Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

amin cnm bnmmm......sağol .. bişiy sorucam böyle sorulardan hoşlanmam ama mesela ilişkiden sonra bi süre bekledinmi yatarak ne biliyim mesela ben ilk ayda 20---30 dk bekliodum bu ay 40dk dan fazla amaa demekki olmuyucağı varmışşş cnm bide düzenli olarakmı ilişkide bulundunuz 1 gün ara ile deniliyoda genelde........soruyorum amaa bi yöndende çok çekindimm ::kedi:kusr. bakma yaaboshayallersmile

aynen öyle hayır olsun cnm sağlıklı hayırlı evlat olsunnn........beklemekten başka yapıcak bişiy yokk boshayallersmilesende stres yapmaa fazla cnm vallaa benim stresten 1 hafta geçikti geçikmeyen adetimmm bebek düşünmeyee başladık adette bozdu düzenini benle beraberkafamçokkarıştı

oluruna bırakmak lazım galiba inş. cnm aminnnnnnnnn tüm anne olmak isteyenlere inş... sende inş... hayırlsı ile sıkıntısız geçirirsiz hamileliğini sonrada bir nefeste bebişine kavuşursun inş.yerimseniben:Saruboceq:

selamlar herkese tatilden döndüm topiğe uğrayayım dedim ben bu ay regl oldum bebiş yok ..çok uğraştım bu AY AMA nasip dğilmiş ...yalnız başımdan şöyle ilginç bir olay geçti...reglim 3 gün geçmişti ...adet sancısı gibi sancım vardı ama faklı olarak belim çok ağrıyordu ..öylesine idrar testi alayım bi yapayım dedim ...idrar testi pozitif çıktı ..şoka uğradım ..öyle çok sevindimki anlatamam ..belki ben yanlışımdır diye yengeme de testi gösterdi m ..o da kesin hamilesin dedi tebrik etti ...ama içimde bir his var içim içimi yedi kesin emin olmadan eşime söylemeyecektim.sağlık ocağına gittik ama akşam olmuştu yarına kaldı kan testi..içim bir tuhaftı gittim farklı markabir test daha aldım ...akşam testi tekrar yaptım test negatifti ...moralim çok bozuldu gittim bir tane daha aldım ...4-5 saat sonra tekrar yaptım yine negatifti ...ertesi gün de regl oldum zaten...bu olay nasıl olmuş olabilir..bu seferki reglimde bir de kanamam çoktu ve ufak ufak kan pıhtıları geldi ..hayırdır inş...ben de regl oldum diye bu durum için doktora gitmedim

tühh yaa çok ilginç boshayallersmile cnm yaa geçmiş olsun ........hayılısı olsun cnm bnimde olmadı bu ay akannehir

canım kimyasal gebelik yaşamışsın muhtemelen

kızlar adetime 10 gün var daha.ama midem bulanıyo...psikolojikte olabilir biliyorum ama eğer gebelik varsa bile 10 gün öncesinden böyle bir belirti olabilirmi

Gezginciğim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Darısı başına en kısa zamanda inşaallahzemuszemus

Amiiinn canım!.. Bu ay olmasını cok ıstıyorumbilmiyorumkismile Gecen ayda cok istiyordum aslında,ama testler ve gecikme psikolojimi iyice bozunca adet olmayı istedim... Oldugumdada acayip rahatladım gercekten...
Simdi erkenden testlerle ugrasmıcam diyorum,ki uzak duruyorum cok sukurkaydirigubbakcemile3 Bakalım nasıl biticek sonumuz...
İnşallah senin gibi güzel haberler vermek nasip olur...opuyorumnanaktan

Amin...Oyle gercektende alt üst oluyor hersey...
Valla anne olmak kolay değil,basında bile neler cekiyoruz canım bakarmısınboshayallersmile
Basta sabretmeyi öğrenmemiz gerekiyor bunu anladım...
Bakalım ne zamana heyecanımız katlanıcak...

Canım hosgeldin tekrardan aramıza...opuyorumnanaktan
Ve cok gecmiş olsun...
Zor duygulardır eminim...
İnşallah biir dahaki ay güzel haberler verirsin canım...
Bana da düşmüş olabileceği gibi bir his geldi,gene bilemeyiz tabi...:bbo:

Bu arada listedeki CEYGÜL arkadasımıza rastladım gecen sitede bir topikte,sanırım 11 haftalık bebeğini kaybetmiş...:1no2:Eğer buraya da gelirse şimdiden yazmak istiyorum,Cok geçmiş olsun canım,üzme kendini,demek ki yasıyacak ömrü yokmus,vaadi dolmus...Rabbim sana en güzellerini en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin...duacıyım...

Son düzenleme:
kızlar adetime 10 gün var daha.ama midem bulanıyo...psikolojikte olabilir biliyorum ama eğer gebelik varsa bile 10 gün öncesinden böyle bir belirti olabilirmi

valla cnm benimde bulandı afedersin çıkardım bile ama üşütmüştüm ondandı demek ilaç aldım yine bulantım devam etti stresten oldu benimkii çünki bu ayda negatif sonuç............ama inş. seninki strestten değildir hayırlısı olsun cnm hakkında :Saruboceq:boshayallersmile

gerçektenmi çok üzüldüm yaaaaa çok zor olSA gerek ondan herşeyin hayırlısını istemek gerekboshayallersmile çok geçmiş olsun arkadaşımıza ya :umursamaz: rabbim bitane daha sağlıklı bi evlat verirde yüzünüü güldürür inş.

Canım ya psikolojik ki bunu hepimiz yasıyoruz nerdeyse adetimiz yaklasınca,ama hüsran cıkıyor:hulya: Yada bazı kisilerde erkenden belli olabiliyor,sunu düşün kimi hiç bulantı yasamıyor,kimi bütün günlerini 3 ay bulantı ile geciriyor,annem gibi...bilmiyorumkismile
Belli olmaz yani...
Adetlerin kac günde bir geliyor canım düzenlimisin??...

yoncalodi arkadaşım çook tebrik ediyorum rabbim kucağınıza da almak nasip etsin inşallah
seymacvım sende üzülme lütfen biliyorum çok hevesleniyo insan ama hayırlı zamanda gelsin inşallah bebeğiniz
haftaya yeni bir hamle ile başladık devamı gelir umarım

28 günde bir adet oluyorum canım...yaa BİLİyorum çok kafamıza takıp kendimizi dinliyoruzzz...ahhh bir rahat olabilsek herşey yoluna girecekte nerdeeeeeee

-------amin cnm sağol cümlemize hayırlı zamanda gelsin inş.

amin canım çok teşekkür ederim. Darısı başına zemuszemus

Canım ben o şekilde beklemedim aslında 1-2 kere bekleyeyim dedim eşim ne gerek var zaten olacaksa olur dedi. Böyle şartlandırma kendini rahat ol sonra üzülürsün dedi. Bende beklemedim. Ayrıca ovülasyon testi kullandım bu ay. Şartlamadık kendimizi sadece birlikte olmak istediğimiz için yumurtlama öncesi ve yumurtlama zamanında hemen hemen hergün ilişkide bulunduk.:kedi: Hatta ovülasyon testinde pozitifi gördükten 2 gün sonra eşim iş seyahatına gitti. Bir hafta kadarda ayrı kaldık.Demekki zamanına denk gelmişki oldu. Ama kesinlikle şuna inanıyorum ki bebek için ilişkide bulununca olmuyor sanırım. Ben geçen ay ev ödevi gibi şartlamıştım kendimi 1 günden fazla ara vermeden ilişkide bulunuyorduk. Daha fazla ara vermek istemiyordum. Hep olup olmadığını düşünüyordum. Bu ay rahat bıraktım akışına hatta eşime dedimki bu ayda olmadı. Ama meğer olmuş Allahıma şükürler olsun. Arkadaşımda bana aynı şeyi öylemişti. Oda ilk ay çok heyecan yapmış onunda ilk ay olmamış. İkinci ay hiç beklemiyorken hamile olduğumu öğrendim dedi. Sende rahat olmaya çalış canım. Vakti gelince bir bakmışsınki hamilesin. :CüvCüv:İnşaallah yardımcı olabilmişimdir.olumunekankayizsmilezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…