- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.081
helloooo napıp durursun bakem siz iki gündür hiç neşesi yok buranınnn
heyyy güzel anne adayı bacişlerimmmm.öncelikle sevgiyle öpüyorum sizleriii.sonrada bişey yapmamkıslar nasılsınız umarım herkesler iyidir.ben iyi sayılırım çok şükür.bugün garip garip rüyalar gördüm kıslarrr.eve giren hayvanın haddi hesabı yoktu rüyamda.bi tane çirkin böyle hastalıklı bi kedi vardı.eşime hemen bu kediyi çıkar evden diyorum,sakın yaklaşma kabakulak olursun diyorum eşime(ne alakaysa :) ) ve dışarı çıkarıyo.sonra o kadar güzel bi muhabbet kuşu giriyoki içeri.sarımtrak renkleri var.sonra hani şu yağmur ormanlarında gördüğümüz renkli tüyleri olan güzel kuşlardan biri daha giriyo içeri.ay bi seviniyom ki kuşları görünce...işte böyle bi rüyaydı ne bileyim Allah hayra çıkarsın inşallah.
Öncelikle hayırlara gitsin canımcım..ruyada kedi namkör ınsana benzer evıne sureklı gıren ama sızın ıcın hıcte hoş şeyler dusunmeyen bırı var yanı hastalık kadar sıze bulaşmak ısteyen bırı ama evden uzaklastırdıgınız ıcın sıze bır zararı olamıyacak ondan kurtulduktan sonra evınıze hoş muhabbetlı gunler sızı beklıyo kuşlar buna ısaret ve kuş haberdır en yakın zamanda guzel haberler alıp mutlu olacanız ve aklıma geldı yanlıs anlama canım ama kurtajın senın ıcın cok hayırlı olmus kurtulmussun daha kötusu olabılırdı RABBIM hakkımızda hayırlısını versın...
Gunaydin arkadaslarr. Benim reglim azaldi agrim hafifledi ama ilk gun rapor aldim yattim aman allahim neydi ooo:-( accikta olsa umutlanmaninda verrdigi yikintiyla sarsilsamda o minnacik degerin beni etkileyip sebege cevirmesine izin vermedim allahtan yoksa daha agir bir depresyon beni bekliyor olurdu! Neyseki bu ay kounup tatile yogunlasmaya karar verdim, esimi yazliga ggonderdim bende yengemle gelin gorumce tura gidiyorusss;-) goncam buna asla izin vermezdi ama yasadiklarim biraz agir geldi bu ara sadece bebek degil zorr gunlerr... Yolculadigim anda ozlemeye basladim esimi 3 gun... Ilk ayriligimiz oldugundan cok etkilendim ama bazen uzak olmak iyidir bize cok iyi gelecek,dip dibe dedikodumuz cikti vallaa:-D bu ay bebek isteyen herkesin rabbim sesini duysun,size gonlunuzdekine sahip olmayi nasip etsin... Hepinizi kocaman kokulu kokulu opuyorum anacim,ozleyin benii emi. Havalar nasil olursa olsun sizin havaniz gunesli olsun,bayyyy;-)
Öncelikle hayırlara gitsin canımcım..ruyada kedi namkör ınsana benzer evıne sureklı gıren ama sızın ıcın hıcte hoş şeyler dusunmeyen bırı var yanı hastalık kadar sıze bulaşmak ısteyen bırı ama evden uzaklastırdıgınız ıcın sıze bır zararı olamıyacak ondan kurtulduktan sonra evınıze hoş muhabbetlı gunler sızı beklıyo kuşlar buna ısaret ve kuş haberdır en yakın zamanda guzel haberler alıp mutlu olacanız ve aklıma geldı yanlıs anlama canım ama kurtajın senın ıcın cok hayırlı olmus kurtulmussun daha kötusu olabılırdı RABBIM hakkımızda hayırlısını versın...
Gunaydin arkadaslarr. Benim reglim azaldi agrim hafifledi ama ilk gun rapor aldim yattim aman allahim neydi ooo:-( accikta olsa umutlanmaninda verrdigi yikintiyla sarsilsamda o minnacik degerin beni etkileyip sebege cevirmesine izin vermedim allahtan yoksa daha agir bir depresyon beni bekliyor olurdu! Neyseki bu ay kounup tatile yogunlasmaya karar verdim, esimi yazliga ggonderdim bende yengemle gelin gorumce tura gidiyorusss;-) goncam buna asla izin vermezdi ama yasadiklarim biraz agir geldi bu ara sadece bebek degil zorr gunlerr... Yolculadigim anda ozlemeye basladim esimi 3 gun... Ilk ayriligimiz oldugundan cok etkilendim ama bazen uzak olmak iyidir bize cok iyi gelecek,dip dibe dedikodumuz cikti vallaa:-D bu ay bebek isteyen herkesin rabbim sesini duysun,size gonlunuzdekine sahip olmayi nasip etsin... Hepinizi kocaman kokulu kokulu opuyorum anacim,ozleyin benii emi. Havalar nasil olursa olsun sizin havaniz gunesli olsun,bayyyy;-)
Öncelikle hayırlara gitsin ama cok etkıleyıcı bır ruya gormussun kesınlıkle rahmanı..Çok istediğin birşey seni sıkıntıya sokmuş ama kafanda hayal ettıgın şey seni feraha cıkarmıs sımdı hayatına gecırmen lazım evet oyle gosterıyorkı bebegını dusurmussun daha olusmamısken olsaydı kızın olacaktı ama cok aglamak cok gulmek demektır guzel şeyler senı beklıyo bebegıne sarılmak özlem gıdermek cok isteyıp hayalını kurdugun bır olayın daha olusmadıgını sadece özlemekten ıbaret olacagını cok yakında herseyın duzelecegını gosterıyo ve mezarlık dunyevı hayatını bıraz kenara bırakıp ehıret hayatınıda dusunmen gerektıgını gösterıyo annenden guc alıp sıkıntılardan kurtulacan allahın izniyle...
Adetim 4 gün geçti sizce hamile miyim neden negatif çikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?