- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlaaarrr yerimseniben uzun bı aradan sonra vakıt bulup gırebildim nete.
hamileliğimin 10. haftasındayız allahın iznıyle amaaaaa gunler gecmek bilmiyooo. bulantı,kusma derken bu aralar baya bıııı yorgun düştü vücudum. zaten düşük riskımızden dolayı dr. süreklı yatmamı önermişti. bir de yatıyorum diye zamanı hıç geçiremiyorum.
çok zor ama çok güzel duygular içerisindeyim. rabbim isteyen herkeslere versın ve yaşatsın inşallaaahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ara ara yıne gırıp sızlerı takıp edıyorum guzel haberlerınızı en kısa zamanda almak umuduyla. kib kızlar a.s.
henüz regl olmadım ama test filan da yapmadım...aslında biran önce yapıp kafamı rahatlatıp bebiş yoksa da regl olmam lazım..sırf bunu için bile test yaparım..ama bu sefer kan testi mi yaptırsam diye düşündüm,idrar daha erken olabilir diyee,ama bugün geçti artık,belki akşam eve giderken test alırım..eyvahedigeldismile
Bu arada kızlar gün doktora gittim...
Hem günümün devamlı değişmesi,dengesiz olmam-tatlicadiarzu-,
hem adetimin ilk günü cektiğim feci agrı,
hem yumurtlama günlerimi anlıyamamam...
Ve bebek istediğimizi sorun olup olmadıgını şimdiden öğrenmek istediğimi söylemek için..Yumurtalıklarda veya baska birseyde...
Geçen ay 6ında oldum dedim,oda bana adetin bir hafta gecsin,olmassan gene bir kaç gün daha gecsin öyle gel dedi...İnşallah gelmez tabi:Saruboceq:
Şimdi baslıyamayız tedavi yada baska birseye dedi,hamile olup olmadıgını ilk önce öğrenmemiz lazım dedi..
Ve döndük...
İnşallah olmam ve gittiğimde günüm geçtiği için gitmiş olurum:Saruboceq:
Rabbim hayırlısını versin hepimize...
Mrb kızlar sabah kadın doğuma gittim bebek istiyoruz dedim tahlil gerkeirmi fln anlattım doktora allahtan çok ii bi doktor çıktı.alttan fln bakmadı bütün tahlillerimi yapalım size dedi 4 tüp kan alındı idrara bakıldı
az önce netten baktım sonuçlarıma herşey normal görünüyor. Bitek tiroid kaldı oda haftaya çıkacak sonuç.i nş sorun çıkmaz ondada şimdilik herşey temiz şükür.
Kan grubumada bakılıyor henüz çıkmamış o. Gerçi 0 + ama bakalım aynımı çıkcak
hadi hayırlısı cnm umarım regl gelmez 9 ayyyyyy :CüvCüv:
meraba arkadaşlar; bende bu yaz hamile kalmak istedim, haziran ayında denedik olmadı , şimdi temmuz ayının sonuçlarını bekliyorum adetime beş gün kaldı , umutla bekliyorum bende , ama bundan sonraki aylar için umudum yok , çünki kayınvalidem yoğunbakımda ve durumu kritik, zor bir süreç bekliyor bizi, bende çok üzülüyorum tabi ama elbette eşim çok daha üzgün , hayırlısını dilemekten başka çare yok sanırım...
Hoşgeldin Canım öncelikle çok geçmiş olsun,sabır versin Rabbim ve şifa...
Ve İnşallah en hayırlı sonucu alırsınız bebek konusunda,
sizi rahatlatıcak mutlu edicek en hayırlı zamanda gelir inşallah...:Saruboceq:
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin.... HAE
ay ne kadar güzel duygular aman cnm dikkat et kendine bizlerede dualarını eksik etme .... inş. sorunsuz bi şekilde hayırlısıyla kavuşursun bebişine ....slm kızlaaarrr yerimseniben uzun bı aradan sonra vakıt bulup gırebildim nete.
hamileliğimin 10. haftasındayız allahın iznıyle amaaaaa gunler gecmek bilmiyooo. bulantı,kusma derken bu aralar baya bıııı yorgun düştü vücudum. zaten düşük riskımızden dolayı dr. süreklı yatmamı önermişti. bir de yatıyorum diye zamanı hıç geçiremiyorum.
çok zor ama çok güzel duygular içerisindeyim. rabbim isteyen herkeslere versın ve yaşatsın inşallaaahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ara ara yıne gırıp sızlerı takıp edıyorum guzel haberlerınızı en kısa zamanda almak umuduyla. kib kızlar a.s.
Ve bebek istediğimizi sorun olup olmadıgını şimdiden öğrenmek istediğimi söylemek için..Yumurtalıklarda veya baska birseyde...
Geçen ay 6ında oldum dedim,oda bana adetin bir hafta gecsin,olmassan gene bir kaç gün daha gecsin öyle gel dedi...İnşallah gelmez tabi:Saruboceq:
Şimdi baslıyamayız tedavi yada baska birseye dedi,hamile olup olmadıgını ilk önce öğrenmemiz lazım dedi..
Ve döndük...
amin cnm bnm.... sevindim bak doktora gitmene bende gidebilirim belkii çünki arada baş dönmesi ;mide bulantım devam ediyor çok olmasada nadir...........ayrıca adetimde diğer aylara nazaran az oldu şüpheleniyorum bakalım neler olucak ......
Mrb kızlar sabah kadın doğuma gittim bebek istiyoruz dedim tahlil gerkeirmi fln anlattım doktora allahtan çok ii bi doktor çıktı.alttan fln bakmadı bütün tahlillerimi yapalım size dedi 4 tüp kan alındı idrara bakıldı
az önce netten baktım sonuçlarıma herşey normal görünüyor. Bitek tiroid kaldı oda haftaya çıkacak sonuç.i nş sorun çıkmaz ondada şimdilik herşey temiz şükür.
Kan grubumada bakılıyor henüz çıkmamış o. Gerçi 0 + ama bakalım aynımı çıkcak
hayırlısı olsun cnm ...herşey gönlünce olur inş...opuyorumnanaktan
meraba arkadaşlar; bende bu yaz hamile kalmak istedim, haziran ayında denedik olmadı , şimdi temmuz ayının sonuçlarını bekliyorum adetime beş gün kaldı , umutla bekliyorum bende , ama bundan sonraki aylar için umudum yok , çünki kayınvalidem yoğunbakımda ve durumu kritik, zor bir süreç bekliyor bizi, bende çok üzülüyorum tabi ama elbette eşim çok daha üzgün , hayırlısını dilemekten başka çare yok sanırım...
çok geçmiş olsun cnm söylemek ne kadar zor olsada fazla strest yapma inan sanırım şu bebek stresten olmuyor ...inş. hayırlı haberlerini alırız cnm ...:1hug:
ay ne kadar güzel duygular aman cnm dikkat et kendine bizlerede dualarını eksik etme .... inş. sorunsuz bi şekilde hayırlısıyla kavuşursun bebişine ....
Ve döndük...
amin cnm bnm.... sevindim bak doktora gitmene bende gidebilirim belkii çünki arada baş dönmesi ;mide bulantım devam ediyor çok olmasada nadir...........ayrıca adetimde diğer aylara nazaran az oldu şüpheleniyorum bakalım neler olucak ......
AYYY İNŞALLAH YA İNŞALLLAHHHHHH BEBİŞ VARDIR.
BENİMDE YUMURTLAMA ZAMANIM TAM FENA BELİM VE KASIKLARIM AĞRIYO
merhaba kızlar bende epeydir uğrayamadım biz 3. ayımızı doldurduk artık bebeiş şimdilik gayet iyi yazmasamda sizi mutlaka takip ediyor ve bütün isteyenler için bebiş duası ediyorum.
merhaba kızlar bende epeydir uğrayamadım biz 3. ayımızı doldurduk artık bebeiş şimdilik gayet iyi yazmasamda sizi mutlaka takip ediyor ve bütün isteyenler için bebiş duası ediyorum.
bayanseyma... amin cnm bnm.... sevindim bak doktora gitmene bende gidebilirim belkii çünki arada baş dönmesi ;mide bulantım devam ediyor çok olmasada nadir...........ayrıca adetimde diğer aylara nazaran az oldu şüpheleniyorum bakalım neler olucak ......
AYYY İNŞALLAH YA İNŞALLLAHHHHHH BEBİŞ VARDIR.
BENİMDE YUMURTLAMA ZAMANIM TAM FENA BELİM VE KASIKLARIM AĞRIYO