Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

canım yaaa 3 kuruş parayla bu zamanda 3 çocuğa nasıl bakılır.böyle bi mantık varmı.tamam sezeryana kesibnlikle karşıyım.ama kürtaj yeri geldiği zaman yapılması gerekiyor.dinen çok günah evet ama mesela benim annem 4-5 sene önce yanlışlıkla hamile kaldı koskaca kadın kendi nefesi kendine yetmiyor bu kadın çocuk doğurursa o masada kalır ne olcak şimdi.yani herşey bide düşünmek lazım.korunan kadınlarda hamile kalabiliyor bazern %100 korunmada yokkk malesef.

bu karar verilirken muhakkak istisnai durumlar göz önünde bulundurulmuştur.. benim annemde benden sonra hamile kalmış fakat astımı olduğu için vede çok kilolu olduğu için doktor sağlığın tehlikeye girer demiş ve aldırmak zorunda kalmış... bebeğin annenin sağlığını tehlikeye sokacak durumlar göz önüne muhakkakki alınmıştır.. ama düşünsene insanlar zina yapıyo gayri meşru ilişkiler yaşıyo bu sadece benim düşüncem belki bu durum gayri meşru ilişkilerinden önüne geçebilir diye düşünüyorum... neyse yaşayıp görelim.. ama şunuda belirtmek isterim kürtaj meselesi provaköterler açısından iyi bir malzeme olarak kullanılıp insanların akıllarını çok iyi karıştırmaya yetti.. hakkımızda hayırlısı ne deyim..

tabikide göz önünde bulundururlar hayatım 16 yaşındaki kızda önce allah sonra aile korkusu olur ama ona rağmen çocuk buluyorsa değil kürtaj başka birşekildede engel olunamaz dolu insan var çocukları düşsün diye oralarına buralarına vurup kendilerine zarar veriyor bu daha mı iyi.bi yerde okudum tecavüze uğrayanlar çocuklarını doğurun kürtaş olmayın başlığı altında.peki o çocuk doğduğunda ne olucak.ya adı p_ç yada o.ç olucak o çocuğun psikolojisinin düşün.çocuk psikopata bağlıcak heryere saldırmaya başlıcak.dolu sokaklarda çocuk var aç susuz birşekilde ellerinde tiner.neyse bu konular beni aşar allah herşeyin hayırlısın verir inşallah

bu kürtaj meselesi amma oyana buyana çekildi yaaaa.esas konudan neden bu kadar sapıyoruz anlamadımki.ben kürtaja karşıyım ama sağlık sorunları yüzünden aldıranlara,tecavüzde söyleyemediği için hamile kalanlara değil. keyfiyeten korunmayıpp aaaaa hamileyim aldırim diyen, henüz kendimizi hazır hissetmiyoruz diyen, sevgilimle bu konuda düşünmedk diyenlere karşıyım. SÜT TAŞAR ARKADAŞIM BAŞINDA DURMAZSAN SÜPRİZMİ YAA KORUNMASIZ OLURSAN ELBETTE HAMİLE KALIRSINN KORUN KORUN

gelen giden yokmu daha kız bi mucize olsun dsende hamile olmulsun baksen mutluluğa

Mucize olucak kızlar olucak... Hep sizin yazışmalaerınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum işlerim çok yogun oluyor... hepimiz çok mutlu olcaz bana hep ümit veriyosdunuzzzz... Sizleri çok seviyorummm.

Mucize olucak kızlar olucak... Hep sizin yazışmalaerınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum işlerim çok yogun oluyor... hepimiz çok mutlu olcaz bana hep ümit veriyosdunuzzzz... Sizleri çok seviyorummm.
bebekmi düşünüyorsun sende tatlım varmı birşeylerrr ve hissediyorumusunn

bebekmi düşünüyorsun sende tatlım varmı birşeylerrr ve hissediyorumusunn

cnm 12 haziran BAt ım inşallah olmaz 8 aydır istiyoruz ama olmuyorrr((( Her ay umut sonu hüsran ay bilmiyom çok zor bişimi iş bu... Sizlerinde yazışmalarını okuyorum devamlı... Salı regl günüm akıntım var çok miktarda ama ben regl olmadan öncede akıntı olurdu. ama bundan 4 gün önce gögüs hassasiyeti oldu ve geçti 1 gün kdr sürdü... Şu an beklemedeyim kısmet inşallah

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…