- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 198
- Konu Sahibi pembemasal
-
Canım günaydın? Nasılsın? Diğer topikte pko'lu bir arkadaşımız kendi kendine hamile kaldı. Pko hamileliğe engel değil hiç merak etme. Ama biraz geç olabiliyormuş hepsi bu.
Beni de ekler misin listeye? BAT 16 haziran
Günaydınlaaaaaaaaaarrr heeyyy uyanın yaaaa kac gundur sessiz gemi şarkısını dinliyorumkızlar bır foruma takıldım dunden gayrı kafayı yedırtecek kadın bıze eşime cok buyuk yanlıs yaptım adı altında bır forum acmıs ben daha once hıc bu kadar kalabalık forum gormedım anam yazan yazana gulmekten geberıyoz bır ara bakın ıstersenız
merhabalar bende size hikayemi anlatayım sözde 2 yıllık evliyim ama sadece 8 aylık bir geçmişim var vajinismus terapisi gördüm ve yeneli bu kadar süre oldu.bu süre zarfında bebişi tutturamadım dr gittim hormon tahilleri muayne felan da yapıldı bir şey yok seneyi doldurun öyle gel dediler bende her ay umutla bekliyorum bu ayda ovulasyon testi aldık pozitif günü gördük ama malesef yatıya misafir geldi ve biz degerlendiremedik yani hazirana yazmama ragmem bu aydan umudum yokbatım 15 haziran dilerim isteyen herkesin kocamam kocaman göbişi olur ve kırmızıları biz yeneriz :)
hayırlısı olsun canım ıyı dıleklerımız kabul olur ınsAllah merak etme bız kac aydır ugrasıyoruz her aya ozel topşkler acıyoruz sabırlıyız cunku bılıyoruz Allah bızden ıyı bılıyor saglıklı hayırlı bır evlatı ne zaman getırecegını
günaydın şeker kızlarrr.ayyyy ben çok yorgun birşekilde 1 haftay daha girdimmm.görüşmeyel neler yaptınız bakayım siz
Hoşgeldin şekerlik bız aynı dedık gulduk yoklugunu cok aradık sınır oldum hee gezmektenmı yoruldun piiss alçak köfte
merhabalar bende size hikayemi anlatayım sözde 2 yıllık evliyim ama sadece 8 aylık bir geçmişim var vajinismus terapisi gördüm ve yeneli bu kadar süre oldu.bu süre zarfında bebişi tutturamadım dr gittim hormon tahilleri muayne felan da yapıldı bir şey yok seneyi doldurun öyle gel dediler bende her ay umutla bekliyorum bu ayda ovulasyon testi aldık pozitif günü gördük ama malesef yatıya misafir geldi ve biz degerlendiremedik yani hazirana yazmama ragmem bu aydan umudum yokbatım 15 haziran dilerim isteyen herkesin kocamam kocaman göbişi olur ve kırmızıları biz yeneriz :)
kızlar az once bı forumda ada cayı yagı ve elma yagının ıkısının ayrı ayrı 3 aksam vajınaya sokuldugunu anlatıyo buyuk bır pamukla kı ben yapmıyıcam tuhaf geldı bıraz enfeksyon sokuyor dıyorlar aslı var mı yah
geldimi kızzzz kırmızılarrrrr:)?
Eee gunaydın yıkanacam bu akşamporalaktınım düşmüş ama yıne ılac ıcmeye devam edecekmısım bu arada ben bu ay hıc takıp etmıyorum relax olursa olur bende kımse yok dıye dunden berı baska foruma takıldım ama az once baktım edıtorler konuyu kapatmıs cok eglenclıydı aslında
Hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun ben bazen okuyorum vajınusmus forumunu cok ılgımı cekıyor rabbim gönlündekini hayırlara cevırsın...
ben onu bilmem bizim tanıdıklarrr böyle top top şeker gibi birşey vardı ismini hatırlamıyorum.bunu bir hafta boyunca ajkkşamları ilk önce o şeker gibi şeyii bi su var eczaneden alıyoorlar onda bekletip sargı bezine sarıp koyuyorlar 2 gün sonra o bölgede ne kadar enfeksiyon varsa hepsini söktüü.14-15 yıl sonra oğlu olduuu
kızlar az once bı forumda ada cayı yagı ve elma yagının ıkısının ayrı ayrı 3 aksam vajınaya sokuldugunu anlatıyo buyuk bır pamukla kı ben yapmıyıcam tuhaf geldı bıraz enfeksyon sokuyor dıyorlar aslı var mı yah[/QUOT
Bende ılıskı oncesı kesme şeker atmayı duymustum bence artık oluruna bırakmalıyız yaa hepten kafayı yıyecez pempişimmm boşver bitanem tevekkülümüzü kaybetmiyelim nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?