- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
Canım merhaba yanlızsın hayırdır nerde cadılarben bu sabah gıttım doktora dedım adetımın 2. gunu bugun poralaktınımı olcturecem hanı cok yuksektı ya dostınex ıcıyordum her neyse ogleden sonra aldım tahlılı dr gosterdım harıka dedı cok düşmüş yani normal degerın altına dusmus ve 2 aydaha ıcecem karnıma baktı yumurtalar cok guzel tertemız dedı ıcımı rahatlattı yanı adetım bıttıkten sonra ıdrar yolu ıltıhabı ıcın tahlıl yapacam hayırlısı allahtan ama dedıgım gıbı kendıme bu ay soz verdım umursamıyacam yumurtada takıp etmıyecem oofff saldım çayıra mevla kayıra bu arada benı bat 30 hazıran dıyelım aşşa yukarı
canım günaydın :) dostinex yumurtalar için iyiymiş, diye duymuştum, sana da fayda etmiştir belki baksana yumurtalar çok güzel demiş dr :) prolaktin zart çıkıp zırt indiği için, değerin düşse de ilaca dvm ettiriyolar, tabi ilaca bu kadar hızlı cevap vermen de çok güzel.
Kıs patateslerı ufak ufak dogra az sıvı yagda kızart ıcıne baharat ta ka sonra servıs etmeden once ıcıne yumurta ılave et bı de kasar dograyabılırsın nefıs oluyor ben yemegı yetıstırmeyınce onu yapıyorum bı de salata mıss
kesinlikleeee yumurtada favorim patatesliiii :) kahvaltı olsun öğlen akşam farketmez yerimmmm. bir de şunu yapın, patetesleri yemeklik boyutunda doğrayın, mantarları aynı şekilde doğrayıp tepside karıştırın, biraz yağ, tuz da ilave edin, atın fırına, pişmesine yakın kaşar rendeleyip üzerine dökün, tekrar fırına... yap bi de çay offff şahane biz bayılırız :)