- Konu Sahibi pembemasal
ay ben onu yapamam:) en ıyısı kalkıp su sogan kurumu hazırlıyıp ıcıyım:))))
ayyy iğrenççç soğan kürüde ama ne yapıcaz herşey bebeklerimiz için demiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben onu yapamam:) en ıyısı kalkıp su sogan kurumu hazırlıyıp ıcıyım:))))
eeee kızlar hafta sonu ne yaptınız bakayım herkes tek tek anlatsın.alın size konu buldum.
Gunaydin yavrularr ben hala regl olmadim son bir gunn...
şöyle geçti kızlar;cumartesi sabahı erkenden kalktımmm bir güzel balkonları yıkadım pencereleri sinekliklerin yıkadım cam halı ne varsa hereyleri sildim.saat 4gibi tekneye gittim annem çay demlemiş birgüzel çay içtim annemle ikimiz deniz yeni çıkmı balıkları temizledik akşama kocama balık kızarttım (canınız çekmesin çekerse kocalarınıza söyleyin akşama gelirken getirsinler) sonra uyudum.pazar günü arkadaşıma kahvaltıya davetliydim oraya gittim ordan geldim ütü yaptım.sonra birgüzel duş aldım m.sonra işlerin btmesinin verdiği bir hazla mutlulukla uyudum akşamada arkadaşlarımız yemek daveti vardı orayua gittim sıra sizdeee benim gibi ayrıntılı anlatınnnnelime örgümü aldım dinliyorum
Ben evdeydım kociş çalışıyordu forum forum gezdım fallaasen anlat yedıgın ıctıgın senın olsun neler yaptın hmm
günaydınn kızlar nasılsınız ben bugün iyi gibiyim lavaboya çıkma ihtiyacı duymadım inş bundan sonra böyle devam eder. esra canım sende inş iyi bir dr bulursun canım maşallah bebeişin baya olmuş canım
yavrum benim kocamın 2,5 yıldır hiç izni yok olmadıda ama ben artık yanlız takılmaya alıştım şekerler plan yaparken her zaman tek kişilik plan nyaparımmm
Ayy yavruuuuuu hep iş yapmış titiz arkadaşımMalum çalışan bayanlar öyle oluyor ben evdeyım hergun iş yaptıgım için pazar gunleri hiç yapmam kocam varsada hele hiiiç dokunmam (işlere yani )
Gunaydin yavrularr ben hala regl olmadim son bir gunn...
sağol canım seninkinede maşallah :) bi doktor buldum bu iyi gibi 15 haziranda kontrolümüz var günler geçmiyo.doktora ben her hafta gelsem olmaz mı dedim olmaz dedi stres yapma pozitif düşün dedi de bende düşünecek hal mi bıraktılar.bu tuvalet ihtiyacı bende henüz azalmadı karnımda çok büyüdü zor nefes alıyorum daha 2. ayımızda böyleysek bikaç ay sonra nasıl olurum bilemedim ama neyseki ayrılıyorum işten evimde oturup bekliycem yavruşumu.sen doktora ne zaman gideceksin ?
zormuş ya izinsiz benim kociste pazar günü beni yalnız bıraktı arkadaşı askerden gelmişti onla gitti.gün bitmek bilmedi sanki alışmışım hep onla olmaya.ben daha temizliğe falan başlamadım bu ara baya tembelleştim tül perde yıkanması lazım ama bende tık yok
günaydınn kızlar nasılsınız ben bugün iyi gibiyim lavaboya çıkma ihtiyacı duymadım inş bundan sonra böyle devam eder. esra canım sende inş iyi bir dr bulursun canım maşallah bebeişin baya olmuş canım
Hoşgeldin şeker anne günün aydın olsun canım bebişininde günü aydın oldsun annesini üzmemişmi bugün aferim bir topitop teyzesinden
alıştım arkadaşım ben arada bi kavga ediyorum yeter artıkkk seni sürekli evde beklemekten yoruldummm.neyim beeeenn falan diye bide ağlıyorumm onun moralinide bozuyorum.değişiyorrmu hayır değişmiyor yine öyle devam ediyor