• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Canım günaydın? Nasılsın? Diğer topikte pko'lu bir arkadaşımız kendi kendine hamile kaldı. Pko hamileliğe engel değil hiç merak etme. Ama biraz geç olabiliyormuş hepsi bu.

Beni de ekler misin listeye? BAT 16 haziran

Canım günaydın? Nasılsın? Diğer topikte pko'lu bir arkadaşımız kendi kendine hamile kaldı. Pko hamileliğe engel değil hiç merak etme. Ama biraz geç olabiliyormuş hepsi bu.

Beni de ekler misin listeye? BAT 16 haziran

cıddımısın canım ya valla ınan endıselerım var hala ama hayılrısı dıyıp bıraktım sende durum ne alemde kıstın vardı en son benım klomen den olan kıstı sogan kuru dusurmustu

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

Günaydınlaaaaaaaaaarrr heeyyy uyanın yaaaa kac gundur sessiz gemi şarkısını dinliyorum :36:kızlar bır foruma takıldım dunden gayrı kafayı yedırtecek kadın bıze eşime cok buyuk yanlıs yaptım adı altında bır forum acmıs ben daha once hıc bu kadar kalabalık forum gormedım anam yazan yazana gulmekten geberıyoz bır ara bakın ıstersenız:52:

Günaydınlaaaaaaaaaarrr heeyyy uyanın yaaaa kac gundur sessiz gemi şarkısını dinliyorum :36:kızlar bır foruma takıldım dunden gayrı kafayı yedırtecek kadın bıze eşime cok buyuk yanlıs yaptım adı altında bır forum acmıs ben daha once hıc bu kadar kalabalık forum gormedım anam yazan yazana gulmekten geberıyoz bır ara bakın ıstersenız:52:

gunaydın canım o ne kız kadınler klubnden mı bı de basta takıp edemıyınce sonra yakalamıyorsun kı kony anca oku oku oku :))

merhabalar bende size hikayemi anlatayım sözde 2 yıllık evliyim ama sadece 8 aylık bir geçmişim var vajinismus terapisi gördüm ve yeneli bu kadar süre oldu.bu süre zarfında bebişi tutturamadım dr gittim hormon tahilleri muayne felan da yapıldı bir şey yok seneyi doldurun öyle gel dediler bende her ay umutla bekliyorum bu ayda ovulasyon testi aldık pozitif günü gördük ama malesef yatıya misafir geldi ve biz degerlendiremedik yani hazirana yazmama ragmem bu aydan umudum yok :( batım 15 haziran dilerim isteyen herkesin kocamam kocaman göbişi olur ve kırmızıları biz yeneriz :)

merhabalar bende size hikayemi anlatayım sözde 2 yıllık evliyim ama sadece 8 aylık bir geçmişim var vajinismus terapisi gördüm ve yeneli bu kadar süre oldu.bu süre zarfında bebişi tutturamadım dr gittim hormon tahilleri muayne felan da yapıldı bir şey yok seneyi doldurun öyle gel dediler bende her ay umutla bekliyorum bu ayda ovulasyon testi aldık pozitif günü gördük ama malesef yatıya misafir geldi ve biz degerlendiremedik yani hazirana yazmama ragmem bu aydan umudum yok :( batım 15 haziran dilerim isteyen herkesin kocamam kocaman göbişi olur ve kırmızıları biz yeneriz :)

hayırlısı olsun canım ıyı dıleklerımız kabul olur ınsAllah merak etme bız kac aydır ugrasıyoruz her aya ozel topşkler acıyoruz sabırlıyız cunku bılıyoruz Allah bızden ıyı bılıyor saglıklı hayırlı bır evlatı ne zaman getırecegını

günaydın şeker kızlarrr.ayyyy ben çok yorgun birşekilde 1 haftay daha girdimmm.görüşmeyel neler yaptınız bakayım siz

hayırlısı olsun canım ıyı dıleklerımız kabul olur ınsAllah merak etme bız kac aydır ugrasıyoruz her aya ozel topşkler acıyoruz sabırlıyız cunku bılıyoruz Allah bızden ıyı bılıyor saglıklı hayırlı bır evlatı ne zaman getırecegını

doğru söylüyorsunuz da kul sabırsız işte hemem olsun istiyor :(

günaydın şeker kızlarrr.ayyyy ben çok yorgun birşekilde 1 haftay daha girdimmm.görüşmeyel neler yaptınız bakayım siz

Hoşgeldin şekerlik bız aynı dedık gulduk yoklugunu cok aradık sınır oldum hee gezmektenmı yoruldun piiss alçak köfte:33:

Hoşgeldin şekerlik bız aynı dedık gulduk yoklugunu cok aradık sınır oldum hee gezmektenmı yoruldun piiss alçak köfte:33:

yaaaa yokluğumu naswıl aradın ne hissettin yaşat bana o duygularıııı:52: kız hafta sonu eve cam köşe girdim temizliğe yatak odasının halıları kalktı kollarım kopuyor 2 günde anca bittiii.

Hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun ben bazen okuyorum vajınusmus forumunu cok ılgımı cekıyor rabbim gönlündekini hayırlara cevırsın...

kızlar az once bı forumda ada cayı yagı ve elma yagının ıkısının ayrı ayrı 3 aksam vajınaya sokuldugunu anlatıyo buyuk bır pamukla kı ben yapmıyıcam tuhaf geldı bıraz enfeksyon sokuyor dıyorlar aslı var mı yah

kızlar az once bı forumda ada cayı yagı ve elma yagının ıkısının ayrı ayrı 3 aksam vajınaya sokuldugunu anlatıyo buyuk bır pamukla kı ben yapmıyıcam tuhaf geldı bıraz enfeksyon sokuyor dıyorlar aslı var mı yah

ben onu bilmem bizim tanıdıklarrr böyle top top şeker gibi birşey vardı ismini hatırlamıyorum.bunu bir hafta boyunca ajkkşamları ilk önce o şeker gibi şeyii bi su var eczaneden alıyoorlar onda bekletip sargı bezine sarıp koyuyorlar 2 gün sonra o bölgede ne kadar enfeksiyon varsa hepsini söktüü.14-15 yıl sonra oğlu olduuu

geldimi kızzzz kırmızılarrrrr:)?

Eee gunaydın yıkanacam bu akşam:9:poralaktınım düşmüş ama yıne ılac ıcmeye devam edecekmısım bu arada ben bu ay hıc takıp etmıyorum relax olursa olur bende kımse yok dıye dunden berı baska foruma takıldım ama az once baktım edıtorler konuyu kapatmıs cok eglenclıydı aslında :46:

Eee gunaydın yıkanacam bu akşam:9:poralaktınım düşmüş ama yıne ılac ıcmeye devam edecekmısım bu arada ben bu ay hıc takıp etmıyorum relax olursa olur bende kımse yok dıye dunden berı baska foruma takıldım ama az once baktım edıtorler konuyu kapatmıs cok eglenclıydı aslında :46:

yok bende yapmıcammm.kendimi dinlemicemmm canım ama bir sır vereyim sizee akşam kocamı alışverişe götürdüm.nerde fındık fıstı varsa aldırdımm.neskafe aldırdım.ko0cam diyo ben çok korkuyorummm senden bu ay diyorrr:52:

ben onu bilmem bizim tanıdıklarrr böyle top top şeker gibi birşey vardı ismini hatırlamıyorum.bunu bir hafta boyunca ajkkşamları ilk önce o şeker gibi şeyii bi su var eczaneden alıyoorlar onda bekletip sargı bezine sarıp koyuyorlar 2 gün sonra o bölgede ne kadar enfeksiyon varsa hepsini söktüü.14-15 yıl sonra oğlu olduuu

ay ben onu yapamam:) en ıyısı kalkıp su sogan kurumu hazırlıyıp ıcıyım:))))

kızlar az once bı forumda ada cayı yagı ve elma yagının ıkısının ayrı ayrı 3 aksam vajınaya sokuldugunu anlatıyo buyuk bır pamukla kı ben yapmıyıcam tuhaf geldı bıraz enfeksyon sokuyor dıyorlar aslı var mı yah[/QUOT

Bende ılıskı oncesı kesme şeker atmayı duymustum bence artık oluruna bırakmalıyız yaa hepten kafayı yıyecez pempişimmm boşver bitanem tevekkülümüzü kaybetmiyelim nolur:14:

Back