• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 6 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -bat beklemede

irmegan - bat beklemede

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

kızlar bu soğan suyunu bana tarif edebilirmisiniz yani nasıl kullanılır ne zaman içilir ve nasıl yapılır ? birde topiği açan arkadaşım listede ben vardım önce sonra sildin mi beni anlayamadım :) yada ben mi bulamadım mesajı( kusura bakmayın yeni kullanıyorum siteyi :))
(sat - 29 nisan ) hala bekliyorum normalde gecikmezdi ama bakalım tahlilde de çıkmadı bişey hayrlısı diyorum.
bir de adetten bir hafta gögüslerimde muhakkak şişme oluyordu ve hasaasiyet şu öle bişey yaşamıyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
:2:

Sogan kuru ılk once problemımız ne dıye dusunelım kıst mı polıkıstlık mı yoksa enfeksyon mu bunlardan her hangı bırıne sahıpsen yap degılsen doktoe kontrolunden gec son kuru 4 aylık bır uygulamadan ıbaret ılk ay 15 gun sabah ac karnına ve aksam ac karnına ıcıceksın orta boy normal soganı kırmızı beyaz degıl ama 4 e bol ve 2 bardak klorsuz su katarak 5 dk agzı kapalı kaynat ılık ıc ılk basta ıcmesı zor oluyor burnunu kapatıp ıcıyorum ben de:D sonra 2 3 ve 4 cu ay 10 er gun ıc adetıne 15 gun ya da 10 gun kala ıcmeye basla Allah şifa versin Amin

kızlarr hayırlı akşamlaarrr.. öğlen 2 gibi kan verdim 9'da çıkar dediler bu arada taşınacağımız evi temizledik ve çooook yorulduuummmm :25: kan sonucum 2.7 çıktıııı yaniii negatiiiifff zaten çok aşırı umutlanmamıştım ama yinede bi hüzün yaşadımm.. görevli kız direk sonucunuz çıkmış negatif dedi saol yaa dedim bende :9: her neyseeee ben hala hasta olmadım vücudum kendini böyle rahat hissediyo demekkiiii boşverdim artık olana kadar beklicem doktora felanda gitmicemm işte durum buuu.....

hayırlısı olsun canım erteleme ve pazartesi doktara git lütfen

ayyyy benmde lekelenme 3 gündür devam ediyoo kasıklarda arada karıncalaşma hissi gibi birşey oluyooo bugün akıntıyla karışık açııııkkkkkkkkkkk pembemsi açıııkkkkkkkkkkkkkkkk kahvemsi bişiler geldi bir iki damla ama beim bugün 28. günüm yapsam çıkmaz demi boşuna hüsrana uğramayayım bekleyeyim hem belk arkası gelir şor şor :)

kan testi verebilirsin tatlım kesin sonuç olmuş olur

kızlarr hayırlı akşamlaarrr.. öğlen 2 gibi kan verdim 9'da çıkar dediler bu arada taşınacağımız evi temizledik ve çooook yorulduuummmm :25: kan sonucum 2.7 çıktıııı yaniii negatiiiifff zaten çok aşırı umutlanmamıştım ama yinede bi hüzün yaşadımm.. görevli kız direk sonucunuz çıkmış negatif dedi saol yaa dedim bende :9: her neyseeee ben hala hasta olmadım vücudum kendini böyle rahat hissediyo demekkiiii boşverdim artık olana kadar beklicem doktora felanda gitmicemm işte durum buuu.....

Canım boyle bır durum daha vardı gecmıs sayfalarda yazmıstım neyse yıne kısaca yzayım benım karsı komsumun ablasıda gunu gecmıs ıdrar tahlılı kan tahlılı hıc bısı yok hep negatıf dr gıtmıs dr gebelık yok demıs ama kadın hala adet olmamıs tam 3 ay gecmıs ustunden o zaman gostermıs bebek kendını herkes sasırmıs dr bıle şok olmus yanı netıcede allahtan umıt kesılmez belkıde senınde vucudun o belırtıyı verıyo kımbılır.hadı hayırlısı inşallah benım ıcımden guzel şeyler geçiyor lütfen seninde geçsin :54:

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 6 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -bat beklemede

irmegan - bat beklemede

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

Yafriiiiiiiiiiiiimmm beni hala 28 mayısta bıtaktın gıııı hadı at hazıranın 30 na atki böyle olayım :49::9::9::9::9:

merhabalar bayanlar bende buay yanı mayısta 2 gün rötarla adet gördüm malesef yıne hazırana terfı edenlerdenım
pembemasalcım batım:30hazıran

bence yapma öyle dr git canım bekleme sonra sorun olmasın.

amaaann inan hiç umrumda değil cnmm o muayeni olmak istemiyorum ben :14:

hayırlısı olsun canım erteleme ve pazartesi doktara git lütfen

yok cnm gitmicem gelir heralde 1 2 güne kadar...

Canım boyle bır durum daha vardı gecmıs sayfalarda yazmıstım neyse yıne kısaca yzayım benım karsı komsumun ablasıda gunu gecmıs ıdrar tahlılı kan tahlılı hıc bısı yok hep negatıf dr gıtmıs dr gebelık yok demıs ama kadın hala adet olmamıs tam 3 ay gecmıs ustunden o zaman gostermıs bebek kendını herkes sasırmıs dr bıle şok olmus yanı netıcede allahtan umıt kesılmez belkıde senınde vucudun o belırtıyı verıyo kımbılır.hadı hayırlısı inşallah benım ıcımden guzel şeyler geçiyor lütfen seninde geçsin :54:

kuzum keşke öyle olsa ama hiçbir belirtimde yok aksilik gibi yani hiç zannetmiyorum bakalımm rabbim hayırlısını versin ecelim... allah kucaklarımızı boş bırakmasın...

Merhaba arkadaşlar benim bat 16 haziran.3 aydır korunmuyoruz. Bende sizler gibi çok istiyorum hamile kalmayı.Bu ay da pek ümidim yok gibi nedense.Adet olursam hormon tahlili yaptırmak istiyorum.Devlete gitmeyi düşünüyorum daha iyi sonuç alabilmek için sonuca göre doktor değerlendirmiş olur daha sonra özeldeki doktoruma da gösteririm diye düşünüyorum.Sizce çok erken falan demez dimi doktor direk hormon tahlili istiycem muayne olmak istemiyorum orda.Yaptıran arkadaşlar fikir verirse sevinirim.Herkese en yakın zamanda bebiş diliyorum...

kızlar bayadır giremedim... şimdide bir sorunum var oğlum bilgisayarın üstüne basmış ekran kırılmış boyası akmış servisede giderse artık ne zaman gelir bilmem... amaan bide bu çıktı başıma eşimde balıkta daha haberide yok :10:nasıl olcak kaç para giderki o parayı verene kadar yenisini alanlar oluyomuş bunuda alalı 8 ay oldu off yaa...:50:

Kızlar 4 gündür giremedim,hamişimiz var mı? Kayınvalidemin bacağı kırıldı,apar topar memlekete gittik bugün döndük.Benim bat bugündü gelen giden yok ama test yapmayada korkuyorum.Ne bilim negatif çıkarsa diye üzülüyorum.

kızlar merhabalar.biz artık karar verdik.bu ay çalışmalara başlayacağız Allahın izniyle.adetim düzenlidir.3 aydır 28 günü şaşmadı.ilk günü 31 mayısta akşam 10.30-11.00 gibi geldi.hangi günler hamile kalabilirim.

kızlar merhabalar.biz artık karar verdik.bu ay çalışmalara başlayacağız Allahın izniyle.adetim düzenlidir.3 aydır 28 günü şaşmadı.ilk günü 31 mayısta akşam 10.30-11.00 gibi geldi.hangi günler hamile kalabilirim.

10hazıran-20hazıran arası günasırı ılıskıye gırebılırsınız(10-12-14-16-18-20hazıranda) 14ü ve 16sı hamıle kalınması yüksek günlerın basarıalr dılerım:)

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2 ay sonra adet döngüm düzene girdi yineee buna da şükür dimi :) bat 30 haziran :)
cnım adetının duzene gırdıgıne sevındım tedavı gordun mu hangı ılacı ıctınn

Mrb klomeni ne icin verdi doktor merak ettim

yumurtanın gelısımı ıcın verıyor ama yasa gore daha yuksek doz olması gerekıyor ben de 5 gun ıctım sabah aksam ve bende kıst yaptı sogan kuruyle attım kıstı cunku benım yasıma gore dozu coktu

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

Back