Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

aaa çok geçmiş olsun şeyma...üzüldümde aynı zamanda,hem hastalığın hemde sonuç için...ama gerçekten ihtimal var,2 gün var diyosun off beklemek de zor birde şimdi beklerken stresten de gecikirse,o da çok kötü oluyor...
senin düzenlimiydi,öyle hatılıyorum...inşaaalaah bu bulantıların sebebi odur anca öylee çekilir çünkü,haberleri ver tatlım

saol cnm bnmmmm .... evet düzenli bi geçen ay düşündüğümüz için strestten sanırım 5 gün gecikmişti hayırlısı bakalım hepimiz için cnm ...beklemek gerçekten çok zormuş evt cnm ..

hamile kalmak için illaki o hamile kalmanın en yüksek ihtimalde olduğu günlerde mi hamile kalınıyor yoksa o günler dısında da hamile kalınabilir mi ?

bu arada adet bittikten sonra yani adet bitiminden 4 gün sonra korunmadan ilişkiye girdik.hamile olabilme ihtimalim olabilir mi sizce?? böyle bir durum yaşayan varmı aranızda???

evet yaa gerçekten çok zor daha önce böyle şeylerin farkında bile değildim..7 aydır psikolojim bile zaman zaman değişti ...insanların bebek yapın artık niye düşünmüyosunuz demesi bile yetiyor ..herkese artık açıklama yap işin yoksa..bazen cnm çok sıkılıyor o zaman da gidip deli gibi bebek kıyafetleri alıyorum şimden bir yığın kıyafeti var:) bitek içindeki yok...bu arada inş cnm seninde bebişin gelmiştir insan ufakta olsa bi umutun peşinden gidiyor herkesin ağzının içine bakıyorsun ...geçmiş olsun :CüvCüv:

evet aynen psikolojiyi çok etkiliyor ... oo sen kıyafettemi aldın ne güsel :))) banada bi arkdaşım ufacık çorap vermişti o duruyor sadece allah hakkımızda hayırlı olanı versin hepimize inş... allah hepinize ve içinde banada hayırlı sağlıklı ;sıhhatli bebişler versin ....:CüvCüv:

bugün bismillahirrahmanirrahim klomen e başladım, az önce içtim. 5 günün ardından doktora tekrar gideceğim. yumurta takibim yapılacak. hormonlarım iyi de çıktı, Allahım nasip ederse inşallah ağustos ayında güzel bir hediye ile müjdelenmek istiyorum.
ağustos ayı anneleri olmak üzere yapılan listede yer almak istiyorum. bana kocaman moral oluyor orada ismimi gördüğüm zaman.

Allah hepimize sağlıklı mutlu huzurlu ve kolay bir doğum ile evlatlarımızı hayır ile bahşetsin. hepimizin gönlü yüreği sevinçle mutlulukla şükürle dolsun. Allahımıza hamd olsun bizlere verdiği bu nimetler karşısında, şükürler olsun, evlatlarımızı merhamet dolu rahimlerimize doldursun. Amin.

amin cnm ya inşallahh ...........

ben de ağustosta müjdeli haberi almak istiyorum kızlar...4.ayımız olacak ağustosun 13.ü......eşimin memeleketine gittik doğuya,köye...40 yasında dğuran kadınlar var ellerinde bebekler..sanki yumurtlama günümü takip etti bunlar zaten diğer bebekleri de küçücük...sanki bacaklarını yatıp da havaya mı kaldırdılar allah verecekse veriyor ite biz ne yapsak ne yesek ne içsek boş bunu anladım...artık sadece beklicem ve bu konuda eşimle de bi şey konuşmicam unutmaya calışarak beklicem...

selaammm kızlaaar....
Aramıza yenı gelerler mı var ben mi yeni goruyorumm,hepiniz guzel haberler alın insallaahhihoyyyt
Bana cvp yazan kızlar,tesekkur ederım guzel dualarınız ıcınopuyorumnanaktan
Bayanseyma ınsallah hayırlı sonuclar alırsın,valla cok heyecanlandım yazılarını okuyuncakaydirigubbakcemile2
Topık guzel haberlerle calkalansın bu ay ınsallaaahhhhihoyyyt
Benım gunume daha coook var,beklemeye devam...

teşekkürler cnm güzel dileklerin için ........ bu ne enerji gezgincim :))) çok pozitifsin allah bozmasın inş... :teytey:

allah hayırlı ;sağlıklı bir evlat versin cnm sanaa çok bekletmeden inş. sanırım yenisin topikte hOşGeLdİn aramıza vereliniortak

teşekkürler cnm güzel dileklerin için ........ bu ne enerji gezgincim :))) çok pozitifsin allah bozmasın inş... :teytey:

Valla bazen bana esıyor böyle pozitif olmak,ınsallah hep böyle ilerlerimhihoyyyt
Hamis haberi almak için sabırsızca beklıyorum,dualarım sızlerle canlar...opuyorumnanaktan

Valla bazen bana esıyor böyle pozitif olmak,ınsallah hep böyle ilerlerimhihoyyyt
Hamis haberi almak için sabırsızca beklıyorum,dualarım sızlerle canlar...opuyorumnanaktan

amin cnm benimmm hep böyle pozitif ol cnm allah bozmasın ....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…