Merhaba kızlar,
bugün 4.günüm halen regl olmadım..bu arada hala test de yapamadım..bu sefer kan testi yaptıracam diye inat ettim ama gel gör ki bir türlü hastaneye gidemedim işlerimin yoğunluğundan...bugün de sabah test aldım yine idrar testiyle bakacam..ama onu da birtürlü fırsat bulup yapamadım,birazdan eve gidecem 1 saate kadar belli olur...ama 1 tane aldım kan testi de yaptırrım diye,bakalım ne çıkacak...dua edin çift çizgiyi göreyim..:Saruboceq:
eğer pozitif olursa okadar güzel olacakki,bu akşam ankaraya uçuyorum tüm ailem orda olacak çok güzel tesadüfle böylece müjdeli haberi yüzyüze verebilecem..çok istiyorum böyle olmasını bakalım hayırlısı Allahtan...
pztya kadar yokum,sonucu da yazamayabilirim..öptüm hepinizia.s.
Git canım,en azından sorun olup olmadıgını öğrenirsin için rahat eder...
Sorun varsada erkenden tedavisi olur,bebişinde o kadar erken gelir... inş...opuyorumnanaktan
Canım ya olmadı bak şimdi,bende bugün soracaktım seni merak etmiştim,inşallah güzel haberlerle gelirsin,topiğimizi canlandırırsın...hihoyyyt
Ailene güzel haber verebilirsin inşallah!.. Rabbim hayırlı olanı versin...opuyorumnanaktan
Bizde heyecanla senden cvp bekliyoruz...kaydirigubbakcemile2
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar evet zaman gerçektende çok çabuk geçiyor.Bu cumada hepiniz için dua ettim.Yakın arkadaşım da var hamile kalmak için gün bekleyen onun içinde bol bol dua ettim.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin
inş. cnm bugün tekrar test yaptırdım emin olmak için... idrar testi negatif pzrtes doktora gidicem inş..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar evet zaman gerçektende çok çabuk geçiyor.Bu cumada hepiniz için dua ettim.Yakın arkadaşım da var hamile kalmak için gün bekleyen onun içinde bol bol dua ettim.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin
İnşallah canım..yerimseniben
de hadi bakalım....umarım herşey istediğin gibi olurKızlar,bugünden itibaren günümü geçmiş bulunuyorum...:hooray:
Artık 40 günü tamamlamadan test yapmam sanırım,sabırla 10 gün daha bekliyelim bakalım...
Ahhh...İnşallah sonu güzel biter bu sefer....:Saruboceq:
de hadi bakalım....umarım herşey istediğin gibi olur
Kızlar,bugünden itibaren günümü geçmiş bulunuyorum...:hooray:
Artık 40 günü tamamlamadan test yapmam sanırım,sabırla 10 gün daha bekliyelim bakalım...
Ahhh...İnşallah sonu güzel biter bu sefer....:Saruboceq:
gezgin hayırlısı olsun inş. hadi bakalım hayırlı haberler edersin umarım ..
yaa millet bu hamilelik sürecinde nelere dikat ediyorsunuz merak ettim ..
kendini çok yorma filan diyorlar ama kadın milleti yorulmaya mahkum bir varlık ki :) yorulmadan nasıl olacak :))
yok şeyma değilim de hamile kalma sürecinde hep oturulmazki :)) gelenin gidenin oluyor hamile kalacağım da siz öyle oturun gidin diyemiyorsun :))
gezgin hayırlısı olsun inş. hadi bakalım hayırlı haberler edersin umarım ..
yaa millet bu hamilelik sürecinde nelere dikat ediyorsunuz merak ettim ..
kendini çok yorma filan diyorlar ama kadın milleti yorulmaya mahkum bir varlık ki :) yorulmadan nasıl olacak :))
hadi hayırlısı cnm bnm inş. vardır bişiylera.s.
İnşallah canım ya...Bu sefer kaptırdım kendimi,illa olsun bu ay istiyorum çok...
Rabbim sevindirsin hepimizi...Yoksada kalbimi razı kılsın... bilmiyorumkismile
amin cnm ya bilmiyorumkismilebenimde 3. ayım yarın doktora gidicem ben bi görüşiyim bakalım ne diyicek boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?