• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

canım ben şuan ara dönemdeyim tam...
bikaç gündür çalışmada yapamıyoruz...:kedi:
3 ağustos beklenmeyen regl tarihim,17.gününe kadar gün aşırı ilişkiye girdik ama
dediğim gibi son 4 gündür tık yok,sıcaktan ve yorgunluktan heral uyuyup kalıyoruz,
buay çok takmadım kafaya anlayacağın ama hiç ümidim de yok:gitme:

hayırlısı olsun cnm bnm allah ne derse ol olur bekleyelim bakalım bilmiyorumkismile

şeyma, adetin geçen ne kadar gecikmişti şimdi kaçıncı gündesin?
inşallaaah bu ay güzel haberler veririz beraber,:ecrin_bebek:
benimde hiç gecikmeyen adetim ilk defa geçen ay bir hafta gecikti
işte bu tamamen psikolojik,o yuzden aklımdan bebek olayını hep uzaklaştırmaya çalışıyorum ki sonuç alalım

sorma canım ya doktor 1.20 çıkan kan tahliline umut verdi biraz 000 olsa negatif amaa 1.20 bebek yeni döllenmiş olabilir dedii bilmiyorumkismile midem bulandı bi araa gece bıyunca kustuğum için test yaptırdım şimdi geçen ay 5 . günde olmuştum:2: bu ayadetim 4. günüm bitcek bugün midem ara ara karışıyo :bbo: hayırlısı olsun amaa çokda ümitlenmek istemiyorum geçen ay gibi olucak die hayırlısı in ş. allah hayırlısıyla versin varsa cümlemize cnm.........

İNŞ RABBİM ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMEZ BU AY HEPİMİZİNDE :CüvCüv:
BEN ŞUNU SORUCAM KIZLAR YA HANGİ GÜNLER DAHA YOĞUNLUK VERİYONUZ
AYAĞA KALKMAMAK FLN DOĞRUMU BU DENİLENLER.
BİRDE ŞUNU SORUCAN AYNI GECE 2 KEZ İLİŞKİ TEHLİKELİMİDİR

doktor adetinin güününden itibaren 14. günün yumurtlama günü olduğunu söyledi amaa sonuçta her insanın yapısı farklı dedi ben geçen ay 20 dk bekliyodum bu ay kalkmadan hep 40 dk ve üstü bekledim amaa bence bunlar boş işler alsanaalsanasmileolucak olduktan sonra bi damla yeter sonuçta insanlar anlamadan hamile kalıyolar eee bu insanlar saatlerce yataktamı yatıyolar billemiyorum amaa allah verdimi oluyo bi şekilde burda bi arkadaş kardeşinin ceket atsan bile hamile kaldığını söylemişti doğru demekki olmadımı olmuyo demekki hayırlı zaman gelmedi diye düşünmeliyizz... bu aradaa günde 2 kez ilişki tehlikeli olduğunu sanmıyorum ama bilmiyorumkismile yinede iyide değildir sonuçta vajinal yapı çok hassas olduğundan ağrılar olabiliyo ve üst üste 2 kes ilişkide 2 .defa ki spermlerin çok etkili olucağını sanmıyorum çünki genelde 1 gün ara ile ilişki öneriliyor ....

Aynen canım bende yogunluktan fırsat bulamıyorum...
Aklım burda oluyor,ama bazen girmesem dediğim benimde oluyorbilmiyorumkismile
Psikolojikmen etkileniyor insan her yazılandan,yasanılanlardan...:1no2:
Dediğin gibi 2.i ayımızdayız,insallah sabrımız cok olur...
Rabbim bize gercekten hayır getiricek zamanda versin bebişlerimizi:Saruboceq:
Hepimiz için duacıyım...

Ayrıca seyma,canım ne kadar gecti günün?...
Varmı bir belirti?...opuyorumnanaktan

hepimiz için rabbim en güzelini versinn sabrından bizi ayırmasın cnm aminnnnnnnnnnn ........ canımın içi 4 . günüm bugünn bilmiyorumkismileçok zor beklemek ...........................geçen ay 5 .günde olmuştum bikaç gün geçse rahatlıcamda geçmiyo işde şansada bu aralar evdeyim biyeree gitmedim dahadaa takıom kafayaa aradaa midem karışıyo göğüslerim ağırıyoo bilemiyorum:( geçen ay ağırmamıştı midemde bulanmamıştı amaa geçen ay sadece başım dönüoduu oda psikolojiktiii hoyyyyyyyyyy ne diyim işde cnmm... sen napıosun ne zaman adet tarihin bebema.s.

hepimiz için rabbim en güzelini versinn sabrından bizi ayırmasın cnm aminnnnnnnnnnn ........ canımın içi 4 . günüm bugünn bilmiyorumkismileçok zor beklemek ...........................geçen ay 5 .günde olmuştum bikaç gün geçse rahatlıcamda geçmiyo işde şansada bu aralar evdeyim biyeree gitmedim dahadaa takıom kafayaa aradaa midem karışıyo göğüslerim ağırıyoo bilemiyorum:( geçen ay ağırmamıştı midemde bulanmamıştı amaa geçen ay sadece başım dönüoduu oda psikolojiktiii hoyyyyyyyyyy ne diyim işde cnmm... sen napıosun ne zaman adet tarihin bebema.s.

Ahh canımmm,insallah bebişinin belirtileridir ya,gene umutlu seyler yazıp senide üzmek istemem olmassan egerbilmiyorumkismile Ama dua edelim,bakarsın supriz yapar bebişin hepimizeopuyorumnanaktan İnsallah Vardır:Saruboceq:...
Benim 16 agustosa kadar beklemem gerekiyor canım,ondan sonra umutlanabilirim ancabilmiyorumkismile Gene sen iyisin,düzenli olmak,ayda yada 28 günde bir olmak süper biseydir eminim,ben bu güne kadar rahatsızlıgını görmedim memnundum,ama hamile kalmak istediğimden beri günler gecmiyor sanki,bu yonden zor oluyor benim içinbilmiyorumkismile Bakalım bu ayı nasıl bitiricem,şimdilik hersey düzenli gidiyor elh:kedi:

Ahh canımmm,insallah bebişinin belirtileridir ya,gene umutlu seyler yazıp senide üzmek istemem olmassan egerbilmiyorumkismile Ama dua edelim,bakarsın supriz yapar bebişin hepimizeopuyorumnanaktan İnsallah Vardır:Saruboceq:...
Benim 16 agustosa kadar beklemem gerekiyor canım,ondan sonra umutlanabilirim ancabilmiyorumkismile Gene sen iyisin,düzenli olmak,ayda yada 28 günde bir olmak süper biseydir eminim,ben bu güne kadar rahatsızlıgını görmedim memnundum,ama hamile kalmak istediğimden beri günler gecmiyor sanki,bu yonden zor oluyor benim içinbilmiyorumkismile Bakalım bu ayı nasıl bitiricem,şimdilik hersey düzenli gidiyor elh:kedi:

saol iyi dileklerin için cnm bende geçen ayki gibi fazlaa kuruntu yapmak istemiyorum çünki hasta olursam allahın gücüne gitmesin amaa üüzülücem yine ondan pek konuşmuyorum bebişle ilgili .... canım inş. seninde güzel haberlerini alırız ....allah kolaylık versin sanada ne diyim ben,imki düzenliydide noldu bak geçen ay strestten ters düz oldu :S bakalım bu ay allahım sen herşeyin hayırlı olanını bilirsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et bizlere ( gezginime;landsarca;yamana ;gözdeye;mutfakrobotumuyum neyimedaha ismini hatırlayamadığım topikte olann olmayan tüm anne olmak isteyen bayanların yüzünü sen hayırlısıyla güldür allahım ) aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yarın doktora gidiyorum bu yatakta beklemeleri fln sorucam sizede yazarım bakalım doktor ne diycek biz 7 aydır uğraşıyoruz ama arkadaşlarda 1 senedir olmuyo de diyolar ...bekle acelen ne fln der diye doktor inş hayırlı haberlerle gelirim arkadaşlar

doktor adetinin güününden itibaren 14. günün yumurtlama günü olduğunu söyledi amaa sonuçta her insanın yapısı farklı dedi ben geçen ay 20 dk bekliyodum bu ay kalkmadan hep 40 dk ve üstü bekledim amaa bence bunlar boş işler alsanaalsanasmileolucak olduktan sonra bi damla yeter sonuçta insanlar anlamadan hamile kalıyolar eee bu insanlar saatlerce yataktamı yatıyolar billemiyorum amaa allah verdimi oluyo bi şekilde burda bi arkadaş kardeşinin ceket atsan bile hamile kaldığını söylemişti doğru demekki olmadımı olmuyo demekki hayırlı zaman gelmedi diye düşünmeliyizz... bu aradaa günde 2 kez ilişki tehlikeli olduğunu sanmıyorum ama bilmiyorumkismile yinede iyide değildir sonuçta vajinal yapı çok hassas olduğundan ağrılar olabiliyo ve üst üste 2 kes ilişkide 2 .defa ki spermlerin çok etkili olucağını sanmıyorum çünki genelde 1 gün ara ile ilişki öneriliyor ....

tşk ederim cnm aydınlattın beni çok saol
haftaya ozaman yumurtlama haftamda olucam :1: sıkı bir çalışmaya girmem lazım
şaka bi yana bencede olucaksa millet sürtünmeyle hamile kalıyo hayırlı zamanda gelsinler inşallah

bayanseyma hepimiz için rabbim en güzelini versinn sabrından bizi ayırmasın cnm aminnnnnnnnnnn ........ canımın içi 4 . günüm bugünn çok zor beklemek ...........................geçen ay 5 .günde olmuştum bikaç gün geçse rahatlıcamda geçmiyo işde şansada bu aralar evdeyim biyeree gitmedim dahadaa takıom kafayaa aradaa midem karışıyo göğüslerim ağırıyoo bilemiyorum:( geçen ay ağırmamıştı midemde bulanmamıştı amaa geçen ay sadece başım dönüoduu oda psikolojiktiii hoyyyyyyyyyy ne diyim işde cnmm... sen napıosun ne zaman adet tarihin bebem

ayy hadi hayırlısı ama beklemek sıkıcı ve zor hakkaten
geçen sene arlıkta korunurken regl 10 gün gecikti midem bulanıyo başım dönüyodu resmen hamilelik belirtileri yaşadım ama test negatif çıktı sona doktora gittim idrarda baktılar o da negatifti.yani bebeiş yokmuş nedensiz bi 10 gün gecikti ama insan çok hevesleniyor hakkaten rabbim tez zamanda mutlu haberler vermenizi nasip etsin

kızlar yarın doktora gidiyorum bu yatakta beklemeleri fln sorucam sizede yazarım bakalım doktor ne diycek biz 7 aydır uğraşıyoruz ama arkadaşlarda 1 senedir olmuyo de diyolar ...bekle acelen ne fln der diye doktor inş hayırlı haberlerle gelirim arkadaşlar

evt cnm bencede 1 sene de dr lara kalsa 2 yıl bekletecekler mubarek
inş bi sorun çıkmaz tertemiz çıkar sonuçların :Saruboceq:

sor cnm bakalım ne diyicek tmm hayırlı haberlerle gel inş. rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin cnmmm .......allah bebişsiz bırakmasın bizi inş. kısa zamanda olur bebişin cnm a.s.

tşk ederim cnm aydınlattın beni çok saol
haftaya ozaman yumurtlama haftamda olucam :1: sıkı bir çalışmaya girmem lazım
şaka bi yana bencede olucaksa millet sürtünmeyle hamile kalıyo hayırlı zamanda gelsinler inşallah

ayy hadi hayırlısı ama beklemek sıkıcı ve zor hakkaten
geçen sene arlıkta korunurken regl 10 gün gecikti midem bulanıyo başım dönüyodu resmen hamilelik belirtileri yaşadım ama test negatif çıktı sona doktora gittim idrarda baktılar o da negatifti.yani bebeiş yokmuş nedensiz bi 10 gün gecikti ama insan çok hevesleniyor hakkaten rabbim tez zamanda mutlu haberler vermenizi nasip etsin

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy:( çok zor cnm yaaaaaaa beklemek böyle 10 gün cnm insan çokk zorlanır 10 gün beklemek çok zor cnm yaaa :(((( mafoldumbenherşeyin hayırlısı olsun cnm bnmmmm ........

slmm kızlar benim de yarın regl günüm heycanla bekliyorumm inşallah olmam allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hamileyimdir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slmm kızlar benim de yarın regl günüm heycanla bekliyorumm inşallah olmam allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hamileyimdir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AYY ÇOK HEYECANLI YAA
İNŞALLAH GELMEZ CNM UMARIM BEBİŞ VARDIR HADİ HAYIRLISIII yerimseniben

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy:( çok zor cnm yaaaaaaa beklemek böyle 10 gün cnm insan çokk zorlanır 10 gün beklemek çok zor cnm yaaa :(((( mafoldumbenherşeyin hayırlısı olsun cnm bnmmmm ........

BENİM DAHA ÇOK VAR AYOL 23-25 AĞUSTOSA KADAR BEKLEYECEĞİM NERDEYSE 1 AY BAKSANA SENİN AZ KALMIŞŞ opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun cnm inş. hamilesindir :ecrin_bebek::CüvCüv:

mrb arkadaşlar beklenmeyen regl tarihim 28 temmuzdu. Salı günü dayanamayıp test yaptım. Belli belirsiz zor seçilen çizgi belirdi. Evde bir test daha vardı başka marka onuda yaptım. Ondada aynı şekilde oldu. Onun üzerine bekleyip cuma günü tekrar ederim dedim ama dayanamayıp bugün yaptım. Ve sonuç çok koyu olmasada uzaktan bile seçilen silik çizgi çıktı.:dance: Bariz bir şekilde ikinci bir çizgi olduğu belli oluyor yani. Yarında gidip kan testi yaptırıcam kısmetse.Bana dua edin kızlar

mrb arkadaşlar beklenmeyen regl tarihim 28 temmuzdu. Salı günü dayanamayıp test yaptım. Belli belirsiz zor seçilen çizgi belirdi. Evde bir test daha vardı başka marka onuda yaptım. Ondada aynı şekilde oldu. Onun üzerine bekleyip cuma günü tekrar ederim dedim ama dayanamayıp bugün yaptım. Ve sonuç çok koyu olmasada uzaktan bile seçilen silik çizgi çıktı.:dance: Bariz bir şekilde ikinci bir çizgi olduğu belli oluyor yani. Yarında gidip kan testi yaptırıcam kısmetse.bana dua edin kızlar

ayy bende heyecanlandım yaaa
hamilesin bence had bakalım güzel haberlerle gel inşallah
peki belirtiler nelerdir

Back