Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Canım ya olmadı bak şimdi,bende bugün soracaktım seni merak etmiştim,inşallah güzel haberlerle gelirsin,topiğimizi canlandırırsın...hihoyyyt
Ailene güzel haber verebilirsin inşallah!.. Rabbim hayırlı olanı versin...opuyorumnanaktan

Bizde heyecanla senden cvp bekliyoruz...kaydirigubbakcemile2

Git canım,en azından sorun olup olmadıgını öğrenirsin için rahat eder...
Sorun varsada erkenden tedavisi olur,bebişinde o kadar erken gelir... inş...opuyorumnanaktan

inş. cnm bugün tekrar test yaptırdım emin olmak için... idrar testi negatif pzrtes doktora gidicem inş..

landsarc --------meraktan öldürücen bizi.kaydirigubbakcemile.. inş... hayırlı haberle gel cnm opuyorumnanaktan

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar evet zaman gerçektende çok çabuk geçiyor.Bu cumada hepiniz için dua ettim.Yakın arkadaşım da var hamile kalmak için gün bekleyen onun içinde bol bol dua ettim.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin

Amin canım,bebişinin dogdugu günüde duyarız inşallah...:lepi:

--------allah seninde dileklerini kabul etsin cnm duaların kabul olur inş..

Kızlar,bugünden itibaren günümü geçmiş bulunuyorum...:hooray:
Artık 40 günü tamamlamadan test yapmam sanırım,sabırla 10 gün daha bekliyelim bakalım...
Ahhh...İnşallah sonu güzel biter bu sefer....:Saruboceq:

de hadi bakalım....umarım herşey istediğin gibi olur

hadi hayırlısı cnm bnm inş. vardır bişiylera.s.

gezgin hayırlısı olsun inş. hadi bakalım hayırlı haberler edersin umarım ..
yaa millet bu hamilelik sürecinde nelere dikat ediyorsunuz merak ettim ..
kendini çok yorma filan diyorlar ama kadın milleti yorulmaya mahkum bir varlık ki :) yorulmadan nasıl olacak :))

evde oturanlar fazla yorulmuyo cnm ya ...cnm sen hamilemiydinkiii .....

yok şeyma değilim de hamile kalma sürecinde hep oturulmazki :)) gelenin gidenin oluyor hamile kalacağım da siz öyle oturun gidin diyemiyorsun :))

Amin canım...opuyorumnanaktan

Ya dediğine katılıyorum,bazen bende sitres yapıyorum,ağır iş yaptıgım zaman belim kopuyor,ee ayaklar ise dayanılmaz ağrı ile doluyor gün sonunda...
Bende korkuyorum bazen iş yapmaya,birşey varsa yada olursa etki edermi diye..bilmiyorumkismile
Birde yumurtlama dönemlerindede çok fazla kendimizi yormamamız gerekiyormus,öyle okumustum..Tabi hepsi ne kadar doğrudur bilmiyorum..
Valla biz tevekkül ediyoruz,takdir Allah'dan...

İnşallah canım ya...Bu sefer kaptırdım kendimi,illa olsun bu ay istiyorum çok...
Rabbim sevindirsin hepimizi...Yoksada kalbimi razı kılsın... bilmiyorumkismile

amin cnm ya bilmiyorumkismilebenimde 3. ayım yarın doktora gidicem ben bi görüşiyim bakalım ne diyicek boshayallersmile

amin cnm ya bilmiyorumkismilebenimde 3. ayım yarın doktora gidicem ben bi görüşiyim bakalım ne diyicek boshayallersmile

Bencede git canım,erkenden birşey varsa öğrenmek çok faydalı,benim bir akrabamda cocugu olmuyor diye doktora gitti,yumurtalıkları aşşagıdaymıs sanırım,iğne yaptılar o ay hamile kaldı...Yani varsa birşeylerin caresi aylarca olmuyor diye bekliyeceğimize erkenden öğrenmek,tedavi etmek...
Yoksada zaten içimiz rahat eder,stres yapmadan ilerleriz..
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımmm...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…