• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

valla öyle oluyor hafta içi bile bukadar çok yorulmuyorum arkadaşşşşi

Ayşaaaa gıııı sen antalyadaymışın hee hmmm hep tatil yani ne güzelll:21:benımde abım alanya avsallarda yasıyordu ama sımdı adapazarına gerı döndüler ben onun sayesınde 5 yıl her yaz geldım oralara cok gezdım guzel yerlerde ben bıraz acaıp kalıyordum aralarında kapalıyım yaa:9:kendimi çok özel hissediyordum tek olmak ne güzel :3:

Kızlar günaydın,benim bu sabahta gelen giden yok,30 yıldır çok çok az 30 günü geçmişti :18:

Off bıktım şu bekliyenlerden kızımmm bklemeeee gelmesınler pasta borekmı yaptın gelsın dıyeee allah allah yaaa:4:rötar yapsınlar ucagı kacırsınar gelmesinler yaaaaa kapa kulaklarını duymaa:36:

Ayşaaaa gıııı sen antalyadaymışın hee hmmm hep tatil yani ne güzelll:21:benımde abım alanya avsallarda yasıyordu ama sımdı adapazarına gerı döndüler ben onun sayesınde 5 yıl her yaz geldım oralara cok gezdım guzel yerlerde ben bıraz acaıp kalıyordum aralarında kapalıyım yaa:9:kendimi çok özel hissediyordum tek olmak ne güzel :3:

aynen öyle canımmm şimdi ben yıllık iznimi alıcam düşünüyorum düşünüyorum nereye gideyim diye bir yer bulamıkyorum.iznini alan buraya geliyor ben nereye gideyim

Off bıktım şu bekliyenlerden kızımmm bklemeeee gelmesınler pasta borekmı yaptın gelsın dıyeee allah allah yaaa:4:rötar yapsınlar ucagı kacırsınar gelmesinler yaaaaa kapa kulaklarını duymaa:36:

Beklemeyelimde napalım,umud edince geliyor,etmiyoruz bu sefer meraktan geberiyos,test yapmaya korkuyorum,sap gibi tek çizgi fırlayıp gelirse yine :18:

Beklemeyelimde napalım,umud edince geliyor,etmiyoruz bu sefer meraktan geberiyos,test yapmaya korkuyorum,sap gibi tek çizgi fırlayıp gelirse yine :18:

Artık ben hiiiiçç umursamıyorum yeter gayrı hep ben bekledim birazda o beklesin hatta gelsin kapıyı açmıyacam cazası var :19:

Artık ben hiiiiçç umursamıyorum yeter gayrı hep ben bekledim birazda o beklesin hatta gelsin kapıyı açmıyacam cazası var :19:

İlahi Ecelim kayınbabamı aklıma getirdin.Kaynımın doğumunda sabaha kadar beklemiş,doğum olmamış,sonrada yeter benim seni beklediğim azcıkta sen ben bekle demiş,kahveye gitmiş,kayınvalidem de o kahvedeyken doğurmuş :9:

ayyy iğrenççç soğan kürüde ama ne yapıcaz herşey bebeklerimiz için demiiii

canım yapmam dedıgım seylerı yapıyorum ıcmem korunalım hemen hamıle kalırım a nasıl pısmanım ama elden gelen bısı yok hayırlısı artık ne dıyelım bu ay adet olmayı beklıyorum gecek ay da umarım kendılıgınden adet olurum da once bu adet duzene gırer sonra cocuk olucagına ınanıyorum kızlar ya ne bılım Allahın takıdırı ama ıcımde oyle bır hıss var

Kızlaar ben az bişe kaçıyorum arkadasım işe gitti ustalar gelecekmiş benden rica etti ustaların başında dururmusun dıye gerci kızı var evde ama daha kucuk neysee inşallah ustalara yemek vermeye kalkmaz bıde onlarlamı ugrasacam:19:evde net varsa ordanda gırerım sız merak etmeyın benı canlarım(MERAK ETTİĞİNİZİ UMARAK):9::54:

:9::9::9: tamam etmeyiz

Kızlaar ben az bişe kaçıyorum arkadasım işe gitti ustalar gelecekmiş benden rica etti ustaların başında dururmusun dıye gerci kızı var evde ama daha kucuk neysee inşallah ustalara yemek vermeye kalkmaz bıde onlarlamı ugrasacam:19:evde net varsa ordanda gırerım sız merak etmeyın benı canlarım(MERAK ETTİĞİNİZİ UMARAK):9::54:

Kzlar nasiliz nasi gecti h.sonu? Benim lekelenmem durdu ya regle hazirlik,ya kist,ya hamislikk:-) yarin goruces belki yarindan da yakin;-)

Kzlar nasiliz nasi gecti h.sonu? Benim lekelenmem durdu ya regle hazirlik,ya kist,ya hamislikk:-) yarin goruces belki yarindan da yakin;-)

cnm sen pco tedavısı mı goruyordu ne kadar oldu ben gecen ay buyuk kıstımı sogan kuru sayesınde attım bu ay yıne basladım 10 gunluk sogan kurume 4 cu gunumdeyım sen dogal bısı ıcıyormusun

Back