kafanda hayal ettıgın şey seni feraha cıkarmıs sımdı hayatına gecırmen lazım evet oyle gosterıyorkı bebegını dusurmussun daha olusmamısken olsaydı kızın olacaktı ama cok aglamak cok gulmek demektır guzel şeyler senı beklıyo bebegıne sarılmak özlem gıdermek cok isteyıp hayalını kurdugun bır olayın daha olusmadıgını sadece özlemekten ıbaret olacagını cok yakında herseyın duzelecegını gosterıyo ve mezarlık dunyevı hayatını bıraz kenara bırakıp ehıret hayatınıda dusunmen gerektıgını gösterıyo annenden guc alıp sıkıntılardan kurtulacan allahın izniyle...

Son düzenleme:
Eceliim... Sen ne guzel yorum yapiyorsun oylee,massallah sana valla nereden geliyor bu marifeet bakalim. Valla on parmak marifetsin sen:-) bak bende hayal meyal hatirliyorum dun ruyamda cok buyuk heybetli bir atin ustiundeydim hizli gittigi icin cok korkuyorum duscem die ve ona soyluyorum, o da dizlerini kirip alcaliyoki rahat ineyim uzerinden. Boyle istee kalktigimda cok iyi hissediyordum ama kendimi... Birde esim bir koyun goruyo. Benbeyaz birde kanguru gibi kesesi varmis kesesinden bembeyaz bir kuzu cikmiz cirpi gbacaklari titreye titreye oda bundan cok etkilenmisti. Bi garanti is bulamadi kendine adam akilli yaa cok uzuluyo ve cok takiyo haliyle... Hayirlara c?ikssin ins. Yorumunu ekleyebirsen sevinirim. Biktiysanda canin saolsun tatlim benim;-)

Bu arada ecelici bak tatil demisken gel ist ye ben seni aliyim gezediriyimm, bol bolfoto cekiliriz hamurlari yapip sarmalari sarip piknige gideriss ben cok gezentiyim kiss cantam kapinin arkasinda hazir durur zaten yeterki yanimda kafa biri olsun;-) valla beklerim bakk bizde busene uzak yolculiklar yapamicas kisa ve yazlik muhabbeti falan. Insallah seneye kocamla guzel bi tatil yapariss bu sene...

günaydın bacişler hamileliğin verdiği bütün hormaonel duyguları yaşıyorum. sabah türkçe olimpiyatlarını seyrederken duygu yoğunluğundan zırzır ağladım. komşumun çenesiz kızına tahammül edemedim içimdne onu parçalamak geldi. araba kullanırkende dehşet sinirli oluyorum. ayyy ayyyy çok hormonalım vesselam

herkese günaydınnnn.çok güzel bir hava var dışardaaa.Allah tan öğlene kadar çalışıyorum sonra vur kendini gezmeye:27:umarımm herkesler iyidir..

ecelimm canım Allah razı olsun.inşallah Allah ım hayırlara çıkarır.Allah herkesi kem gözlerden nankör insanlardan korusun inşallah.Bende kürtaj için aynı düşüncedeyim ve o yüden psikolojik olarak iyiyim.Allah ım demekki benim için uygun görmedi bebeğimi.O herşeyin en iyisini bilir.Hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eylesin Ya rabbim.

zuzuşummm böyle kendini iyi hissetmene çok sewvindim canım.Önemli olan bizlerin sağlığı.Bir güzel dinlen gez eğlen.Allah hepimizin gönlündekini nasip eylesin canım.bende çok öpüyorum seni.:54:

Öncelikle hayırlara gitsin ama cok etkıleyıcı bır ruya gormussun kesınlıkle rahmanı..Çok istediğin birşey seni sıkıntıya sokmuş ama kafanda hayal ettıgın şey seni feraha cıkarmıs sımdı hayatına gecırmen lazım evet oyle gosterıyorkı bebegını dusurmussun daha olusmamısken olsaydı kızın olacaktı ama cok aglamak cok gulmek demektır guzel şeyler senı beklıyo bebegıne sarılmak özlem gıdermek cok isteyıp hayalını kurdugun bır olayın daha olusmadıgını sadece özlemekten ıbaret olacagını cok yakında herseyın duzelecegını gosterıyo ve mezarlık dunyevı hayatını bıraz kenara bırakıp ehıret hayatınıda dusunmen gerektıgını gösterıyo annenden guc alıp sıkıntılardan kurtulacan allahın izniyle...

canım benim çok sağol... ne güzel yorumlamışsın, hem gerçekçi hem umutlu :) annem destek veriyor sağolsun, kızıyor bana bu kadar takılma, diyor. aslında öyle korkuyorum ki düşündüklerimde, hislerimde yanlışa düşmekten dini açıdan yani, mutlaka bu bir sınav, Rabbim kolay atlatmak nasip etsin cümlemize.

zuzum seni çok iyi anlıyorum, tedavi sırasında olmayınca insan daha çok etkileniyor. neyse, geçti gitti önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :) gez toz bebeğim en güzeli. mevsim de müsait zaten güzel kafa dağılıyor tatilde.

Kızlarrr. herkese merhabalarrr. iyi hafta sonları olsun hepimize. burda da hava çok güzell. birazdan çıkıcam dışarı kendimi çarşı pazar vurcam :32:
bi şey sormak istiyorum sizlere :44: 21 gündür folik asit kullanıyorum. folbiol.. sindirim sistemimi acayi şişirdi. karnım falan taş gibi. midem keza öle. folik asidin bu tarzda yan etkileri var mıdır? gün içindeki rahatsızlığı en aza indirmek için gece yatarken içiyorum..

Adetim 4 gün geçti sizce hamile miyim neden negatif çikti

canım benim inşallah öylesindir. bu topiğin bu konuda en acamisi benim herhalde... o yüzden çok yorum yapamıyorum :30:
geçmişinde pko gibi bi durum var mı. benim bi kaç kez böle adetim gecikmişti. o zamanlar bebiş düşünmüyodum. yüreğim ağzıma gelmişti. ama benim gecikmem yumurtlama problemindenmiş..
kan testinin sonucunu yaz hemen buraya. çünkü evde gebelik testinde negatif görüp kan tahlili pozitif çıkanlar var forumun diğer sayfalarında... hadi hayırlısı bakalım

Benim rahim temiz hiçbir sorun yok yalnız eşimin spermlerde sorun var ilk defa gecikti acaba hamile miyim inşalljag bi mucize olur dün idrar testinde çıkmadı

Back