canım hiç üzme kendini. Demekki daha zamanı gelmemiş. Ben geçen ay olmayınca bu aydanda ümidimi kesmiştim. Hiç beklemiyordum nedense. Bana tam bir süpriz oldu. bilmiyorumkismileSeninkide sana süpriz yapacak hemde en ummadığın anda. Anne ben geliyorum diyecek.Allah hepimize hayırlı evlatlar verir inşaalah. zemuszemus
Canım... Hayır olsun,umudunu yitirme,bu ay olmadı diye hiç olmayacak diye bir sey yok,Rabbim dilememiş demek ki..
Sen yüreğini ferah tut,duaya devamm:Saruboceqpuyorumnanaktan
Hem bana bakarsak iyi durumdasın,3.cü deneme ve bekleyişlere geciceksin insallah,ben bu 3 ayda iki kez bu heyecanı yasıyacam,malum bir bucuk ayı bıluyor beklemem...boshayallersmile
Rabbimin takdiri işte...
Üzme kendini olur mu.. sabret inşallah canım...opuyorumnanaktan
canım hiç üzme kendini. Demekki daha zamanı gelmemiş. Ben geçen ay olmayınca bu aydanda ümidimi kesmiştim. Hiç beklemiyordum nedense. Bana tam bir süpriz oldu. bilmiyorumkismileSeninkide sana süpriz yapacak hemde en ummadığın anda. Anne ben geliyorum diyecek.Allah hepimize hayırlı evlatlar verir inşaalah. zemuszemus
selamlar herkese tatilden döndüm topiğe uğrayayım dedim ben bu ay regl oldum bebiş yok ..çok uğraştım bu AY AMA nasip dğilmiş ...yalnız başımdan şöyle ilginç bir olay geçti...reglim 3 gün geçmişti ...adet sancısı gibi sancım vardı ama faklı olarak belim çok ağrıyordu ..öylesine idrar testi alayım bi yapayım dedim ...idrar testi pozitif çıktı ..şoka uğradım ..öyle çok sevindimki anlatamam ..belki ben yanlışımdır diye yengeme de testi gösterdi m ..o da kesin hamilesin dedi tebrik etti ...ama içimde bir his var içim içimi yedi kesin emin olmadan eşime söylemeyecektim.sağlık ocağına gittik ama akşam olmuştu yarına kaldı kan testi..içim bir tuhaftı gittim farklı markabir test daha aldım ...akşam testi tekrar yaptım test negatifti ...moralim çok bozuldu gittim bir tane daha aldım ...4-5 saat sonra tekrar yaptım yine negatifti ...ertesi gün de regl oldum zaten...bu olay nasıl olmuş olabilir..bu seferki reglimde bir de kanamam çoktu ve ufak ufak kan pıhtıları geldi ..hayırdır inş...ben de regl oldum diye bu durum için doktora gitmedim
canım kimyasal gebelik yaşamışsın muhtemelenselamlar herkese tatilden döndüm topiğe uğrayayım dedim ben bu ay regl oldum bebiş yok ..çok uğraştım bu AY AMA nasip dğilmiş ...yalnız başımdan şöyle ilginç bir olay geçti...reglim 3 gün geçmişti ...adet sancısı gibi sancım vardı ama faklı olarak belim çok ağrıyordu ..öylesine idrar testi alayım bi yapayım dedim ...idrar testi pozitif çıktı ..şoka uğradım ..öyle çok sevindimki anlatamam ..belki ben yanlışımdır diye yengeme de testi gösterdi m ..o da kesin hamilesin dedi tebrik etti ...ama içimde bir his var içim içimi yedi kesin emin olmadan eşime söylemeyecektim.sağlık ocağına gittik ama akşam olmuştu yarına kaldı kan testi..içim bir tuhaftı gittim farklı markabir test daha aldım ...akşam testi tekrar yaptım test negatifti ...moralim çok bozuldu gittim bir tane daha aldım ...4-5 saat sonra tekrar yaptım yine negatifti ...ertesi gün de regl oldum zaten...bu olay nasıl olmuş olabilir..bu seferki reglimde bir de kanamam çoktu ve ufak ufak kan pıhtıları geldi ..hayırdır inş...ben de regl oldum diye bu durum için doktora gitmedim
Gezginciğim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Darısı başına en kısa zamanda inşaallahzemuszemus
aynen öyle hayır olsun cnm sağlıklı hayırlı evlat olsunnn........beklemekten başka yapıcak bişiy yokk boshayallersmilesende stres yapmaa fazla cnm vallaa benim stresten 1 hafta geçikti geçikmeyen adetimmm bebek düşünmeyee başladık adette bozdu düzenini benle beraberkafamçokkarıştı
selamlar herkese tatilden döndüm topiğe uğrayayım dedim ben bu ay regl oldum bebiş yok ..çok uğraştım bu AY AMA nasip dğilmiş ...yalnız başımdan şöyle ilginç bir olay geçti...reglim 3 gün geçmişti ...adet sancısı gibi sancım vardı ama faklı olarak belim çok ağrıyordu ..öylesine idrar testi alayım bi yapayım dedim ...idrar testi pozitif çıktı ..şoka uğradım ..öyle çok sevindimki anlatamam ..belki ben yanlışımdır diye yengeme de testi gösterdi m ..o da kesin hamilesin dedi tebrik etti ...ama içimde bir his var içim içimi yedi kesin emin olmadan eşime söylemeyecektim.sağlık ocağına gittik ama akşam olmuştu yarına kaldı kan testi..içim bir tuhaftı gittim farklı markabir test daha aldım ...akşam testi tekrar yaptım test negatifti ...moralim çok bozuldu gittim bir tane daha aldım ...4-5 saat sonra tekrar yaptım yine negatifti ...ertesi gün de regl oldum zaten...bu olay nasıl olmuş olabilir..bu seferki reglimde bir de kanamam çoktu ve ufak ufak kan pıhtıları geldi ..hayırdır inş...ben de regl oldum diye bu durum için doktora gitmedim
kızlar adetime 10 gün var daha.ama midem bulanıyo...psikolojikte olabilir biliyorum ama eğer gebelik varsa bile 10 gün öncesinden böyle bir belirti olabilirmi
Bu arada listedeki CEYGÜL arkadasımıza rastladım gecen sitede bir topikte,sanırım 7 haftalık bebeğini kaybetmiş...:1no2:Eğer buraya da gelirse şimdiden yazmak istiyorum,Cok geçmiş olsun canım,üzme kendini,demek ki yasıyacak ömrü yokmus,vaadi dolmus...Rabbim sana en güzellerini en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin...duacıyım...
kızlar adetime 10 gün var daha.ama midem bulanıyo...psikolojikte olabilir biliyorum ama eğer gebelik varsa bile 10 gün öncesinden böyle bir belirti olabilirmi
28 günde bir adet oluyorum canım...yaa BİLİyorum çok kafamıza takıp kendimizi dinliyoruzzz...ahhh bir rahat olabilsek herşey yoluna girecekte nerdeeeeeeeCanım ya psikolojik ki bunu hepimiz yasıyoruz nerdeyse adetimiz yaklasınca,ama hüsran cıkıyor:hulya: Yada bazı kisilerde erkenden belli olabiliyor,sunu düşün kimi hiç bulantı yasamıyor,kimi bütün günlerini 3 ay bulantı ile geciriyor,annem gibi...bilmiyorumkismile
Belli olmaz yani...
Adetlerin kac günde bir geliyor canım düzenlimisin??...
yoncalodi arkadaşım çook tebrik ediyorum rabbim kucağınıza da almak nasip etsin inşallah
seymacvım sende üzülme lütfen biliyorum çok hevesleniyo insan ama hayırlı zamanda gelsin inşallah bebeğiniz
haftaya yeni bir hamle ile başladık devamı gelir umarım
yoncalodi arkadaşım çook tebrik ediyorum rabbim kucağınıza da almak nasip etsin inşallah
seymacvım sende üzülme lütfen biliyorum çok hevesleniyo insan ama hayırlı zamanda gelsin inşallah bebeğiniz
haftaya yeni bir hamle ile başladık devamı gelir umarım
amin cnm bnmmm......sağol .. bişiy sorucam böyle sorulardan hoşlanmam ama mesela ilişkiden sonra bi süre bekledinmi yatarak ne biliyim mesela ben ilk ayda 20---30 dk bekliodum bu ay 40dk dan fazla amaa demekki olmuyucağı varmışşş cnm bide düzenli olarakmı ilişkide bulundunuz 1 gün ara ile deniliyoda genelde........soruyorum amaa bi yöndende çok çekindimm ::kedi:kusr. bakma yaaboshayallersmile
oluruna bırakmak lazım galibainş. cnm aminnnnnnnnn tüm anne olmak isteyenlere inş... sende inş... hayırlsı ile sıkıntısız geçirirsiz hamileliğini sonrada bir nefeste bebişine kavuşursun inş.yerimseniben:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?