• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Canım merhaba yanlızsın hayırdır nerde cadılar:35:ben bu sabah gıttım doktora dedım adetımın 2. gunu bugun poralaktınımı olcturecem hanı cok yuksektı ya dostınex ıcıyordum her neyse ogleden sonra aldım tahlılı dr gosterdım harıka dedı cok düşmüş yani normal degerın altına dusmus ve 2 aydaha ıcecem karnıma baktı yumurtalar cok guzel tertemız dedı ıcımı rahatlattı yanı adetım bıttıkten sonra ıdrar yolu ıltıhabı ıcın tahlıl yapacam hayırlısı allahtan ama dedıgım gıbı kendıme bu ay soz verdım umursamıyacam yumurtada takıp etmıyecem oofff saldım çayıra mevla kayıra:54: bu arada benı bat 30 hazıran dıyelım aşşa yukarı

canım günaydın :) dostinex yumurtalar için iyiymiş, diye duymuştum, sana da fayda etmiştir belki baksana yumurtalar çok güzel demiş dr :) prolaktin zart çıkıp zırt indiği için, değerin düşse de ilaca dvm ettiriyolar, tabi ilaca bu kadar hızlı cevap vermen de çok güzel.

Kıs patateslerı ufak ufak dogra az sıvı yagda kızart ıcıne baharat ta ka sonra servıs etmeden once ıcıne yumurta ılave et bı de kasar dograyabılırsın nefıs oluyor ben yemegı yetıstırmeyınce onu yapıyorum bı de salata mıss

kesinlikleeee yumurtada favorim patatesliiii :) kahvaltı olsun öğlen akşam farketmez yerimmmm. bir de şunu yapın, patetesleri yemeklik boyutunda doğrayın, mantarları aynı şekilde doğrayıp tepside karıştırın, biraz yağ, tuz da ilave edin, atın fırına, pişmesine yakın kaşar rendeleyip üzerine dökün, tekrar fırına... yap bi de çay offff şahane biz bayılırız :)

amin canım saol. Canım inş pazartesi günü güzel haberlerle dönersin bize canım . Size birşey söylim canım eğer bulma imkanın varsa bul deve dili yiyenin 3 ay içinde bebeği oluyo kızlar denenmiştir . Benim kayınvalidemde vardı eğer ben hamile kalamasaydım son çare olarak onu yicektim

iyi de kuzum devenin dilini nerden bulcaz?? ben yerim sorun olmaz, işkembe, kelle, paça falan bayılırım :)

Irmeganim hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz ama benim reglim gecccmediki henua iyice degisti tarihleerim, surpriz yani.benim cikmiyo idrarda belkide olmadigi icin ama senin cook gecmis yaptinmi sentest acaba?

Irmeganim hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz ama benim reglim gecccmediki henua iyice degisti tarihleerim, surpriz yani.benim cikmiyo idrarda belkide olmadigi icin ama senin cook gecmis yaptinmi sentest acaba?

canım bende pko var ve adetlerim düzensiz bugün 39. gün ama hiç bu kadar gecikmemişti.. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı belki geç döllenmeyse diye bir umut yaptırıcam işte kan testini... ak koyun kara koyun çıksın ortaya bende rahatlayım dedim... sende ilaç kullandın ama bu ay ve kahve lekelenmen var şüphelenmekte haklısın acabamı diye.. imkanın varsa ki zaten var hastanede çalışıyosun :) sende bi test yaptır bence...

amin canım saol. Canım inş pazartesi günü güzel haberlerle dönersin bize canım . Size birşey söylim canım eğer bulma imkanın varsa bul deve dili yiyenin 3 ay içinde bebeği oluyo kızlar denenmiştir . Benim kayınvalidemde vardı eğer ben hamile kalamasaydım son çare olarak onu yicektim

Deve dilimiiiiiiiiiii:120:yaa ben normalde et yiyemem vejateryenim deve nasıl yicem ooff yaaa :43:

kızlar ben şimdi çıkıyorum akşama haber veririm olumlu yada olumsuz sonucu dua edinde olumlu olsun yaaaaa :14: öptüm hepinizi kocamaaaaannnnnn :16:

ayyy ben onu yiyemem işte yafff neyse bugün sonucum pozitif çıkarda gerek kalmaz inşallah.. kendimi çok kaptırmakta istemiyorumm ama elimde değil...

deve etini kolaylıkla yiyebilirsin. kuzu etinden biraz daha ekşimtrak ama lezzetli bi et. şamda yemiştim ben inanılmaz enfesti

nbr kızlar nasılsınız hava cok sıcak ya bu gun guzeldı annemlerle bı guzel gezdim ve yıne sıddetle soyluyorummm baktınız kı bırseyler yurumuyo bırakın kendı kendıne emeklesın :))

kızlarr hayırlı akşamlaarrr.. öğlen 2 gibi kan verdim 9'da çıkar dediler bu arada taşınacağımız evi temizledik ve çooook yorulduuummmm :25: kan sonucum 2.7 çıktıııı yaniii negatiiiifff zaten çok aşırı umutlanmamıştım ama yinede bi hüzün yaşadımm.. görevli kız direk sonucunuz çıkmış negatif dedi saol yaa dedim bende :9: her neyseeee ben hala hasta olmadım vücudum kendini böyle rahat hissediyo demekkiiii boşverdim artık olana kadar beklicem doktora felanda gitmicemm işte durum buuu.....

kızlarr hayırlı akşamlaarrr.. öğlen 2 gibi kan verdim 9'da çıkar dediler bu arada taşınacağımız evi temizledik ve çooook yorulduuummmm :25: kan sonucum 2.7 çıktıııı yaniii negatiiiifff zaten çok aşırı umutlanmamıştım ama yinede bi hüzün yaşadımm.. görevli kız direk sonucunuz çıkmış negatif dedi saol yaa dedim bende :9: her neyseeee ben hala hasta olmadım vücudum kendini böyle rahat hissediyo demekkiiii boşverdim artık olana kadar beklicem doktora felanda gitmicemm işte durum buuu.....

bence yapma öyle dr git canım bekleme sonra sorun olmasın.

açılan topiği başından okumadım ama bende haziran ayı içi çok umutluyum. eğer listenize benide eklerseniz çok sevinirim.Bu arada umutluyum çünkü ilk defa bu ay klomen kullandım ve sogan suyu yaptım. 2 gündür asırı kasık agrısı yasadım. doktora gittim yumurtaların catlıyo agrı ondan dedi. Bende malum günleri boş geçirmedim. bakalım olcak mı zaman gösterecek tabi herşeyden önce kısmet.

benim lekelenmem olmuştu zuzum yap artık bence testi hatta kanda ver tam kesin olsun fıstığım . ben senden umutluyum bu ay ama hayırlısı bakalım tatlım

ayyyy benmde lekelenme 3 gündür devam ediyoo kasıklarda arada karıncalaşma hissi gibi birşey oluyooo bugün akıntıyla karışık açııııkkkkkkkkkkk pembemsi açıııkkkkkkkkkkkkkkkk kahvemsi bişiler geldi bir iki damla ama beim bugün 28. günüm yapsam çıkmaz demi boşuna hüsrana uğramayayım bekleyeyim hem belk arkası gelir şor şor :)

ayrıca sizlere bir şey danışmak istiyorum. okuduğum kadarıyla çogu kişi klomeni adetinin 5.gününden başlayıp 5 gün kullanmış. ancak benim doktorum günde bir defa 2 adet içip 10 gün kullanmamı söyledi.bunu bana bir zararı olmus olabilirmi acaba .çünkü kist yapıyor iye okumustum.kasık agrımın nedeni kist olabilir miki

kızlar bu soğan suyunu bana tarif edebilirmisiniz yani nasıl kullanılır ne zaman içilir ve nasıl yapılır ? birde topiği açan arkadaşım listede ben vardım önce sonra sildin mi beni anlayamadım :) yada ben mi bulamadım mesajı( kusura bakmayın yeni kullanıyorum siteyi :))
(sat - 29 nisan ) hala bekliyorum normalde gecikmezdi ama bakalım tahlilde de çıkmadı bişey hayrlısı diyorum.
bir de adetten bir hafta gögüslerimde muhakkak şişme oluyordu ve hasaasiyet şu öle bişey yaşamıyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
:2:

Back