How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

stresttende değişebiliyo cnm benim adetim bir senedir şaşmazdı sadece bir iki gün şaşardı geçen ay strestten sanırım 5 gün olamadım amaa inş. bebişin seninledir allah gönlüne göre versin ...

benim adetlerim çok düzenli günü gününe mutlaka gelir 28 günde bir oluyorum bugünde regl günüm merakla bekliyorumm inşallah olmam da bebeğim benimledir herşeyin hayırlısı tabi öncelikle:teytey::teytey:

benim adetlerim çok düzenli günü gününe mutlaka gelir 28 günde bir oluyorum bugünde regl günüm merakla bekliyorumm inşallah olmam da bebeğim benimledir herşeyin hayırlısı tabi öncelikle:teytey::teytey:

aaaay hadi hayırlısı yaa bende çok merak ettim walla
umarım regl olmazsın kaç aydır deniyorsunuz

aaaay hadi hayırlısı yaa bende çok merak ettim walla
umarım regl olmazsın kaç aydır deniyorsunuz

tam 14 aydır yani evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık ama bi türlü olmadı bakalım bugün olucak mıyım inşallah olmam nasip kısmet herşeyyy:dance::dance:

sorma canım ya doktor 1.20 çıkan kan tahliline umut verdi biraz 000 olsa negatif amaa 1.20 bebek yeni döllenmiş olabilir dedii bilmiyorumkismile midem bulandı bi araa gece bıyunca kustuğum için test yaptırdım şimdi geçen ay 5 . günde olmuştum:2: bu ayadetim 4. günüm bitcek bugün midem ara ara karışıyo :bbo: hayırlısı olsun amaa çokda ümitlenmek istemiyorum geçen ay gibi olucak die hayırlısı in ş. allah hayırlısıyla versin varsa cümlemize cnm.........

1.20 çıkan tahliile doktorun umut vermesi çok ilginç,CADIARZU
normalde 5in altında yok derler yaa..
demekki bildiği yada hissettiği bişey var...yenii döllenmiş olma ihtimalinden bahsediyorsa aman dikkat canım,sen kendine dikkat et bari bu aralar ama dediğin gibi fazla düşünüp kendini hazırlama,inşalaalah hayırlısı neyse o olsun..:Saruboceq:

saol iyi dileklerin için cnm bende geçen ayki gibi fazlaa kuruntu yapmak istemiyorum çünki hasta olursam allahın gücüne gitmesin amaa üüzülücem yine ondan pek konuşmuyorum bebişle ilgili .... canım inş. seninde güzel haberlerini alırız ....allah kolaylık versin sanada ne diyim ben,imki düzenliydide noldu bak geçen ay strestten ters düz oldu :S bakalım bu ay allahım sen herşeyin hayırlı olanını bilirsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et bizlere ( gezginime;landsarca;yamana ;gözdeye;mutfakrobotumuyum neyimedaha ismini hatırlayamadığım topikte olann olmayan tüm anne olmak isteyen bayanların yüzünü sen hayırlısıyla güldür allahım ) aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

canım,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,AMİİİN! :Saruboceq:

ALLAHIM NOLURRRRR HERKESİN DİLEĞİNİ DUASINI KABUL ET KAPINDAN GERİ ÇEVİRME ---------------YoNcA LODİ ---çok duygulandım inan 2. ayımdayım amaa heyecandan ölücek gibiyim allah herkesin yüzünüü güldürsünn:( ya KIZLAR KAN TESTİ 1.20 ÇIKIPTA HAMİLE KALAN VARMI :( DOKTORUMM YENİ OLUŞMUŞ OLABİLİR DEDİ BEBEK AMAA İÇİM ÇOK GARİP HİSLER BESLİYO TEST YAPMAYAA BİLE KORKUYORUM ÇILDIRICAK GİBİ OLUYORUM NEDEN BÖYLE OLDUM YAA KURUNTU YAPMAKTA İSTEMİYORUM AMAA OLMUYO:(((

amaaan sakiiin!şeymaa ne yazıkki beklemek ve sabretmekten başka yapacak bişeyin yok...ama sakın stres yapıp kendine zarar verme...takma kafana eninde sonunda olacak öyle düşün ha bu ay ha gelecek ay..birgün olacaak kısmetsee..lütfen yoğunluğu başka şeylere yoğunlaştırki en kısa zamanda güzel haberler alalım senden...no panic!:nazar:

AMİN!!...
İnan bana hepimiz yasıyoruz bu karmasık duyguları,bilmiyorum ne zaman son bulucakbilmiyorumkismile Rabbim uzun sürmeden güldürsün yüzlerimizi..
Ve sabrımızı artırsın...Beklemek duygusu insanı su hayatta yoran ilk sey sanırım...:çok üzgünüm:
Sen sıkma cok kendını canım,dualarımız seninle,güzel haberlerle geliceksin inşallah,bugun olmadı yarın...Belki yarından da yakın!... :asigim:

saol bebeğim yaa:S çok zor amaa şükretmek lazım yaaabenneyaptımki

mrb arkadaşlar beklenmeyen regl tarihim 28 temmuzdu. Salı günü dayanamayıp test yaptım. Belli belirsiz zor seçilen çizgi belirdi. Evde bir test daha vardı başka marka onuda yaptım. Ondada aynı şekilde oldu. Onun üzerine bekleyip cuma günü tekrar ederim dedim ama dayanamayıp bugün yaptım. Ve sonuç çok koyu olmasada uzaktan bile seçilen silik çizgi çıktı.:dance: Bariz bir şekilde ikinci bir çizgi olduğu belli oluyor yani. Yarında gidip kan testi yaptırıcam kısmetse.Bana dua edin kızlar

nihayeeet güzel bir habeeer hihoyyyt

yoncacım öncelikle hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla gelsin bebişin:nazar:

adetinden 1 gün önce test yaptın ilk birde 1 gün sonra yaptın dimi,öyle oluyor...
inşallaah bugün kesinleşir hamileliğin bir problem yoktur..

Hamile olduğumu düşündürecek belirtim olmadı aslında.Bir tek ateşim normalin üzerinde seyrediyor o dikkatimi çekti. Onunda dışında adet öncesi görülen göhüslerde dolgunlaşma ve hasasiyet(göhüs damarlarım çok belirginleşti farklı olarak), Adet olacakmışım gibi kasık ağrısı onunda normal olduğu söyleniyor. İnşaallah yarın güzel haberleri alırım Darısı isteyen herkezin başınaopuyorumnanaktan

cnm sıcak basması oluyordu. Ayrıca bacaklarım çok sıcaktı halada öyle. Eşim bile senin bacakların neden bu kadar sıcak oluyor bu aralar dedi. Ondan sonra bende düzenli olarak ölçmeye başladım ve yüksek olduğunu gördüm.

amiin...canım bişey soracam ateş ölçmesini ne zamandan itibaren ve nasıl yaptın...

canım yüreğini ferah tut. Geç yumurtlamış olaabilirsin o nedenle testte gözükmemiş olabilir. Bende bu ay geç yumurtladım 20.gün nerden biliyosun dersen ovülosyon testi yaptım. Yaklaşık olarak 10 gün önce yani. Yumurta döllendikten sonra 7 gün sonra rahme yerleşiyormuş ve bhcg hormonu salgılanmaya başlıyormuş. Yeterli miktarda çoğaldığında kandan idrara geçiyormuş. Testteki çizginin çok koyu olmaması bhcg hormonunun idrarda henüz az bulunmasıymış. İnşaallah hayırlısı ile bebişin geliyordur. Güzel dileklerin için çok sağol İnşaallah bebişimde benimledir.olumunekankayizsmile

peki 20.gün yumurtladıysan döllenme 1-2 gün içinde oluyor dimi...7gün içindede rahme yerleşiyor,ve bhcg salgılanıyor..ama sen bunu idrarda çok erken öğrenmişsin ozaman öyle değilmi...büyük şans yani,inşallaah kan testinde iyi çıkar,hayırlısı a.s.

1.20 çıkan tahliile doktorun umut vermesi çok ilginç,CADIARZU
normalde 5in altında yok derler yaa..
demekki bildiği yada hissettiği bişey var...yenii döllenmiş olma ihtimalinden bahsediyorsa aman dikkat canım,sen kendine dikkat et bari bu aralar ama dediğin gibi fazla düşünüp kendini hazırlama,inşalaalah hayırlısı neyse o olsun..:Saruboceq:

----------amin cnm bilmiyorum amaa insan ister istemes umutlanıyo işdeher denilene hofffffff sıkıntıdan çatlıcammm :oklava:

canım,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,AMİİİN! :Saruboceq:

amaaan sakiiin!şeymaa ne yazıkki beklemek ve sabretmekten başka yapacak bişeyin yok...ama sakın stres yapıp kendine zarar verme...takma kafana eninde sonunda olacak öyle düşün ha bu ay ha gelecek ay..birgün olacaak kısmetsee..lütfen yoğunluğu başka şeylere yoğunlaştırki en kısa zamanda güzel haberler alalım senden...no panic!:nazar:

------------saol cnm iyi dileklerin için çok teşekkürler sıkıntısız bişey yokki bu hayatta :

bugün doktora gittim arkadaşlar ...doktor bebeğin döllenmesi gereken yerde bişey gördü regli olduktan sonra tekrar bakıcam orda duruyorsa kürtaj yapıcam dedi korkulcak bişey olmadığını söyledi..spermin orada döllenmesini engelliyormuş ..çarşamba tekrar gidicem yumurtlama varmı yokmu ona bakıcak ..bunun dışında şimdilik bişey yokmuş herhangi bir kist fln dedi..bacakların duvara dayanmasını sordum istiyosan yap dedi ama bu etken değil zaten yarım saat yataktan kalkmıyosun bu yeterli gidicek olan sperm zaten gidiyor duşta geri gelir mesela spermler kadınlar geri aktı bundan olmuyor zannediyor ama alakası yok gitmesi gerekenler gitmiştir ztn diyor ...bakalım çarşambayı bekliyceğiz..inş herşey yolunda gider...

acaba nedir o nasıl sormadın merak etmedin ben olsam öğrenene kadar sorardım wallaa...
neyi kürtaj yapıyor,eğer yumurtaysa reglden sonra kalmaz diyor,kalırsa kürtaj diyor...anlamaadım kafamçokkarıştı,neyse korkulacak bişey yok diyorsa yoktur ama wallaahi merak ettim...
sperm konusunda evet öylee,giden gidiyor başarmak isteyen başarıyor,biz ne yapsak boş sadece biraz yardımcı olabilir o kadar,bir süre yataktan kalkmamak da bundan...çarşamba mı gideceksin doktora,merak ettim,haber ver tatlım

inşallahh canım bende çok istiyorumm müjdeli haber vermeyi bugün regl günüm hiç bir belirti yok ama ben korkuyorum yinede inşallah olmam:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bugün yarın senden güzel müjdeli haberler bekliyoruz,inşallaah yonca uğurlu gelir hepimize sen onun ilk takipçisi olursun:nazar:

doktora mafoldumbeninanmak mafoldumbenistiyorummafoldumben sadece ...mafoldumben

nihayeeet güzel bir habeeer hihoyyyt

yoncacım öncelikle hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla gelsin bebişin:nazar:

adetinden 1 gün önce test yaptın ilk birde 1 gün sonra yaptın dimi,öyle oluyor...
inşallaah bugün kesinleşir hamileliğin bir problem yoktur..

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet canım önceki 2 ay 30 günde bir adet olduğum için 29. ve 31. günler yaptım testleri. Ama yumurtlama günü ile karşılaştırınca
35.gün yani önümüzdeki pazartesi regl günüm oluyor. Testin silik çıkmasını ona bağlıyorum yinede kısmet tabi.bilmiyorumkismile

amiin...canım bişey soracam ateş ölçmesini ne zamandan itibaren ve nasıl yaptın...

Yumurtlamadan bikaç gün sonra sıcak basması olmaya başladı. Daha öncede bahsettiğim gibi özellikle bacaklarım çok fazla yanıyordu. Vücut sıcaklığımın yükseldiğini hissedebiliyordum. Dijital termometreyle ne zaman aklıma gelirse ölçmeye başladımmafoldumben Günde on kere ölçüyorum heraldekaydirigubbakcemile3

peki 20.gün yumurtladıysan döllenme 1-2 gün içinde oluyor dimi...7gün içindede rahme yerleşiyor,ve bhcg salgılanıyor..ama sen bunu idrarda çok erken öğrenmişsin ozaman öyle değilmi...büyük şans yani,inşallaah kan testinde iyi çıkar,hayırlısı a.s.

canım zaten 29. günkü testte belli belirsiz 31. gündede silik çıktı. Çok erken olmasada idrara yeni geçiyor sanırım. Kesin sonucu kan testi verecek. Bugün gidip yaptıracaktım ama yarına kadar bekleyip idrar testini tekrarlamayı düşünüyorum. Çizgide koyulaşma olursa gidip yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü beta hcg de artış olmassa kimyasal gebelik olabiliyormuş. Vücut adet ile birlikte gebeliği sonlandırıyormuşeyvahedigeldismile Bu nedenle çok endişeliyim Dua edin benim için ne olur. İnşaallah en kısa zaman da kavuşuruz yavrularımıza. Hepimiz için hayırlısı olsunzemuszemus

kızlarrrr yaa adetimin üstünden 6 gün geçti hasta olmadım dahaa.....amaa şuda vakii doktor yeni oluşmuş olabilir demişti 1.20 kan sonucuna şimdi idrar testi yaptım negatif ama testte belli olurmuydu olsaydıı tecrübeliler yazabilirmii?

seymacımm,Canım 5 gün geçmiş resmen,inşallah sonuda güzel biter,sitres yapmadan bekle canım dicem ama bana olsa ne halde olurdum kimbilirkaydirigubbakcemile3
Cok haklısın her halinle... Annelik duygusu bambaska birseydir eminim,biz şimdiden bu hale giriyoruz,ilerde nasıl oluruz kimbilir... Rabbim tattırsın hepimize...opuyorumnanaktan
Siteyede bir heyecanla giriyorum ki sormayın,biri HAMİLEYİMM dese ucucam resmenhihoyyyt

yaa kendi kendimize strest yapıyoruzda mantıksız işlerde yapıyoruz doktorun dediğine göre yeni döllenen bebek şuan ozaman dahaa 10 -13 günlük bişe sen kalk ne mantıkla aldıysam idrar testi al ulan şeyma:D kan testinde çıkmayan şey idrarda nasıl çıkar ahh akılsız kafalı şeymaa alsanaalsanasmile

yaa kendi kendimize strest yapıyoruzda mantıksız işlerde yapıyoruz doktorun dediğine göre yeni döllenen bebek şuan ozaman dahaa 10 -13 günlük bişe sen kalk ne mantıkla aldıysam idrar testi al ulan şeyma:D kan testinde çıkmayan şey idrarda nasıl çıkar ahh akılsız kafalı şeymaa alsanaalsanasmile

Olur canım boyle seyler,insan heyecandan hemen birşeyler öğrenmek istiyor,beklemek zor geliyor hepimize...
Sabır bakalım ne olucak sonuc...opuyorumnanaktan
Ne zaman ogreniceksin ?... Ne zaman kan testi yaptırıcaksın canım,eğer adet olmassan?...kaydirigubbakcemile4

acaba nedir o nasıl sormadın merak etmedin ben olsam öğrenene kadar sorardım wallaa...
neyi kürtaj yapıyor,eğer yumurtaysa reglden sonra kalmaz diyor,kalırsa kürtaj diyor...anlamaadım kafamçokkarıştı,neyse korkulacak bişey yok diyorsa yoktur ama wallaahi merak ettim...
sperm konusunda evet öylee,giden gidiyor başarmak isteyen başarıyor,biz ne yapsak boş sadece biraz yardımcı olabilir o kadar,bir süre yataktan kalkmamak da bundan...çarşamba mı gideceksin doktora,merak ettim,haber ver tatlım

:)orda gördüğü yumurta değil döllenmenin olucağı yerde parça var dolayısıyla bebek orda yerleşip döllenmiyor reglimden sonra bakıcak ordaysa hala onu alıcak o zmn orası temizlenmiş olucak ve sorun oysa işimiz kolay dedi bakalım zaman göstericek

Back