nihayeeet güzel bir habeeer hihoyyyt
yoncacım öncelikle hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla gelsin bebişin
adetinden 1 gün önce test yaptın ilk birde 1 gün sonra yaptın dimi,öyle oluyor...
inşallaah bugün kesinleşir hamileliğin bir problem yoktur..
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet canım önceki 2 ay 30 günde bir adet olduğum için 29. ve 31. günler yaptım testleri. Ama yumurtlama günü ile karşılaştırınca
35.gün yani önümüzdeki pazartesi regl günüm oluyor. Testin silik çıkmasını ona bağlıyorum yinede kısmet tabi.bilmiyorumkismile
amiin...canım bişey soracam ateş ölçmesini ne zamandan itibaren ve nasıl yaptın...
Yumurtlamadan bikaç gün sonra sıcak basması olmaya başladı. Daha öncede bahsettiğim gibi özellikle bacaklarım çok fazla yanıyordu. Vücut sıcaklığımın yükseldiğini hissedebiliyordum. Dijital termometreyle ne zaman aklıma gelirse ölçmeye başladımmafoldumben Günde on kere ölçüyorum heraldekaydirigubbakcemile3
peki 20.gün yumurtladıysan döllenme 1-2 gün içinde oluyor dimi...7gün içindede rahme yerleşiyor,ve bhcg salgılanıyor..ama sen bunu idrarda çok erken öğrenmişsin ozaman öyle değilmi...büyük şans yani,inşallaah kan testinde iyi çıkar,hayırlısı a.s.