Canım ben o şekilde beklemedim aslında 1-2 kere bekleyeyim dedim eşim ne gerek var zaten olacaksa olur dedi. Böyle şartlandırma kendini rahat ol sonra üzülürsün dedi. Bende beklemedim. Ayrıca ovülasyon testi kullandım bu ay. Şartlamadık kendimizi sadece birlikte olmak istediğimiz için yumurtlama öncesi ve yumurtlama zamanında hemen hemen hergün ilişkide bulunduk.:kedi: Hatta ovülasyon testinde pozitifi gördükten 2 gün sonra eşim iş seyahatına gitti. Bir hafta kadarda ayrı kaldık.Demekki zamanına denk gelmişki oldu. Ama kesinlikle şuna inanıyorum ki bebek için ilişkide bulununca olmuyor sanırım. Ben geçen ay ev ödevi gibi şartlamıştım kendimi 1 günden fazla ara vermeden ilişkide bulunuyorduk. Daha fazla ara vermek istemiyordum. Hep olup olmadığını düşünüyordum. Bu ay rahat bıraktım akışına hatta eşime dedimki bu ayda olmadı. Ama meğer olmuş Allahıma şükürler olsun. Arkadaşımda bana aynı şeyi öylemişti. Oda ilk ay çok heyecan yapmış onunda ilk ay olmamış. İkinci ay hiç beklemiyorken hamile olduğumu öğrendim dedi. Sende rahat olmaya çalış canım. Vakti gelince bir bakmışsınki hamilesin. :CüvCüv:İnşaallah yardımcı olabilmişimdir.olumunekankayizsmilezemuszemus
hayırlı olsun darısı başımıza inş..ben de bu ay aynı senin gibi gün aşırı çalışma yaptım ..yatakta 1 saat bekledim ama olmadı ...çok umutluydum olur diye kafama da takmadım aslında ama bekledim de olmasını ...bu ay o kadar sıkmayacağım ..istediğim zaman çalışma yapacağım ...ovulasyon testi kullandım ona göre çalışma yaptım ama cık olmadı nedense ...üzülmüyorum ama bu kadar sık ilişkiye girmeme rağmen neden olmadığını anlamıyorum demekki nasip değilmiş ...ALLAH hakkımızda hayırlısını versin ..bir de her gün çalışma yapılınca sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum ..